18.04 17:00-18:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Sastāvdaļas:
1 glāze kukurūzas milti
1/2 glāze kukurūzas putraimi
1 ola
1 glāze kefīrs
1/2 tēj.k sāls
50g rīvēts siers
1 tēj.k soda
1.5 ēd.k eļļa
Pagatavošana:
Putraimus aplejam ar kefīru, atstājam uz 30 minūtēm vai ilgāk. Pievienojam kukurūzas miltus, sāli, olu, rīvētu sieru, eļļu izmaisam.
Pankūkas liekam ar ēdamkaroti uz sakarsētas sausas pannas, cepam zem vāka no abām pusēm.
Pasniedzam siltas vai aukstas ar dārzeņiem, zaļumiem, bezpiedevu jourtu vai kā vēlamies.
Ļoti aromātiskas un maigas,sātīgas un gardas. Pankūkas var izmantot kā maizīti un likt virsū viskaut ko.
Es kā reiz šodien cepu kukurūzas pankūkas,man gan vairāk saldās.bet puika neēda,un vīrs pateica fui, vienīgi Denīze pāris apēda un es😀
Bet recepte izklausās laba!