Kā tikt galā ar bailēm, fobijām, uztraukumu un kompleksiem? 6.maijā praktisks seminārs

Kā tikt galā ar bailēm, fobijām, uztraukumu un kompleksiem? 6.maijā praktisks seminārs

30. Apr 2013, 12:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Mēs dzīvojam neparastā laikā. Stresa, informācijas, tehnoloģiju laikā. Un, lai arī mums it kā ir daudz informācijas, tai pat laikā mēs daudz ko nezinām.

Jūs izliekat sevi visu, darāt visu, ko spējat. Un.. Negūstat tos rezultātus, par kādiem sapņojat. Laiku pa laikam jūtat bailes, uztraukumu, nemieru un pat ieslīgstat depresijā.

Mēs cenšamies darīt visu, ko uzskatām par vajadzīgu, bet nevaram piespiest sevi to darīt. Nereti gribas paslēpties zem segas un neko nezināt, gribas aizmirst par visu pasauli.

Dažkārt emocijas mūs pārpilda un mēs vienkārši neko ar tām nevaram iesākt.

Vai ir kas tāds, kas var palīdzēt tādos brīžos?

Vai ir kas tāds, kas var palīdzēt tikt pāri emocionālām traumām? Tuva cilvēka zaudējamam? Bankrotam? Bailēm no kaut kā? Atmiņām, kuras gribas aizmirst, pat, ja tās nelaiž vaļā..

Vai ir kas tāds, kas var palīdzēt atkal kļūt par spēcīgu cilvēku?

Emocionālās Brīvības Tehnika

Tā var palīdzēt. Simtiem tūkstošu cilvēku jau to ir pierādījuši. Deviņdesmito gadu beigās Harijs Kreigs izgudroja pārsteidzošu metodi, kas pieejama katram. Viņš to nosauca vienkārši par EBT (EFT -Emotional Freedom Technique).

Austrumos apmēram 10 gadu laikā šī tehnika ieguva neiedomājamu popularitāti. Simtiem treneru apguva šo metodi un sāka izplatīt savas zināšanas pa visu pasauli. Tūkstoši terapeitu aktīvāk sāka izmanto EBT savā praksē. Tika uzrakstīti desmitiem grāmatu par šo tehniku.

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!

Vai Tu zini, ka Tu vari izmainīt savu dzīvi? Pavisam vienkārši un ātri? Viss, kas ir vajadzīgs - gribasspēks un Emocionālā Brīvības Tehnika. 

Emocionālā Brīvības Tehnika (EBT), kas Pasaulē vairāk pazīstama kā Emotional Freedom Technique (EFT) ir revolucionāri jauna metode, kurā ir apvienotas divas augsti vērtētas zinātnes - akupunktūra un modernā psiholoģija. EBT ir virkne apbrīnojami ātri un viegli apgūstamu tehniku, kurās izmanto vieglus piesitienus ādas bioloģiski aktīvajiem punktiem. Šī metode ir aprakstīta kā viens no svarīgākajiem sasniegumiem psiholoģijas jomā šajā gadsimtā un tautā tiek saukta kā "modernais brīnums". Tā var būtiski mazināt emocionālus pārdzīvojumus kopā ar daudziem fiziskiem simptomiem. Tehnika bieži darbojas minūtēs, bet tās rezultāti saglabājas ilgstoši. Tūkstošiem cilvēku visā Pasaulē apgūst šo tehniku, lai iegūtu brīnumrīku sev un tuviniekiem gan fiziskās, gan garīgās veselības uzlabošanai.

No šī semināra iemācīsies:

  • Kas ir Emocionālā Brīvības Tehnika (EBT)
  • Kā mūs iespaido dzīves laikā uzkrātie uzskati un pieredzes
  • Kā strādā cilvēka apziņa un zemapziņa
  • Kā EBT atbrīvo mūs no negatīvajām emocijām un dod iespēju pozitīvajām
  • Pareizi pielietot EBT tehnikas un to uzskatāmas demonstrācijas
  • Emociju testēšana
  • "Izmēģini to uz visa" princips
  • Kā strādāt ar EBT un naudas problēmām
  • EBT bērniem un zīdaiņiem

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

20130105225251-23180.jpg

 

"Katram klientam ir savs stāsts un savas vēlmes tādēļ pārsvarā savā darbā es nestrādāju tikai ar vienu metodi es savienoju kopā dažādas, laika gaitā pārbaudītas terapijas, kuras pieskaņoju katram klientam individuāli. Taču viena tehnika ir unikāla. Tā ir EBT. Šī tehnika var tikt izmantota gandrīz uz visu, bet pats labākais - to var ļoti viegli iemācīt. Seminārs, tā ir lieliska iespēja nodot cilvēkam "brīnumrīku" ar kura palīdzību viņš pats var veidot savu dzīvi tālāk daudz pozitīvāku un laimīgāku", tā Kristīne.

Kad notiek?
6. maijā no plkst. 11.00 līdz 16.00

Kur notiek?
Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?
Ls 25

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!

Eksperts

Kristīne Nagornaja

diplomēta hipnoterapeite, reiki un integrētās enerģijas terapeite un skolotāja
Kristīne Nagornaja Vecāku skolā