Labākā sieva 2015: PĻĀPĀTUVE

Labākā sieva 2015: PĻĀPĀTUVE

12. Feb 2015, 19:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"2015.gadā projekts būs. Un mēs pacentīsimies, lai tas būtu vēl neaizmirstamāks, jo tas ir jubilejas gads"- tieši pirms gada rakstījām jums šīs rindas. Atskatoties, varam teikt, ka tiešām kopā ar visu komandu, kas palīdzēja organizēt projektu šajā gadā, ir tomēr izdevies padarīt to interesantu, spilgtu un priecīgu.

Virtuālā projekta dalībnieču apbalvošanas ceremonija ir klāt. Šodien mēs nešķirsimies no jums līdz pat vēlam vakaram.

Dāvanas tiks visām projekta dalībniecēm, un, protams, paziņosim arī galvenās balvas ieguvēju, tā, ka varēsiet necensties izskaitļot to iepriekš. Formula "tā noteikti ir iepriekš izvēlēta, noskatīta vai kādam pazīstama no projekta autoriem, veidotājiem"- nederēs.

Un atkal jāatkārtojas.. Neskatoties uz ko, ka praktiski katrā tekstā jums atkal un atkal atgādinām - mēs NEIZVĒLAMIES LABĀKO SIEVU, bet pasniedzam dāvanas kā pateicību jums par dalību projektā, kāds tomēr atrodas, kas domā citādāk.

Tas, vai šodien tiešām būs svētki, ir atkarīgs tikai no jums un mums, no tā, vai protat priecāties par citiem un arī par sevi. No sirds.

LAI JUMS SKAISTA UN VEIKSMĪGA DIENA!

Tādu dienu nemaz tik bieži nav.

Veram vaļā pļāpātuvi, lai jūs varētu dalīties emocijās un ceremonijas gaidās, cerībās, un pēc tam visas dienas garumā varat dalīties savos iespaidos.

Māmiņu Klubs

Cielavinna Cielavinna 13. Feb 2015, 19:47 MiniAnna

Labi sarunaats😃

pandulaacis pandulaacis 13. Feb 2015, 14:57

Attiecināju uz vairākām mammām kopumā.
😉

P. S. Semināri notiks 14. martā - pieļauju, līdz tam laikam arī naudiņa uzrastos, vesels mēnesis.

Cielavinna Cielavinna 13. Feb 2015, 13:18 Katjuha*

Ja Tu ar mieru, tad es uzrakstīšu?

Cielavinna Cielavinna 13. Feb 2015, 12:33 Katjuha*

Ja Tu netiec uz to semināru, var būt varam ko sarunāt😀

čabule čabule 13. Feb 2015, 10:19 Ms.Tictac

😃 Laiks mainīt rotaļlietu 😃

čabule čabule 13. Feb 2015, 10:13 Ms.Tictac

Nākošnedēļ pirmdien man usg, bet ceturtdien ārsts, tā ka aiznākošnedēļ gan jau.. 😀 Laimu nodarbībās vadītāja kārtīgi dresē.. man vieglāk, nav pakaļ jāskrien 😀 pati sāk nākt klāt un darīt 😀

čabule čabule 13. Feb 2015, 10:10 greitsa

Es tieši par to domāju, ka logus vajadzētu ļaut kādam nonazgāt.. pašai puncis aug, kaut kā viss sarežğīti paliek.. un ir man piemēram virtuvē tik augsti tie skapji ka augšējo daļu es nevaru aizsniegt.. ja vel pakāpjototies kādu burku varu nocelt, tad iztīrīt noteikti tur nevaru.. Noderēs.. sazināšos un sapratīšu, kad varam saplānot šo nodarbi..

čabule čabule 13. Feb 2015, 10:03 Ms.Tictac

Mēs vel pirmdienās ejam, bet nāksies vieni reizi iet ceturtdien, jo ir skaidrs ka nākošnedēļ uz nodarbībām netieku..

čabule čabule 13. Feb 2015, 10:02 Ms.Tictac

Par veikaliem.. māsa strādā spicē pie info kases (tagad gan reti vinja tur..) un tad stāsta brīnumus par cilvēkiem.. visur vainīgi kasieri, bļauj uz to nabaga meiteni, raksta sūdzības, bet bieži vien paši ko sajaukuši.. tad kad tiek izskaidrots- pat neatvainojas..
nekad neatļautos tā izturēties pret cilvēku kas mani apkalpo.

čabule čabule 13. Feb 2015, 09:58 Ms.Tictac

esmu laikam no tām kam tas pozitīvisms vairāk vai mazāk piemīr..
P.s. ja jau te lasi tad pajautāšu- uz orff ejat tagad citā dienā?

čabule čabule 13. Feb 2015, 09:43 Ms.Tictac

Tā jau ir nepieciešamība.. kaut kas te nav kārtībā ar attieksmi.. zem katra piektā raksta/bloga sākas kaut kāda rīvēšanās un spriedze..

čabule čabule 13. Feb 2015, 09:40

ir tā, ja kafiju un rullēšanos būtu vinnējusi tikai viena, tad priecātos un klusētu, bet tā kā laimētāju bija daudz, neviena īpaša nesajutās...
par balvu maiņu, kaut kā nesmuki iZvērtās, bet ja nu tiešām nenoder, vai zini ka netiec.. es sestdien netiktu ne uz semināru ne restorānu, bet balvu es kādam atdāvināti visticamāk. tik labas balvas, bet atkal neapmierināti gandrīz visi..
P.S. slēgtā tēma klusē, tapēc arī te viss notiek.. labāk būtu slēgti balvas samainijušas..

čabule čabule 13. Feb 2015, 01:54

Figure line ir tiešām super iespēja .. noteikti izmēğināšu tad, kad sākšu domāt par figūras atgūšanu..

čabule čabule 13. Feb 2015, 01:52

Es par savu balvu priecājos .. zinu ka citas bija vairāk pelnijušas, bet tapēc jau neatteikšos.. domāju uzposējus pasaukt marta vidū, lai uzpucē măju pirms manas 25 gadu jubilejas 😀 .. Esmu gan nelielā šokā par to ka manā privātajā telpā ienāks sveši cilvēki un sāks šiverēt.. bet no otras puses- ir vietas dzīvoklī kur nemaz netieku klāt, te profiņi ar specaprīkojumu atnāks un izpucēs.. noteikti uztaisīšu blogu par to kā tiku vaļā no bailēm un ielaidu spodrību mājās 😉

Supersausins Supersausins 13. Feb 2015, 00:14 Vējš Matos

Ļoti atvainojos par izteikšanos..pašai liels kauns palika☹..
Nepareizi izteicos..

pandulaacis pandulaacis 13. Feb 2015, 00:02

Vienmēr pastāv iespēja iepriecināt draudzeni vai radinieci, ja pašai rotas neiet pie sirds vai Rīga šķiet gaismas attālumā. Es savulaik no Latgales esmu braukājusi uz Rīgu pēc balvām, kas tur tāds? 😀 Manai ģimenei nekad nav bijis auto, mīcījos Zilupes vilcienā, bet atceros tos laikus ar smaidu. Šogad tiešām visas balvas bija pārdomātas. Ok, svētbildi es atdāvinātu vīramātei un seksa semināru drosmīgai draudzenei, bet tas ir tikai gaumes jautājums, un viss pārējais man būtu noderīgs. Redakcija jau tā pārītim grūti lasāmu blogu ir piešķīrusi vērtīgas balvas. Pateicīgākām jābūt. 😉

nosiguldas nosiguldas 12. Feb 2015, 22:33 MiniAnna

Anniņ tu vienkārši nedaudz nokavēji, es ļoti gribēju lai tu saņemgalvno balvu, jo sievai ir jābūt arī sievietei ar lielo burtu un tu tāda esi

nosiguldas nosiguldas 12. Feb 2015, 22:32 pandulaacis

sarunāts, nāks vasara viņi nedaudz apvelsies un tad sarunāsim.

pandulaacis pandulaacis 12. Feb 2015, 22:22 nosiguldas

Droši! Visforšāk zaļumos.
😉

Supersausins Supersausins 12. Feb 2015, 22:19 nosiguldas

Ziņa kastītē.😀

1 2 3 4 ... 7