Kardio treniņš

Kardio treniņš

06. Mar 2015, 13:56 Cielavinna Cielavinna

Kamēr ārā vēl nav silts, trīs reizes nedēļā es dodos uz trenežieru zāli, lai stundu veltītu kardio treniņam un stundu spēka vingrinājumiem( citreiz izpaliek). Daudz ir dzirdēts, ka treniņš svaigā gaisā ir labāks par zāli, bet kaut kā negribas pa peļķēm skriet, piedevām nav jau ar atbilstoša apģērba, lai skrietu aukstā laikā, līdz ar to zālīte ir ideāls variants man līdz aprīlim. 

Starpcitu gribēju padalīties ar tādu lietu kā http://www.liveactive.lv/trenazieri/krekls_hot_shapers.html  palasot atsauksmes liekas labs, vīram pieteicu, lai uzdāvina Sieviešu dienā, tad jau redzēs kāds būs rezultāts, padalīšos atsauksmēs.

Kardio treniņi ir labi, jo:

1.  Kardio treniņu vienīgais uzdevums nav tauku dedzināšana. Fitnesa pasaulē nav vienprātības par to, kādi kardio vingrojumi ir vislabākie veselības uzlabošanai. Taču skaidrs ir viens – aerobā slodze tai nāk par labu. To laikā sirdij aktīvāk jāpiegādā asinis muskuļiem. Rezultātā tiek stiprināta imunitāte un regulēts cukura līmenis asinīs.  

2.Kardio treniņi ilgtermiņā atvieglos tavu dzīvi. To labvēlīgo ietekmi izjutīsi, kad pēdējā brīdī centīsies paspēt uz vilcienu vai ātri uzskriet pa kāpnēm. Turklāt aerobie treniņi ir kumulatīvi – jo vairāk un biežāk tos pildīsi, jo vairāk tas uzlabos tavu veselību. 

Kardio treniņi atstāj labvēlīgu iespaidu ne tikai uz ķermeni, bet arī prātu. Tas ir vispārzināms fakts, ka sportiskas aktivitātes mazina stresu, uzlabo garastāvokli, veicina ciešāku miegu. Citiem vārdiem sakot, uzlabo dzīves kvalitāti.
Taču sabalansētai treniņu programmai ar kardio treniņiem vien nepietiks un tos nepieciešams papildināt ar spēka vingrinājumiem. Atceries, ka kardio treniņi nes augļus tikai ilgākā laika periodā, tāpēc, tikai tiem kļūstot par ikdienas sastāvdaļu, jutīsi reālas figūras un svara izmaiņas.

Man ļoti patīk tā sajūta, ka stundu esi veltījis skriešanai, var teikt ka kardio treniņš ir mans vismīļākais. Ieteiktu izmēģināt!

20150306134930-54231.jpg

Cielavinna Cielavinna 06. Mar 2015, 20:16 pandulaacis

Man nepatiik! Tas kas lielai dallai viiriessu liekas vov, man ikdienaa rada diskomfortu, bet gan jau mani saprot taas kam ir taada pati sstelee.😀

pandulaacis pandulaacis 06. Mar 2015, 19:53

Lielas krūtis nav nekas foršs? 🤓| Manuprāt, 70% planētas vīriešu šobrīd saķer galvu.

Cielavinna Cielavinna 06. Mar 2015, 14:11 Bella_donna

Man nebūtu lielākas laimes par to, ka krūtis paliktu mazākas, jo lielas krūtis nav nekas foršs, tāpēc jau šie kardio man patīk vislabāk.