KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 27. decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 27. decembrim!

27. Dec 2018, 00:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Decembris ir īsts svētku laiks, kad vieni svētki seko otriem. Tāpēc tagad, kad Ziemassvētki aizvadīti, jau prātā ir nākamie svētki - Jaunā gada sagaidīšana.

Vēl pirms esam iekāpuši 2019.gadā, atrodi mirkli, lai pārdomātu, kāds Tev bijis šis gads.

27. decembra uzdevums

Atrodi mirkli, lai pārdomātu, kā pagājis Tavs 2018.gads - vai izdevies realizēt visu, ko biji iepriekš iecerējusi, vai bijuši kādi šķēršļi, kas kavējuši sasniegt izvirzītos mērķus, varbūt gads atnesis iespēju piepildīt sapņus, par kuriem iepriekš pat nebiji uzdrīkstējusies sapņot.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, VAI TEV ŠOGAD IZDEVĀS REALIZĒT VISUS SAVUS IEPRIEKŠ IZVIRZĪTOS MĒRĶUS

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Ceturtās balvas ieguvēju paziņosim jau 28.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Ilvija82 Ilvija82 27. Dec 2018, 13:43

Cītīgi meklēju darbu un atradu!

filologe filologe 27. Dec 2018, 11:59

2018.gadam sapņu nebija daudz, gribēju būt laba mamma un sieva, cerams, ka tas ir izdevies 😀

Mamm.mamm Mamm.mamm 27. Dec 2018, 10:53

Parasti neizpildāmus mērķus neuzstādu un visu iecerēto parasti izpildu. Arī 2018.gadā iecerētais izpildīts.
Parasti pavadot vecgadu rakstam kartiņas - vēlējumu sev nākošajā gadā. Tad aploksnes aizlīmēju un uz gadu pazaudēju. 😀 Pagājušogad' pazaudēju tā, ka nevarēju atrast. Nejauši atradu ap Jāņiem. 😀 Forši, ka nu jau 5 gadu garumā varam lasīt savas atskaites par paveikto, iecerēto.