Kas noteikti būtu jāatceras, cenšoties notievēt?

Kas noteikti būtu jāatceras, cenšoties notievēt?

16. Apr 2013, 10:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Uz sievietēm, kas vēlas notievēt, attiecas daudz un dažādas rekomendācijas. Māmiņu Kluba Vecāku skolas uztura speciāliste Inese Siksna atgādina par to, kas noteikti nebūtu jāaizmirst, dzenoties pēc slaidākām ķermeņa aprisēm.

  • Rūpīgi pārskati savus ēšanas paradumus, ikdienas ēdienkarti, fizisko aktivitāšu daudzumu, lai noteiktu, kāpēc tev rodas liekie kilogrami.
  • Dzer daudz ūdens - apmēram 2 litrus dienā. Ja šķiet, ka gribas ēst, vispirms izdzer glāzi ūdens, jo iespējams, esi nevis izsalkusi, bet izslāpusi.
  • Centies uzturā neiekļaut gāzētos dzērienus, jo lietojot tos, vari sagribēt apēst vēl vairāk, jo gāzes stimulē gremošanas darbību, bet nenomāc izsalkuma sajūtu.
  • Ēdienam jābūt daudzveidīgākam, interesantākam, pat košākam, lai gribētos to apēst ar acīm, izgaršot pa īstam, un arī, lai žults strādātu, nevajadzētu pāriet uz pilnībā sasmalcinātu ēdienu, jāēd arī kas stingrāks, piemēram, nevis rīvēti burkāni, bet sagriezti stienīšos.
  • Seko līdzi tam, lai organisms saņemtu visas nepieciešamās vielas - olbaltumvielas, taukus, ogļhidrātus, minerālvielas, šķiedrvielas ūdeni un arī vitamīnus. Pilnībā izslēgt nedrīkst neko no tā visa. Piemēram, izslēdzot no uztura taukus, var tikt pie vitamīnu deficīta, jo vitamīni, kas ir taukos šķīstoši, neuzsūksies organismā.
  • Nav vēlams ikdienas uzturā lietot produktus, kas satur lielu sāls, cukura vai tauku daudzumu: saldināti dzērieni, šokolādes batoniņi, cepumi, kūkas.
  • СVēl būtu vērts izslēgt no uztura tādus sāli saturošos produktus kā: siers, desa, kūpinājumi, majonēze.
  • Izvairies no gataviem kulinārijas izstrādājumiem: karbonādes, salātiņi, grilla vistiņas. Tādos produktos tauku ir vairāk, nekā tajos, kas pagatavoti mājas apstākļos.

Un visbeidzot, svarīgākais - cenšoties notievēt, neaizmirsti ieklausīties savā organismā, lai lieko kilogramu zaudēšana nepārvērstos par mūžīgo izsalkumu.

Māmiņu Klubs

20130307130043-45566.jpg

Nīderlandē radītais un Eiropā jau pārbaudītais, dabiskais medicīniskais preparāts OBESIMED FORTE ir radījis īstu revolūciju cīņā ar lieko svaru, izsalkuma sajūtu un nepārtraukto vēlēšanos „panašķēties”. Vīrieši un sievietes, kuri izmēģinājuši OBESIMED FORTE dalās ar saviem novērojumiem: „Sajutu sāta sajūtu jau pirmajā preparāta lietošanas dienā”, „Svara samazināšana neprasa tik lielas pūles”, Nejūtu vairs izsalkumu, ir vairāk enerģijas”, „Pārvarēju tieksmi „našķēties””. Visi šie komentāri liecina par to, ka uz klīniskiem pētījumiem balstītais preparāts OBESIMED FORTE tiešām ir efektīvs.

Kas ir OBESIMED FORTE?

OBESIMED FORTE ir dabisks medicīnisks preparāts, kas palīdz samazināt svaru un kontrolēt apetīti. Lietojot šo preparātu pirms ēdienreizes, šķīstošo šķiedrvielu komplekss izveido kuņģī želejveida masu, rodas pilna vēdera sajūta, tādēļ Jūs mazāk ēdīsiet, ātrāk sajutīsiet sāta sajūtu, nemocīsieties ar izsalkumu, samazināsiet tieksmi ēst starp ēdienreizēm. Ar OBESIMED FORTE Jums būs vieglāk samazināt maltītes apjomu un atteikties no dažādiem kārumiem.

Kam paredzēts OBESIMED FORTE?

OBESIMED FORTE paredzēts pieaugušajiem no 18 gadu vecuma, kuriem liekais svars ir vairāk kā 10 kg vai kuru ķermeņa masas indekss ir lielāks par 28. Šo līdzekli ieteicams lietot tiem, kuriem neizdodas samazināt svaru ar diētu palīdzību, pārvarēt izsalkuma sajūtu vai tieksmi „našķēties”.

Ko iegūsiet lietojot OBESIMED FORTE?

Samazināsies apetīte, pazemināsies holesterīna un cukura līmenis asinīs, ievērojami mazināsies svars, uzlabosies gremošanas sistēmas darbība – tas viss ir iespējams lietojot OBESIMED FORTE, kas liks Jums noticēt pašiem sev un priecāties par dzīvi.

Produkta efektivitāte ir pierādīta ar klīniskiem pētījumiem, bet CE sertifikāts apliecina produkta drošumu un medicīniskās ierīces statusu.

Obesimed® Forte var iegādāties Saules aptiekās  Rīgā, Brīvības ielā 68 un Duntes ielā 19a un internetveikalos:

www.webaptieka.lv

www.pilsaptieka.lv

20130307130231-43764.jpg

Eksperts
roisabaiso8 roisabaiso8 23. May 2019, 05:58

Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.