Kā sazināties ar savu sargeņģeli?

Kā sazināties ar savu sargeņģeli?

18. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cik daudz reižu gan savā ikdienā piesaucam sargeņģeļus un labprāt lūdzam viņiem padomu grūtā un izšķirošā brīdī, vai ne? Kā pareizi sazināties ar savu sargeņģeli?

Ar eņģeļiem vislabāk sazināties ar lūgšanu palīdzību. Tēvreizes skaitīšana, brīvi veidotas lūgšanas vai lūgšanas, kas teiktas izteikti saasinātā emociju brīdī - tas ir veids, kā uzrunāt savus eņģeļus. Visspēcīgākā saziņas forma ir tieši pēdējā - lūgšana emociju vadībā. 

Ja izvēlies ar savi eņģeli sazināties ar lūgšanu palīdzību, zini - taviem teikumiem, protams, jābūt patiesiem un teiktiem no sirds. Tie jāveido tagadnes formā (var palīdzēt teikuma sākums "Es vēlos, lai man ir..."). Lūgumam nedrīkst būt negatīvu seku (tu nevari lūgt, lai kādam kaut ko atņem un tev no tā labums). Un lūgšanas beigās vienmēr pasakies savam eņģelim par to, ka viņš tev tik daudz palīdz. 

Uzreiz pēc lūgšanas izteikšanas, pievērs uzmanību visam, kas ar tevi notiek. Ļoti iespējams tieši uzreiz pēc lūguma, tavs eņģelis jau tev sūta atbildi uz jautājumiem. Vai zini, kādām metodēm ar cilvēkiem sazinās eņģeļi?

- ar skaņu;

- ar zīmēm/ pēkšņām atklāsmēm;

- ar sapņu palīdzību;

- ar vizuālām zīmēm. 

Interesanti, ka reizēm eņģeļi sazinās arī ar smaržu palīdzību. Ja pēkšņi nez no kurienes jūti gaišu, siltu lilliju smaržu, zini - ar tevi sazinās tavs sargeņģelis. Ko viņš vēlas tev teikt? Pievērs uzmanību!

Ja tev ir kāds konkrēts lūgums vai vēlme, ko vēlies uzticēt savam eņģelim, lūdz to laika posmā no plkst. 24.00 līdz 5 rītā. Tad ir labākais laiks sarunām ar eņģeļiem. 

Vai tici savam sargeņģelim? Varbūt viņš tev kādreiz sagādājis kādu mistisku atgadījumu, pēc kura vairs nav šaubu par eņģeļu klātbūtni tavā dzīvē?

IEPAZĪSTI UN  SADRAUDZĒJIES AR SARGEŅĢEĻIEM 

Semināru vadīs diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

Kad notiek?

20. augustā no plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiek?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 15 (par semināru jāveic priekšapmaksa)

Pēc pieteikuma saņemšanas, e-pastā saņemsi norādes maksājuma veikšanai.

Piesakies!

Vietu skaits ierobežots!

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!