KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 5.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 5.decembrim!

05. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi piefiksējusi, ka mēs nekad neaizmirstam pateikt kritiku un par savu neapmierinātību noteikti pasūdzēties arī citiem? Bet kā ir ar labajiem vārdiem? Tie parasti paliek mums prātā, jo ko gan daudz runāt, visi taču visu tāpat zina... Bet nezina! Viens pateikts labs vārds vairo nākamos un tā arī mūsu pasaule kļūst labāka.

5.decembra uzdevums

Ir svarīgi bērniem jau no mazotnes iemācīt nenoklusēt labo, teikt otram labus vārdus, kas otram sasilda sirdi, iedvesmo un paceļ. Redzot, cik vecāki ikdienā ir aizņemti, kā skrien, cik maz runā, arī mūsu bērni ņem piemēru un labās domas, labos vārdus patur pie sevis. Tāpēc šodien vairosim labo! Katram no ģimenes locekļiem šodien (cerams, ka tas kļūs par Tavu ikdienas ieradumu) pacenties pateikt kādu labu vārdu, mudini to darīt arī citus.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KĀDA BIJA APKĀRTĒJO REAKCIJA, KAD VELTĪJI VIŅIEM LABUS VĀRDUS

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Madaras mamma Madaras mamma 05. Dec 2018, 18:18

Cik esmu novērojusi, jo tuvāks cilvēks, jo skeptiskāka reakcija. Esmu diezgan ekstraverts cilvēks, atklāta. Varu droši pateikt komplimentu pavisam svešam cilvēkam kaut vai veikalā vai stāvot krustojumā un gaidot “zaļo” gaismu. Un ziniet, tas ir tik jauki, kad pasaku kādu jauku lietu, par to, ka svārki dāmai skaisti, vai interesanti auskari. Cilvēks uzreiz atplaukst, var redzēt mirdzumu acīs! Ir taču tik jauki redzēt uz ielas starojošus cilvēkus, kuru gaita ir pacilājoša un enerģijas pilna. ❤️

filologe filologe 05. Dec 2018, 14:45

Uzslavas un labus vārdus ģimenē viens otram sakam ikdienas. Vīru uzslavēju un pasaku ko jauku par sīkumiem, piemēram, viņš vienmēr ceļas naktī, lai izlaistu ārā kaķi, kas skrāpējas pie ārdurvīm, par ko viņu samīļoju un pasaku, cik lielisks viņš mums ir. Tāpat vīrs man saka daudz jauku lietu. Mūsu ģimenē ir moto - priecāties par ikdienas sīkumiem, kas ļoti palīdz ģimenes dzīvē. Jaukus vārdus, protams, sākam mūsu mazulītei, viņa gan vēl neprot atbildēt, bet par uzslavām un samīļošanu sirsnīgi smaida mums pretī.

Ediiite Ediiite 05. Dec 2018, 14:33

Mūsu ģimenes ikdienu brīnišķīgi papildina uzslavas gan par labi padarītu darbiņu, gan izteikts kompliments - cik labi Tu šodien izskaties! Uzreiz sejā parādās smaids un apmierināts paldies.

Dabiskākais kompliments nāk no bērna, kad viņš negaidītākā brīdī atnāk, apķēr un iečuksta ausī: "Mammīt, es Tevi tiik ļoti mīlu"! Un katru reizi tā ir neizsakāma laime!

Iveria Iveria 05. Dec 2018, 12:43

Tieši pateikti labi vārdi vai komplimenti mūsu ģimenē nav ierasti, bet savu mīlestību pret mīļajiem mēs izrādam ar darbiem nevis vārdiem. Mums ar vīru tādi verbāli vēlējumi nesanāk un šķiet samāksloti, tāpēc domāju, ka visiem tas nav piemērots izteikšanās veids, bet ļoti labi savas domas parādam ar darbiem, tradīcijām, sīkiem ikdienas darbiņiem utt. Bērnam, protams, veltam vairāk vārdu un uzmundrinājumu.
Kad šodien uzslavēju vīru, viņš uz mani aizdomīgi paskatījās, kas vēlreiz apliecināja, ka mums labāk pieturēties pie neverbālas labu domu izrādīšanas. 😃

nosiguldas nosiguldas 05. Dec 2018, 09:28

Mums tāpat, labi vārdi un uzmundrinājumi ir ikdiena. Ejot uz dārziņu un uz skolu. Es ar prieku izsaku komplimentus arī kolēģiem, ir jauki redzēt viņus smaidot

lauvinja lauvinja 05. Dec 2018, 08:21

Labi vārdi jau mūsmājās ir ikdienas sastāvdaļa, tomēr labo vārdu nekad nevar būt par daudz.
Savā laikā pie šī paraduma veicināšanas sevī piestrādāju un apzinātu spiedu sevi it visā saredzēt arī kaut ko labu/smuku. Viegli nebija, bet paradums lēnām izveidojās.