KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 7.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 7.decembrim!

07. Dec 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mana bērnība pagāja bez negantā Grinča vai arī Kevina, kurš katrus Ziemassvētkus atkal un atkal palika viens pats mājās. Tā vietā jau no pašas bērnības mēs ik 1.janvāri skatījāmies "Vieglu garu", bet Ziemassvētku laikā biju kā pielipusi TV ekrānam, ja rādīja sirsnīgo "Ziemassvētku jampadraci".

Gluži kā Ziemassvētku dziesmas, kas radio, jo tuvāk nāk 24.decembris, tiek atskaņotas aizvien biežāk, neiztrūkstošs rituāls ir svētku filmas.

7.decembra uzdevums

Kopā ar ģimeni šovakar noskatieties kādu filmu par Ziemassvētkiem! Tā var būt tikpat labi filmiņa par Kevinu, kuru skatīties kopā ar mazajiem, kuros parasti rodas neizsakāmi liels lepnums par to, kā mazais puika neliešus aptinis ap pirkstu, vai arī sirsnīgā "Brīvdienas", kuru noskatīties kopā ar savu mīļo, kad bērni jau devušies gulēt.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, AR KĀDU FILMU JUMS SAISTĀS ZIEMASSVĒTKU LAIKS

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

filologe filologe 07. Dec 2018, 13:56

Katru gadu ar nepacietību gaidām "Viens pats mājās" filmas, tā ir kļuvusi par mūsu ģimenes tradīciju -ēst mandarīnus un skatīties filmu. Ar vīru garajos brīvdienu vakaros noskatāmies arī kādu no daudzajām romantiskajām filmām.

Mamm.mamm Mamm.mamm 07. Dec 2018, 12:11

"Viens pats mājās" šķiet pārāk nejēdzīgs. "Grinčs..." ir jauks. Man patīk.
Pirmajā adventē skatījāmies "Riekstkodi" baleta iestudējumu. Patika visiem - gan zīdainim (mūzika bija atbilstoša, lai retu reizi pie trokšņiem gulētu), gan divgadniekam, gan man, gan vīram.
Šosvētdien domāju piemeklēt vēl kādu jauku izrādi bērniem. Varētu gribēt "Putnu operu". 😀

Iveria Iveria 07. Dec 2018, 10:47

Mums tieši tas pats - Viens pats mājās, Grinčs, Šreka Ziemassvētki 😀
Vakar "apsmējām" bēbīti, jo viņš ir vienīgais cilvēks ģimenē, kurš vēl nav redzējis Viens pats mājās visas daļas un nezina tās no galvas 😃

Iveria Iveria 07. Dec 2018, 10:47

Mums tieši tas pats - Viens pats mājās, Grinčs, Šreka Ziemassvētki 😀
Vakar "apsmējām" bēbīti, jo viņš ir vienīgais cilvēks ģimenē, kurš vēl nav redzējis Viens pats mājās visas daļas un nezina tās no galvas 😃

nosiguldas nosiguldas 07. Dec 2018, 10:23

Jā man jātzīst, ka viens pats mājā un Grinčs ir arī mūsu mājas repertuārā

Madaras mamma Madaras mamma 07. Dec 2018, 09:12

Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus

lauvinja lauvinja 07. Dec 2018, 07:22

Bērni joprojām ik gadu skatās Viens pats mājās.