Kas kropļo mūsu stāju un gaitu: atklāj modeļu skolas vadītāja

Kas kropļo mūsu stāju un gaitu: atklāj modeļu skolas vadītāja

31. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai kādreiz esi pavērojusi, kā sievietes pārvietojas augstpapēžu kurpēs? Nē?! Tad uzzini, kādas trīs biežākās kļūdas pamanījusi modeļu skolas vadītāja Zanda Krancmane. 

Modeļu skolas vadītāja atklāj, ka „pavērojot to, kā sievietes pārvietojas pa ielu, diemžēl nākas secināt, ka ļoti maz ir tādu sieviešu, kuras prot iet skaisti un eleganti.”

1.kļūda

Pirmā būtiskā kļūda, ko pieļaujam ejot, ir līka mugura! „Salīkusi nevis tādēļ, ka tai būtu kāds fizisks defekts, bet gan tāpēc, ka sievietes nepiedomā pie tā, kāda ir viņu stāja,” stāsta Zanda Krancmane. 

2.kļūda

Otra bieži manāma kļūda ir pārāk lieli soļi, kas tiek sperti augstpapēžu kurpēs. Tomēr jāatceras, ka apavi uz augstiem papēžiem nepavisam nav piemēroti, lai skrietu!

„Šim nolūkam būtu jāizvēlas kurpes ar zemākiem papēdīšiem, un tad arī soļu garums būs atbilstošs sievietes augumam,” iesaka modeļu skolas vadītāja.

3.kļūda

„Trešā būtiskā kļūda, ko sievietes pieļauj, ejot augstpapēžu kurpēs, ir pārvietošanās līkiem ceļgaliem un salīkušām uz priekšu. Raugoties no malas, tas patiešām izskatās baisi,” secina Zanda Krancmane.

Šīs trīs ir lielākās un visbiežāk redzamās kļūdas, kuras izlabojot, un pie kurām piedomājot, pēc laika stāja un gaita uzlabojas, un kļūst par normu.

Kuru no šīm kļūdām uz ielas visbiežāk esi pamanījusi tu?