Kas ir reiki?

Kas ir reiki?

10. Jan 2013, 12:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ilze Pavasare ir reiki meistare, kas, meklējot atbildes uz jautājumiem par savām ieilgušajām veselības problēmām, atrada kādu dziednieci, pie kuras devās uz individuālajiem seansiem, pēc kuriem sajuta pacēlumu. Pēc tam viņa sāka iet uz reiki semināriem, mācījās lietas, kuras ņemt sev līdzi dzīvē, sakārtoja sevi. 12 gadus būdama pati reiki meistare, viņa joprojām apmeklē seminārus pie savas reiki skolotājas. Viņa reiki iesaka citiem izvēlēties kā veidu, kā palīdzēt sev un citiem.

Kas ir reiki?

Reiki kā sistēma ir nākusi no Austrumiem, izveidota un noformulēta Austrumos, Japānā. Mikao Usui  ir japāņu mūks, kas to radījis, lai cilvēki varētu katrs pats sev un viens otram palīdzēt. Kristietība, vēdas  un sanskrita raksti, kā arī paša pieredze, pieejamā informācija ir tas, kas apvienots vienā sistēmā – reiki. Reiki ir ar domu vadīta dzīvības enerģija.

Reiki metodes

Reiki strādā daudz un dažādos veidos, jo ir daudz un dažādu skolotāju, meistaru. Pamats gan ir viens – ar savu roku palīdzību cilvēks var daudz intensīvāk vadīt savu dzīvības enerģiju. Tas var izvērsties arī sarunā, meditācijā, tās var būt arī vienkārši sevis sakārtošanas, uzlabošanas tehnikas.

Kā sevi atrast?

To var salīdzināt ar telpas tīrīšanu. Ieejot telpā dažreiz nezinam, kas mūs tur gaida (dubļi, putekļi utt.). Ne vienmēr tas ir viegli un patīkami. Bet tā apziņa, ka tas ir tīrīšanas process, dod lielu patīkamu sajūtu, jo cilvēks redz – lietas mainās uz labu. Otrs variants ir aiztaisīt durvis ciet un mēģināt izturēt vēl ilgāk tajā visā.

Tehnikas ir ļoti daudz un dažādas. Katra dvēsele ir unikāla un interesanta. Līdz ar to arī meistaram katram cilvēkam jāpieiet individuāli, radoši. Reiki meistars ir kā palīgs, lai ar cilvēku notiek tas, ko cilvēks pats savos dziļumos ir vēlējies. Kādam atnāk atklāsmes seansa laikā, kādam citam vajag vienkārši izrunāties, un tā ir runāšana enerģētiskā līmenī, enerģija aizved līdz sapratnei.

Māmiņu Klubs

Izmēģini reiki dziedinošo enerģiju Māmiņu Kluba Vecāku skolā pie Ilzes Pavasares!