Dažreiz jau iepriekšējā dienā sāku prātot, ko gan nākamās dienas vakarā pagatavot vakariņās? Jāgatavot ēdiens tā, lai tajā noteikti nebūtu diļļu, savādāk mūsu ģimenes galva to neēdīs, un, vēlams, bez pikantām garšvielām, lai dēlam vakariņas nebūtu jāvāra atsevišķā katliņā. Šajos “ko ēdīsim vakariņās?” momentos dažreiz talkā ņemu savas omītes recepšu pierakstus.
Iespējams, tieši tagad prāto, ko lai šovakar pagatavo vakariņās? Es “pasviedīšu” ideju – varbūt Kalifornijas Džambo zupu? Zinu, ka izklausās sarežģīti, taču būtībā ir bezgala vienkārši :)
Pagatavošanai vajadzēs: aptuveni 400g vistas filejas, 2 burkānus, 3-4 vidējus kartupeļus, burciņu lečo, buljonu.
Gatavošanas process: vistas fileju sagriež gabaliņos un liek buljonā vārīties, pēc laiciņa tai pievieno sagrieztus burkānus un kartupeļus. Kad dārzeņi jau gandrīz mīksti, pievieno lečo un vāra, līdz zupa gatava.
Vienkārši, ne tā? Un, jāpiebilst, ka arī garšīgi :) Šo un vēl daudzas citas pamatēdienu un arī našķu receptes no manas omītes recepšu krājumiem vari meklēt http://www.omitesreceptes.lv.