Labdarības akrojogas nodarbība

Labdarības akrojogas nodarbība

17. Mar 2015, 16:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

26. martā plkst.19:30 aicinām visus jogas un akrojogas mīļotājus uz brīnišķīgu jogas piedzīvojumu kontaktā ar citiem - AKROJOGU! 

Šajā īpāšajā akrojogas nodarbībā attīstīsim savas akrojogas prasmes, kopā būvēsim piramīdas un nodosimies partneru akrobātikas priekam. 

Nodarbību asistēs Henrik Kofoed no Zviedrijas. 

Visi nodarbībā gūtie ienākumi tiks ziedoti četrkājaino draugu labdarības organizācijai Minku SOS. 

Nodarbība paredzēta gan akrojogas iesācējiem, gan praktizējošiem.

Minku SOS dara milzu darbus, lai palīdzētu nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, baro kaķu kolonijas, meklē mājas pamestiem kaķiem kā arī cīnās pret dzīvnieku nevajadzīgu pavairošanu. Organizācijā darbojas cilvēki, kuri savu brīvo laiku pavada pašaizliedzīgi strādājot mazo brāļu labā. Vairāk par Minku SOS http://minkusos.lv/

Ieteicamais ziedojums: Euro 10 un noteikti varat līdzi paņemt kādu gardumu/barības paciņu, kas vēlāk tiks nodota kaķiem, kas gaida saimniekus MINKU SOS aprūpē.

Akrojogas nodarbību pasniegs:

Ilze Jēče, jogas un akrojogas pasniedzēja , holistiskā terapeite un NVO apmācību fasilitatore. Pēdējo desmit gadu laikā Ilze, izmantojot savu pieredzi, strādā un pasniedz nodarbības dažādās pasaules vietās, spēcinot un iedvesmojot cilvēkus un kopienas tiekties atdzīvināt un izdzīvot savu potenciālu.
Nodarbībās Ilze integrē tradicionālās dziedināšanas metodes un seno viedumu, lai cilvēkos veidotu holistisko pieredzi par prāta un ķermeņa vienotību.
Ilzes pieredze: sertificēta jogas terapeite (Institute of Natural Medicine Nepal), Taizemes masāža (Healing Hands Kathmandu un Thai massage circus), holistiskās terapijas (Vancouver School of Bodywork and Massage) un acroyoga (Partner acrobatics and flying therapeutics teacher training).
Plašāk par Ilzes pieredzi: www.ecobodywork.com

PIESAKIES:
www.karstajoga. lv
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)