Ko šajos Ziemassvētkos dāvanā cer sagaidīt Latvijas māmiņas?

Ko šajos Ziemassvētkos dāvanā cer sagaidīt Latvijas māmiņas?

12. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrai no mums ir savas klusās vēlēšanās. Katrai no mums ir sava sapņu dāvana, kuru tik ļoti vēlētos ieraudzīt zem eglītes šajos Ziemassvētkos.

Kuras ir Latvijas māmiņu šogad visvairāk gaidītās dāvanas svētkos, to vaicājām pašām mammām.

Visbiežāk mammas norādījušas, ka vislielākā dāvana ir, lai visa ģimene būtu kopā, būtu laimīgi un veseli. Jā, veselība ir lieta, kuru nevar nopirkt par naudu, taču bez tās nebūs arī nekādas laimes un baudas dzīvot. Tāpēc, mīļās, lai veselība gan jums pašām, gan visiem tuvajiem un īpašajiem cilvēkiem.

Ja runājam par vērtībām, kuras nevar izmērīt naudā un kuras nevar iesaiņot, lai paliktu zem eglītes, viena no nereti pieminētām dāvanām ir arī sniedziņš. Jo kas gan tie būtu par Ziemassvētkiem bez baltas sniega segas, ne? Diemžēl sniegu nevaram pasūtīt, taču ceram, ka dabas māte mūs svētkos iepriecinās un varēsim svētku brīvdienās doties pikoties un celt sniegavīrus.

Ziemassvētki un saldumu paciņas ir nešķirama savienība, un, starp citu, ir mammas, kuras teic, ka labprāt svētkos saņemtu saldumu paciņu. Acīmredzot, lai pašas uz mirkli atgrieztos bērnībā, kad ar bantēm matos devās uz bērnudārza vai vecāku darba vietas organizētu Ziemassvētku pasākumu, kur Ziemassvētku vecītis (daudzām no mums – Salatētis) pasniedza konfekšu paciņu par labo uzvedību visa gada garumā.

Mammas daudz runājušas par dažādām dāvanām, kuras ne nopirkt, ne arī zem eglītes palikt, taču daļa ir atklājušas arī savas vēlmītes, kuras, cerams, sadzirdēs tuvinieki, lai pasniegtu savām mīļajām dāmām kāroto. Piemēram, iespēju apmeklēt kūku meistarklasi, lai tajā smeltos dažādus knifiņus un pēc tam jau ar gardām kūkām iepriecinātu savu ģimeni. Tāpat arī mammas iepriecinātu jauns telefons, ceļojums kopā ar ģimeni vai irobots, kas atvieglotu ikdienas mājas soli. Gana bieži mammas norādījušas, ka vēlētos nedaudz izrauties no ierastās ikdienas, un būtu priecīgas par dāvanā saņemtu teātra apmeklējumu vai arī iespēju doties ar vīru divatā uz randiņu. Paturpinot dāvanu sarakstu, tajā minēta arī šujmašīna, jauni zābaki un SPA apmeklējums.

Kādai mammai klusa cerība zem Ziemassvētku eglītes ieraudzīt kādu pavisam mazu, mazu kārbiņu ar saderināšanās gredzentiņu. Lai sapnis īstenojas!