Kā šajā pavasarī rediģēt savu skapi?

04. Apr 2013, 09:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā tu domā, kas šajā pavasarī tavā skapī ir lieks? No kādām krāsām gribi atbrīvoties, un ar kādām krāsām savu garderobi vēlies atsvaidzināt? Vai zini, kā iepirkties pareizi un apdomīgi? Konsultē stiliste Dace Grīnberga!

Kā šajā pavasarī rediģēt savu skapi?

Viens no ieteikumiem ir tas, ka katrai skapi vajadzētu iztīrīt, nevis tiešā nozīmē, bet – visu skapja saturu izņemam, un redzam – 80% gadījumu skapja saturu paņem melnā krāsa. Melno kārtu, lai tā nemaisītos pavasarī, vasarā pa vidu, sakopjam, noliekam malā, skapja apakšējā malā, lai negribētos pieķerties pie šīm tumšajām lietām.

Kā atsvaidzināt savu garderobi, iepērkoties pareizi?

Kad dodamies uz veikaliem, ir jāzin, ko mēs gribam, jāpadomā par to, kas ir mūsu skapī atrodams. Kā modes špikerīši, var noderēt mazie veikalu katalogi, kuros ieskatīties tiešām ir vērts. Pirmajā reizē uz veikalu nav jāiet ar mērķi atnākt mājās ar konkrētu preci. Izstaigājam lielveikalu, un mums ir jāizkristalizē katrai, kuri ir tie veikali, kuros var iegādāties modernus apģērbus, kas mūs uzrunā, kas mums piestāv. Kļūda ir tā, ka ieejam katrā veikalā vien uz 10 minūtēm, apjūkam, un nenopērkam neko. Izvēlamies maksimāli 6 veikalus un izskatām to piedāvājumu.

Jāsaprot, kas no katalogā redzamā, mūsu garderobē jau ir. Varbūt, ka mums ir sezonai atbilstošs džemperis, un klāt jānopērk vien šortiņi vai soma. Galvā jāuztaisa tāds kā sarakstiņš ar lietām, ko vēlamies iegādāties.

TOP padomi:

  1. Paskaties uz sevi no malas: aizejam uz veikalu, uzvelkam džinsus, blūzīti, žaketi, visu pielaikojam kabīnē, nofotografējam sevi un atnākam mājās, apskatamies, kā tas viss izskatās uz mums. Un tad mājās, ar vēsu prātu izanalizējot, varam sabalansēt savas iespējas ar vēlmēm, izvēloties optimālo un izvairoties no spontānas iepirkšanās.
  2. Dodies iepirkšanās tūrē kopā ar speciālistu. Katra mēs esam tāda, kāda esam, nekad nebūs tā, ka visas būsim vienādas figūras īpašnieces. Jāmāk sabalansēt savas ķermeņa īpatnības ar modernu apģērbu. To var darīt arī ar speciālistu dodoties vienu reizi uz veikalu. Tātad, jāprot dzīvē realizēt vecais labais teiciens: „Defektus pārvēršam par efektiem!”
  3. Esi zinoša modes lietās! Aizejot uz veikalu, jāsaprot, no kura gala mēs sākam: šopavasar modē ir ziedu motīvi. Izdomājam tā – šo kleitu ar ziedu motīviem varam nēsāt tikai ar zeķēm, vai sakombinēt ar legingiem.
  4. Mācies apģērbu kombinēt! Jāizdomā, kā mēs ar konkrēto drēbes gabalu varam sakombinēt vismaz 4 apģērba gabalus.
  5. Uzzini, kas tev piestāv vislabāk! Legingu vietā dažkārt (ja tos valkāt neļauj ķermeņa formas) vislabāk izvēlēties šauras auduma bikses ar šauriem galiem. Tās var vilkt arī zem kleitām, svārkiem, ar baletčībiņām- būs ērts, elegants ikdienas apģērbs, uz ballīti dodamies – augstpapēžu kurpēs. 

Māmiņu Klubs

Jolanta Salaka

Ja vēlies uzzināt, kādu make-up izvēlēties, kāds apģērba piegriezums tev piestāv vislabāk, kāds matu griezums tevi padarīs košāku, aicinām pieteikties uz stilistes Jolantas Salakas individuālo stila konsultāciju Māmiņu klubā.

 

"Manuprāt, stilista uzdevums ir panākt, lai cilvēks ne tikai izskatītos lieliski, bet tā arī justos. Lai ar radīto koptēlu tu sevi kā personību varētu izteikt vēl vairāk, lai tēls dzīvotu kopā ar tevi, nevis tev traucētu.
Šo uzdevumu, tad arī cenšos izpildīt!", tā Jolanta.

PIESAKIES STILISTES JOLANTAS SALAKAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Kristīne Pridanova

Pavadot vienu stundu ar stilisti, vari uzdot jautājumus un saņemt atbildes par jebkādiem Tevi interesējošiem stila un meikapa jautājumiem.

PIESAKIES STILISTES KRISTĪNES PRIDANOVAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Dace Grīnberga

Māmiņu Klubā tagad vari apgūt arī make-up un matu veidošanas pamatus, kas noderēs ikvienai sevi mīlošai sievietei! PIECU nodarbību kurss, kuru vadīs grimētāja un stiliste Dace Grīnberga. Viņa, starp citu, ir arī raidījuma „Māmiņu Klubs“ un Latvijas Televīzijas stiliste. Ne viena vien Latvijas slavenība grimējusies tieši pie Daces.

20130305155519-40138.jpg

PIESAKIES STILISTES DACES GRĪNBERGAS GRIMA SKOLAS APMEKLĒJUMIEM ŠEIT!

aab aab 04. Apr 2013, 13:51

es šogad skapi esmu izrevidējusi jau divas reizes (tas tāpēc, ka drēbes stāv divos skapjos). esmu atbrīvojusi vietu no diezgan daudz drēbēm. vispār man ir ļoti žēl, ja apģērbs ir jāmet ārā, es laikam par daudz pieķeros, bet ir labi, ka ir cilvēki, kam atdot šīs drēbes. un reizē ir arī prieks, jo kādam šīs drēbes ir varbūt kā sapnis, jo ne visi var atļauties nopirkt jaunas drēbes.