Kvalitatīvi produkti veselīgam skaistumam - tagad klikšķa attālumā!

Kvalitatīvi produkti veselīgam skaistumam - tagad klikšķa attālumā!

30. Jun 2015, 08:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai Latvijas sievietēm padarītu pieejamākus gan ekskluzīvi tikai masāžas studijās “Figura Line” nopērkamos produktus – attīrošās kapsulas un tēju “Figura Line REFINE”, pretcelulīta krēmus, gan profesionālo kosmētiku “Dermacur”, darbu uzsācis internetveikals www.figuraline-shop.lv.

““Figura Line” studijās ir iegādājami patiešām labi un “uz savas ādas” pārbaudīti produkti pašsajūtas un izskata uzlabošanai. Lai gan mūsu masāžas studiju tīkls ir gana plašs – šobrīd studijas ir Rīgā un vēl 19 dažādas Latvijas pilsētās, vēlējāmies padarīt šos produktus pieejamus sievietēm arī citās apdzīvotās vietās””, saka “Figura Line” pārstāve.

Internetveikalā www.figuraline-shop.lv iegādājamās attīrošās kapsulas “Figura Line REFINE”, organismu attīrošā tēja, kā arī īpaši ķermeņa kopšanas līdzekļi ar dabīgām sastāvdaļām, kas palīdzēs cīņai ar celulītu, sekmēs ādas uzlabošanos u.t.t. Pasūtītās preces piegāde notiek ar “Latvijas Pasts” vai pakomātu “Omniva” piegādi visā Latvijā.

20150630083046-84285.jpg

Attīrošās kapsulas “Figura Line REFINE”

"Figura Line REFINE" ir unikāls, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādāts Ziemeļu dabas vielu komplekss, kas palīdz  atbrīvoties no “nelāgajiem uzkrājumiem” - toksīniem. 

Šīs ir speciāli “Figura Line” studiju tīklam izstrādātās un ražotās kapsulas ir mūsdienu vienmēr aizņemtajam cilvēkiem viena no ērtākajām un vienkāršākajām attīrīšanas metodēm. To sastāvā ir desmit dažādi ārstniecības augu ekstrakti, kas maigi, bet iedarbīgi attīra organismu, izvadot no tā toksīnus un šlakvielas. 

Vairāk par “Figura Line REFINE” lasiet www.figuraline-shop.lv/par-refine/

Organismu attīrošā augu tēja

“Figura Line REFINE” tēja ir iedarbīgs ārstniecības augu maisījums maigai, bet iedarbīgai organisma attīrīšanai.

Iedarbīgi pretcelulīta krēmi ar dabīgajām eļļām

“Figura Line” pretcelulīta krēmi Nr.1 un Nr.2 ir sertificēti - to aktīvās komponentes ir organiskas. To sastāvā esošās dabīgās eļļas palīdz izvadīt šlakvielas, veicina asinsriti, padara ādu elastīgu, mitrina un baro to.  Krēmam Nr.1 papildus pievienotas arī piecas ēteriskās eļļas, kas palīdz cīņai ar tā saucamo “cieto” celulītu.

Profesionālā kosmētika “Dermacur”

Šobrīd Latvijā ekskluzīvi tikai “Figura Line” studijās un internetveikalā www.figuraline-shop.lv ir iegādājama profesionālās kosmētikas sejas kopšanai “Dermacur” produkcija.

Profesionālās kosmētikas zīmola "Dermacur" sejas kopšanas līdzekļi ir kvalitatīvi un iedarbīgi cīņā ar ādas novecošanās pazīmēm. Tie tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un nesatur parabēnus un konservantus. Trīs galvenās sastāvdaļas, kas ietilpst visos profesionālās kosmētikas "Dermacur" sejas kopšanas līdzekļos, ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari  ārstnieciskajiem avotiem. 

Vairāk par “Dermacur” lasiet www.figuraline-shop.lv/par-dermacur/

“Figura Line” – veselīgs skaistums ikvienai!