Ka sadzivot ar pecdzemdibu punci?

12. May 2017, 22:10 mamma88 mamma88

Pec dzemdibam ari mammam gribas but skaistam,bet ko darit situacijas ja tas nereti ir iespejams tikai ar pravu naudas summu,jo vedera

1. Strijas iespejams likvidet ar lazeru.

2. Diastaze ir kirurgiski likvidejama

3....un lieka ada ari ir darbins kirurgam.

Sie ir potencialie nesmukumi par kuriem neruna plasi un skali,bet tie skar tik loti daudzas sievietes. Mes parasti domajam,ka pec dzemdibam kadu britinu bus mazs apaligs puncitis,kuru ar sportinu nodzis vai mazulis,barojot ar kruti,noedis. Ir protams mammas,kuram ta ir,bet ir ari tadas,kuram ir kads no 3im uzskaititajiem punktiem.

 

Ka lai pienem un iemil savu kermeni pec berna piedzimsanas, ja reizem viss nav atrisinams tikai ar dietu un sportu? Labprat paklausitos jusu pieredzes stastos.

13. May 2017, 11:14

Nu man nekāds ideālais vēders nebija pirms grūtniecības. Taču tagad kauns pat no sevis. Es pat nezinu vai kādas operācijas man dotu kaut vai to, kas bija pirms. Un es nerunāju par ideālu figūru. Tikai par tādu vēderu, kuru varu vismaz vīram rādīt nekaunoties.

mamma88 mamma88 13. May 2017, 00:05

Un laikam jau ta ir,ja ieprieks bijis super idealais veders,tad pec tam grutak sevi pienemt.

mamma88 mamma88 13. May 2017, 00:03

Kaut kur lasiju,ka vajag sievietes kermenim 2!!!gadus,lai atkoptos pec dzemdibam. Pec pirma bernina es jutos tiesam sava kermeni labi pec diviem gadiem aptuveni. Lidz tam puncis pa prieksu medza iet it seviski pec labas maltites. Tad pirms pasakumiem ar vakarkleitu nacas pus dienu neko kartigu neest,citadak kads vel uzprasitu vai negaidam gimenes pieaugumu...

wolfwoman wolfwoman 12. May 2017, 23:04

Es pati tikai tagad esmu to pienemusi pusotrs gads pagajis,,,principa man nav striju un nav baigi liels veders un lieka ada ir pavisam maz...bet bija gruti to pienemt jo ilgu laiku veders bija man ideals prieks sevis.....Manuprat vnk jasaprot ka ir tas izmainas..grutnieciba,,dzemdibas un bernins tas viss ir brinums...ir sievietes kuram nevar but bernu,kad iedomajos ta esmu laimiga ka man ir...vel meklejot daudz par to info pamaniju ka lielakajai daljai sieviesu paliek tas veders savadaks pat modelem ir lieka ada pecdzemdibu ...protams tg es nerunaju par lieliem vederiem un daudz liekas adas..ta vnk notiek esam kluvusas par maminam...katrai organisms savadaks bet parsvara ja ljoti stipri pienemas svara tpt kkada lieka ada bus...Protams ja tev ir daudz lieka ada un vairak bernu neplano tad palidzet var tikai plastiskais kirurgs...bet pat tad ja taisa so operaciju izveidojas reta un starp retu tpt veidojas bisku tauku masa....vsp visam savi plusi un minusi.....Katra zina esmu par to ka labak kko darit un meginat neka nedarit nemaz!