Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
SASTĀVDAĻAS:
Pesto mērce:
Mandeles
Parmezāna siers
Pētersīļi
Olīveļļa
Pipari, laima sula
Salātiem:
Fenheļa saknes
Gurķis
Sarkanvīna etiķis
Sāls
Lasis
Sviests
Rozmarīns
PAGATAVOŠANA:
1. Pagatavo pesto. Blenderī liek mandeles, pētersīļus, parmezāna siea gabaliņus, pievieno olīveļļu, piparus un laima sulu. Visu sablenderē.
2. Pagatavo salātus. Sagriež fenheļa sakni un blanšē to ar karstu ūdeni. Gurķi sarīvē garenās šķēlītēs un liek bļodā kopā ar fenheli. Pārlej tos ar sarkanvīna etiķi un pievieno sāli.
3. Lasi cep sviestā , pievienojot rozmarīnu. Maltīti pasniedz kopā ar pesto mērci.