Meklē dāvanu topošajiem vecākiem vai jaunajai māmiņai? Uzdāvini dāvanu karti Māmiņu Kluba Vecāku skolā!

Meklē dāvanu topošajiem vecākiem vai jaunajai māmiņai? Uzdāvini dāvanu karti Māmiņu Kluba Vecāku skolā!

05. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dodoties uz "baby shower" vai arī raudzībām, noteikti aktuāls vienmēr ir jautājums, ko gan uzdāvināt jaunajiem vecākiem? Tā gribētos, lai dāvana būtu patiesi noderīga un ar pievienoto vērtību.

Bieži vien tiek dāvinātas rotaļlietas, atmiņu grāmatas un citas lietas, taču vairāk par visu jaunie vecāki noteikti spēs novērtēt jaunas zināšanas par bērna aprūpi un audzināšanu. Taču jautāsi, vai zināšanas ir iespējams uzdāvināt? IR!

Māmiņu Klubs piedāvā iegādāties dāvanu kartes Vecāku skolas nodarbībām. Tas ļaus jūsu ģimenes draugiem, radiniekiem apmeklēt izglītojošas nodarbības un kursus, lai smeltos tik ļoti noderīgo informāciju. Starp citu, dāvanu karti vari paredzēt ne tikai kursu apmeklēšanai, bet arī kādai relaksējošai procedūrai jaunajai māmiņai, jo arī tādas ir pieejamas pie mums Māmiņu Klubā.

Kur iespējams iegādāties dāvanu karti: Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses), darba dienās no plkst. 9.00 līdz 18.00.

Vai dāvanu karte paredzēta konkrētu kursu apmeklējumam? Dāvanu karte tiks sagatavota atbilstoši Tavām vēlmēm. Tu vari uzdāvināt jaunajai ģimenei vai draudzenei gan dāvanu karti jau kādas konkrētas nodarbības apmeklējumam, vai arī norādīt summu, par kādu dāvanas saņēmējs pats var izvēlēties sev vēlamākos kursus.

Par kādu summu ir dāvanu kartes? Summu izvēlies Tu pati pēc saviem ieskatiem!

Ar Vecāku skolas nodarbību sarakstu vari iepazīties ŠETI.

Ja Tev ir radušies jautājumi par Māmiņu Kluba Vecāku skolas dāvanu karti, zvani mums pa tālruni 67350750 vai raksti vēstuli uz vecakuskola@maminuklubs.lv.