Kā tērēsiet valdības piešķirtos 500 eiro?

Kā tērēsiet valdības piešķirtos 500 eiro?

17. Feb 2021, 13:12 SkolēnaMamma SkolēnaMamma

Nu, ko? Esat gatavi rīkot lielo ballīti, kad kontā būs ieripojuši 500 eiro?

Ja pavisam godīgi, man ir sāpīgi lasīt amatpersonu spriedelējumus, ka šo naudu vecāki nodzers, ka iztērēs visu ballītēs, bērni no tā neko neredzēs. Varētu teikt, ka nevajag jau visus vērtēt pēc sevis. Šeit tikpat labi iederētos arī citas frāzes, bet ko nu par to.

Šobrīd esmu mamma, sieva, darbiniece, kura strādā attālināti, mājskolotāja un vienlaikus arī bērnudārza audzinātāja un auklīte. Galvenais ir nesajukt prātā, taču tāpēc, lai mūsu ģimenei vīruss ietu ar līkumu, esmu gatava to uzņemties, tāpēc šo valdības atbalstu es vērtēju kā sava veida samaksu par mājmācību nodrošināšanu, skološanu. Un nesakiet tagad, ka bērnus dzemdējot man jau vajadzēja apzināties, ka vajadzēs viņus arī audzināt un skolot, tāpēc nav ko čīkstēt. Es arī nečīkstu, tikai norādu, ka neesmu dzimusi, augusi un skolojusies par pedagogu, tāpat arī nekad neesmu domājusi par to, ka mani bērni varētu neiet uz skolu un es viņus varētu pati skolot. Nav man tādu talantu, pacietības un prasmju. Tomēr pagaidām es esmu pacietīga.

Lūk, ko mēs iesāksim ar valdības piešķirtajiem 500 eiro? Mēs iegādāsimies bērnam jaunu datoru, jo šobrīd skološanās procesā nākas dalīties ar savu datoru, kuru izmantoju darba vajadzībām. Tā kā online stundas ir laikā, kad arī man pašai ir jābūt pie datora, tas ir kārtīgs laika menedžments. Un, manuprāt, tā būtu ļoti sapratīgi un vērtīgi iztērēta nauda, jo dators skolēnam mācībām noderēs arī turpmāk, kad jau varēs atgriezties skolas solā. Vēl apsvērām ideju bērniem iegādāties arī velosipēdus. 

Visticamāk, ne mēs vieni domājam par jauna datora iegādi, tāpēc interneta veikali laimē jau noteikti berzē rokas, jo nauda būs. Vismaz kādai nozarei bizness ies uz augšu, jo tāpat, arī bez valsts atbalsta, datori pērn un šogad, manuprāt, tiek iegādāti daudz vairāk, jo mājmācības taču. Skatos, ka atlaides mūsu nolūkotajam datora modelim nav vairs nevienā interneta veikalā, piedevām, uz datoru piegādi jāgaida pat vairākas nedēļas.  Bet es ne par to, gan pagaidīsim.

Es gribu teikt, ka naudas izlietošana noteikti ir katras ģimenes pašas ziņā. Protams, būs arī tādas ģimenes, kuras ar naudu, kas nokritusi no gaisa, tiešām nezinās ko darīt, jo tik lielu summu nekad nebūs redzējusi. Noteikti būs ģimenes, kurās šī nauda aizies cigaretēs, alkoholā un citos mēslos, taču es no sirds ceru, ka tādas ģimenes ir mazākumā.

Tikpat labs, manuprāt, naudas izlietojums būs kaut vai nedēļas nogales izbrauciens tepat pa Latviju visai ģimenei ar nakšņošanu, beidzot sava dzīvokļa četras sienas, kurās uzturamies jau kopš pagājušā marta, nomainot pret citām dekorācijām, jo noguruši no esošās situācijas ir visi, atpūta vajadzīga mums visiem.

Labprāt paklausīšos, kā valdības piešķirtos 500 eiro par bērnu esat plānojuši izlietot jūs?

Claudia Klein Claudia Klein 18. Feb 2021, 13:54

Sveiki un laipni lūdzam Spotcap globālajos aizdevumu pakalpojumos, mani sauc Klaudija Kleina, esmu aizdevēja un arī finanšu konsultante.

Vai jums ļoti nepieciešams finansiāls atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja atbilde ir "jā", es iesaku jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotlightglobalservices@gmail.com | vai ziņojiet mums vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un 24 stundu laikā kontā ir aizdevums, jo mēs sniedzam lieliskus aizdevumu pakalpojumus visā pasaulē.

Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro, un mēs izsniedzam aizdevumus ar zemu procentu likmi 3% gadā. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām nepieciešama to risināšana, daudziem cilvēkiem ir ļoti grūti saņemt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm lielu interešu dēļ. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai citi iemesli

Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa pilnu bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā, kur jums tas nepieciešams

Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevumu pakalpojumus. Vai jums ir jautājumi / jautājumi? - Nosūtīt e-pastu uz spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu WhatsApp: +4915758108767 | vai izmantojot vietni: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsiet aizdevumu.

Tava finansiālā brīvība ir tavās rokās !!

Monta Pukse Monta Pukse 17. Feb 2021, 15:09

Arī mēs esam no tiem vecākiem, kuri iegūto naudiņu vēlas iztērēt lietderīgi. Tākā mums ir divi puikas, kuri vēl nemācās skolā, daži gadiņi līdz tam vēl jāpagaida, tad nolēmām bērniem iegādāties 2 stāvīgo gultu! Mūsu dzīves vietā viss ideālākais risinājums bērnu izguldīšanai!