Komentāru KONKURSS: Kas ir Tavi šīs vasaras atklājumi kosmētikā?

Komentāru KONKURSS: Kas ir Tavi šīs vasaras atklājumi kosmētikā?

12. Jul 2018, 16:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrai no mums ir savi iecienītie kosmētikas zīmoli un iemīļotie kosmētikas un ķermeņa kopšanas produkti, bez kuriem ikdiena šķiet teju neiedomājama.

Pat viskonservatīvākie cilvēki reizi pa reizei ļaujas jauniem izmēģinājumiem, jo kā gan savādāk atrast sev vispiemērotākos kosmētikas produktus? Jā, vasara viennozīmīgi ir laiks, kad var bezbēdīgi ļauties jauniem eksperimentiem un pamēģināt ko jaunu, ļaut vaļu krāsām.

Kas ir Tavs šīs vasaras atklājums kosmētikā un ķermeņa kopšanas produktu pasaulē? Piedalies konkursā un pastāsti par tiem mums!

Lai piedalītos konkursā, tepat komentāros pastāsti: kas ir Tavs jaunākais atklājums kosmētikā vai ķermeņa kopšanas līdzekļu pasaulē?

BALVU FONDS

25.jūlijā starp visām atbildēm Māmiņu Kluba portālā un Facebook izlozēsim

10 laimīgās,

kuras dāvanā iegūs

CATRICE dekoratīvās kosmētikas komplektus

20180712154850-34689.jpg

Attēlam ir ilustratīvs raksturs.

inleila inleila 25. Jul 2018, 07:25

Šīs vasaras mans atklājums Garnier micerālais ūdens un Mosa nakts krēms/maska

manderina manderina 25. Jul 2018, 00:18

Labākais šīs vasaras atklājums ir biodermas produkcija. Ne tikai krēmi bet arī lūpu balzami, kas padara lūpas maigas un dzivelīgākas. Kā arī protams kremi visai ģimenei. 😉 proecājos, ka mums ir un varam lietot. 😉 īpaši šajā karstajā laikā. 😉

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 23. Jul 2018, 12:46

Šovasar man ir ļoti daudz dažādu atklājumu, gaidot mazuli ļaujos eksperimentiem un atklājumi ir lieliski - labākas ziepes par Marence ziepem neesmu atradusi, arī anti-age eliksīrs sejai vasarā tieši no Marence, kad šovasar saule ir tik intensīva, sejas āda saulē tiek bojāta pamatīgi. Meklēju risinājumus, kā sakopt dibenu, kājas un vēderu, lai grūtniecības laikā pēc iespējas mazāk veidotos strijas un arī šeit labākais palīgs - Marence anticelulīta eļļa un Marence ķermeņa eļļa, kura baro ādu tik intensīvā saulē un tik intensīva stiepšanās procesā. Tagad mans jaunatklājums un konkurents Marence dūņu ziepēm ir dzintara Amber dew ziepītes-skrubis, kuras veidots no dzintara graudiņiem-smiltīm, radot skrubīša efektu, ar tām mazgāju visu ķermeni un pat seju, lai dienas laikā biežāk atsvaidzinātu nosvīdušo un pietūkušo seju, kurai 30+ grādu pārbaudījums ir par grūtu, man ir dzintara sejas izsmidzināms toniks arī no Amber dew. Lai arī viņiem iepakojumi ir ļoti, ļoti pieticīgi, produkti ir lieliski un arī ražoti tepat Latvijā, seja tik maiga un ir šī atsvaidzinošā sajūta. Protams, ne tikai šīs vasaras, bet nu jau ziemas atklājums, kas der arī vasarā - dzintara ziede, kuru smērējam uz kukaiņu kodumiem, uz saulē apdegušām lūpām un nobrāzumiem, līdzeklis fantastisks, iepakojums maziņš, bet efekts grandiozs. Latvieši, malači 😀

Co_ora Co_ora 21. Jul 2018, 17:48

Mans lielākais atklājums ir tas, ka kosmētikā nav jāiegulda milzum daudz nauda, jo vasara ir fantastisks laiks, kad lietot pēc iespējas mazāk! Ir forša sajūta kad vakarā nav jāņem nost kosmētika un no rīta nav jāsatraucas par to, ko smērēt virsū! Tomēr tas nenozīmē NĒ kosmētikai vispār, ikvienas sievietes kosmētikas maciņā jābūt katrai priekš sevis svarīgākās lietas - man tās ir acu zīmulis un skropstu tuša! Svētku reizēm stāv Catrice acu ēnu komplekts un teju miesas krāsas Catrice lūpu krāsa! No atklājumiem - pat ne atklājums, bet must have manā vannas istabā ir Biodermas sejas tīrīšanas līdzeklis (ar ko noņemu kosmētiku, sarkanā līnija) un sejas krēms - vasarā mitrinošs! Izmēģināju Dzintara Laura Mars sēriju, apmierināta, bet īpašu sajūsmu nejutu, nu izmēģinu pavisam "lētā" gala, Krievijas ražojumu. Vasarā šis man aiziet daudz, jo āda izžūst vēl ātrāk kā upītes 😀

Elionore Elionore 18. Jul 2018, 16:10

Tā kā manikīru taisu pati, biju pārsteigta, Drogās atrodot tiešām lielisku nagulaku ar matējošu efektu - RdeL Young - Matt Look nagulaka. Izskatās perfekti!

Ilvija82 Ilvija82 17. Jul 2018, 13:46

Sveiki! Mans atklājums sausai ādai - Emolium produktu līnija!

16. Jul 2018, 13:55

vasarā lietoju BB krēmu ar papildus mitrināšanu. ļoti patīkams-ātri uzsūcas, bet mitrina visu dienu

Katrina1992 Katrina1992 15. Jul 2018, 17:09

Šajās karstajās dienās, kad dekoratīvās kosmētikas lietošana sejas ādai ne pārāk iet pie sirds, bet ļoti, ļoti gribas mazliet sakoptāku izskatu un pašai justies labāk, meklēju kādu BB kremu vai ko līdzīgu. Nonācu pie fantastiska dekortīvās kosmētikas līdzekļa - Sensai Bronzing Gel. Konsistence ir kā ūdenim, gēls neveido taukaino kārtu kā BB kremi vai tonālie kremi, dod minimālu brūnumu, bet tikai tik daudz, lai nebūtu tā rīta bāluma. Mana sejai perfekts, jo neaizsprosto poras un neveidojas apsārtums, pinnes utt. Iesaku izmēģināt!

īgLa īgLa 13. Jul 2018, 16:11

Mans atklājums ir Mossa kosmētika-pirmkārt,der manai ādai,otrkārt,patīkama cena.

13. Jul 2018, 14:24

Mans labākais vasaras atklājums ir Weleda ķermeņa kopšanas eļļiņa grūtniecēm. Uz šo eļļiņu pārgaju tikai nesen, bet ļoti labs produkts grūtniecības laikā! 😀

nosiguldas nosiguldas 13. Jul 2018, 10:47

mans atklājums ir GMT Lift& firm EYE cream , acu krēms. Acis ir tā zona, kas visātrāk nodod mūsu vecumu, tapēc, acīm ir nepieciešama īpaša kopšana. Es esmu mēģinājusi dažādus krēmus, ir tādi, kurus uzklājot ir smaga sajūta ir tādi, kas liekās par sausiem. GMT krēms man patika pēc struktūras un sajūtām pēc uzklāšanas, tapēc noteikti iesaku izmēģināt, gan ne jaunajām māmiņām, bet māmiņām pie 40.

Lin.Li Lin.Li 12. Jul 2018, 22:22

Mans pavisam nesenais atklājums ir latviešu kosmētikas ražotāja "Kivvi" dzelteno plūmju ķermeņa marmalāde. Burvīgs produkts. Otrs šīs vasaras atklājums ir garšīgi smaržojošais Stenders upeņu zefīrs.

LvMomi LvMomi 12. Jul 2018, 17:18

Madara eļļiņa
Dzintars sos sejas krems
Catrice korektors