Uzraksti novēlējumu mammai un LAIMĒ kleitu no Be-with!

Uzraksti novēlējumu mammai un LAIMĒ kleitu no Be-with!

28. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavisam drīz jau klāt Mātes diena! Šogad tā būs pavisam citādāka nekā citus gadus, jo nevarēsim klātienē savas mammas samīļot un apsveikt, taču par to neskumsim! Sūtīsim savām foršajām mammām labās domas, vārdus un vēlējumus virtuāli!

Samīļo savu mammu virtuāli ar Māmiņu Kluba starpniecību - komentāros Māmiņu Klubā, mūsu Facebook vai arī Instagram kontos raksti novēlējumu savai mammai Māmiņdienā!

Raksti spēcinošus vēlējumus, iedvesmojošus un sirdi sildošus vārdus, lai mamma šo vārdu spēku un siltumu sajustu pat no vairāku desmitu un simtu kilometru attāluma.

Lai prieks būtu vēl lielāks, visi novēlējumi piedalās arī konkursā ar balvu, par kuru būs priecīga ikviena!

KONKURSA BALVA

6.maijā starp visiem konkursa dalībniekiem gan Māmiņu Kluba portālā, Facebook un Instagram izlozēsim vienu laimīgo, kurš iegūs

kleitu no "be-with"

pēc savas izvēles

www.bewithclothing.com

Laimīgas attiecības padara mūs laimīgākus!
"be-with" radījuši apģērbu, kas ar pieskārienu palīdzību veicina attiecību ķīmiju, jo tajos iestrādātas īpašas slepenās ejas apskāvieniem. "be-with" apģērbs radīts no ļoti ērta un ilgtspējīga materiāla.

Lai palielinātu savas iespējas laimēt balvu, piedalies konkursā arī Facebook un Instagram!

Iveria Iveria 01. May 2020, 06:32

Paldies mammai, ka vienmēr ir aizstāvējusi mani un bijusi pietiekama nelokāma dažādās dzīves situācijās, kas iemācījis man nekad nepadoties un zināt, ka ģimene atbalstīs jebkurā grūtā brīdī.

Kripatiņa Kripatiņa 29. Apr 2020, 14:42

Paldies manai mammai, ka izaudzinājusi mani par tādu cilvēku, kāda es esmu. Novēlu savai mammai stipru veselību un vēl daudzus, laimīgus dzīves gadus ❤️