Krāpnieki atkal uzdarbojas?

09. Jan 2015, 23:47 kristine.K. kristine.K.

Tikko biju iegajusi sava epasta adrese parbaudit vestules,un skatos kkada vestule ir atbildejusi uz manu sludinajumu(pārdodu ratus),saku lasit to vestuli uzreiz sapratu ka izmantots google tulkotajs,ta ari neko nesaprotu no ta teksta..Vai jums nav bijusi šada vestule???

hi

Man nav citu veidu, kā sazināties ar Jums tikai, lai nosūtītu jums šo e-pastu. Es esmu izmisumā un maniem sirds asiņo, kad es veicu ziņa, ka es ceru, ka būs jūsu uzmanību. Es esmu sazinoties ar jums šodien, jo taisnība, ka mēs nezinām, ko tas dara žests no manas puses. Mans vārds ir Mrs Van Tongerloo Chantal dzimis 12 MARS 1966 līdz LIERNAIS Beļģijā, bet kādu iemeslu dēļ, es varētu būt avantūrists, meklējot whatever.Iemesls, kas vada mani pie jums ir šāds: es iet caur savu kanālu, lai labdarības savā departamentā.
Tā ir dāvana kaut un tas sasniedz summu (€375,000). Ģimenes statuss ir tāds, ka man nav tiesības un vēl mazāk bērniem, uz kuriem es varētu iet šo mantojumu, un es tagad cieš no ļaundabīga smadzeņu audzēja es esmu nolemti drošai nāvei.
Tas ir iemesls, kāpēc es gribētu laipni un lai palīdzētu nabadzīgajām bērniem dot jums teica mantojums veikt šo labdarību.
Ja jūs piekrītat, es vēlētos, lai būtu šāda informācija:
"Jūsu pilns vārds,
"Jūsu kontakti,
"Mobilā telefona numuru un faksa ja iespējams.
Es lūdzu jūs, lai dotu ausi uz manu priekšlikumu, jo es paļaujos uz savu nemateriālās un arī pareizu izmantošanu šiem līdzekļiem par šo darbu.
Fraternally,
Madame Chantal Van Tongerloo

E-pasts:: chantal_van5@yahoo.fr
DaceT DaceT 11. Jan 2015, 09:32

Man bija un turklāt vēl arī adresi prasīja - bet bija nosūtīts tjipa no tā vīrieša kas LNT no rītiem lūgšanas skaita un apakšā viņu organizācija. Es izraku caur netu viņu kontaktus un tā arī uzrakstīju, ka uz viņu vārda notiek cilvēku krāpšana. Vienkārši meklē muļķus un viss. Man vēstule bija angļu valodā.

Alexa26 Alexa26 10. Jan 2015, 14:51

Man reiz mantojumu piesolīja, bet tas cilvēks mani atrada caur skyp un nemēģināja tulkot no angļu val.vēstuli. No pirmās vēstules sapratu, ka kkas nav, jo nedrīkstēja nevienam teikt, bet ziņkārība mocīja, ko tad man īsti tur atsūtīs. Sarunājām, ka viņa man atsūtīs kas un kā (saistīts bija tipa ar manu uzvārdu), kad saņēmu vēstuli ar saturu, uzreiz sapratu, ka cilvēks nezina mūsu valsts īpatnības, kā loka uzvārdus vīriešiem, sievietēm, ka mums visos personu dokumentos raksta personu kodus utt. Un kad atsūtīja tipa tā latvieša foto, es teicu, ka esmu Indijas zilonis, jo viņš bija melnīgsnējs, bet mums dzimtā neviens tādā vecumā izceļojušais nav ar tumšu ādas krāsu.😃 Es pirms tam vēl pajautāju pazīstamai juristei, kā ir ar šiem krāpniekiem, par to, ko viņi sola. Cik reāli vispār tādas lietas izbīdīt starptautiski. Un tad es to krāpnieci (kuru reāli varēja atrast kā konkrētās firmas darbinieci, kuru viņa norādīja), forši atšuvu uz visiem laikiem.😀

čabule čabule 10. Jan 2015, 13:09 cecii

Kāds noteikti uzķeras. E-pasti ir arī slimiem cilvēkiem un bieži vien viņiem daudz ko viegli ieskidrot.. daudz nācies saskarties ar garīgi atpalikušiem cilvēciņiem- viņi arī ir šādu krāpnieku auditorija..

cecii cecii 10. Jan 2015, 10:39

Tā nav krāpniecība, bet totāls stulbums, lohatrons. Uz tādiem epastiem neviens neatsaucas.
Katrs taču saņēmis kaut reizi ziņu no aizdomīgiem epastiem par loterijā laimētu miljonu.

10. Jan 2015, 09:34 čabule

😃 tas gan bez google musu valodu neiztulkot😃Dažreiz brinos ka vini tiesi manu epastu izvelas,jutos ka izredzeta tagad "😃

čabule čabule 10. Jan 2015, 09:13

Iztulkošu. Šis nabaga cilvēks mirst no audzēja, viņam nav ģimenes un bērnum. Šis super dāsnais cilvēks savu naudu novēl nabadzīgiem bērniem un vēlas lai tieši Tu viņiem to nogādā
. Tiešām laba sirds šim cilvēkam 😃
klasisks krāpniecības gadijums.. bet es esmu saņēmusi vel tādu kur dabūšu vairākus miljonus ja rūpēšos par kaut kādu mirstošu meiteni kuras sapnis ir studēt manā valstī (laikam vienalga kur es dzīvoju) .. turpināju nedaudz saraksti aiz neko darīt un beigās pateicu ka mans vīrs strādā policijă un sadarbojoties ar eiropas savienības iestādēm jau meklē no kurienes tiek sūtīti šie e-pasti un vai informācija ir patiesa, kad vīrs apstiprinās visu info tad sadarbosimies (kaut kā tā 😃 ). uzrakstija lai atvainoju par sagādātajām neērtībām un vairs neatbildēja 😀 man par katru viņu e-pastu smiekli nāca.. google tiešām ir labs palīgs 😃