Kā sadraudzēties ar mājas gariņiem?

Kā sadraudzēties ar mājas gariņiem?

16. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mājas gariņi mīt katrā namā. Lielākoties tie ir piemīlīgi, tomēr dažkārt mēdz būt visai nešpetni! Kādus nedarbus tie mēdz sastrādāt? Vai ar mājas gariņiem ir jādraudzējas, un kā to darīt? To stāsta dziednieks Aldis Ķeviņš. 

Mājas gariņu palaidnības

„Dzīvība pastāv visur! Dažus milimetrus pēc mūsu dimensijas, sākas cita, bet milimetrus aiz tās – atkal nākamā. Mēs tās neredzam, jo mūsu pasaules strukturālais, kristāliskais režģis atšķiras no tā, kāds tas ir citās dimensijās, tomēr mēdzam fiziski izjust tajās mītošās būtnes.

Nešpetnākās no tām mēdz knaibīties un spokoties. Zinu kādu namu, kurā mītošais mājas gariņš naktīs nejaukā balsī smejas, biedējot bērnus, kuri šīs būtnes jūt spēcīgāk nekā pieaugušie.

Dažkārt mājas gariņi mēdz kustināt un gāzt dažādus priekšmetus. Kā viņiem tas izdodas? Ar domu spēka palīdzību!

Ja doma ir koncentrēta, ar tās spēku patiesi iespējams kustināt lietas. Mēs – cilvēki – ar savām domām svaidāmies, bet citās sfērās jeb dimensijās šis process ir reāls, un mājas gariņi to pielieto.

Kāda meitene man reiz stāstīja, ka slaucījusi glāzi un brīdī, kad tā sākusi slīdēt, pēkšņi pacēlusies gaisā, bet tad kritusi zemē un saplīsusi.

Šīs būtnes, kurām nav cilvēka fiziskā veidola, un kuras nepieder mūsu pasaulei, ar domu spēku viegli spēj pārvietot mūsu dimensijā esošus priekšmetus – koncentrējas uz to, ka šķīvis nokritīs, un fiziskajā pasaulē tā arī notiek,” stāsta Aldis Ķeviņš.

Pabaro un parunājies ar savas mājas gariņu!

Dziednieks atklāj, ka piekopjot noteiktus rituālus, no mājas gariņiem ir iespējams atbrīvoties. Tomēr tā vietā Aldis Ķeviņš labāk iesaka ar tiem vienkārši aprunāties un nomierināt, noliekot kādu saldumu, kas šīm būtnēm tik ļoti garšo.  

„Neskatoties uz to, cik negants ir mūsu mājās mītošais gariņš, pret viņu jāizturas ar cieņu! Tad, ja viņa klātbūtne kļūst traucējoša, parunājies ar šo būtni kā ar dzīvu cilvēku un palūdz, lai viņš šo vietu atstāj!

Nu jau aizsaulē aizgājušās mākslinieces Lilitas Postažas mājas pagalmu agrāk bija apsēduši kurmji. Reiz, apsēdusies zālītē, viņa sāka ar tiem sarunāties un lūdza savu dārzu atstāt. Māksliniece domās vizualizēja kurmju ķēniņu, kuram to lūdza, un patiesi – pēc laika kurmji no pagalma pazuda!

Aprunāties var ar visu dzīvo radību, tikai svarīgi pie viņiem vērsties ar iedziļināšanos – nevis tikai vārdos, bet arī sajūtās, izjūtot mājas gariņu, kurš traucē ikdienas dzīvi, kurmi, kurš uzracis pagalmu vai vārnu, kas skurstenī uzvijusi ligzdu!

Cilvēks jau visu pieradis atrisināt ar varu, tomēr daudz ko iespējams novērst arī sarunājoties,” pārliecināts dziednieks.

Kā tu draudzējies ar savas mājas gariņu?