Kā pašai ieskatīties savā nākotnē? Nopietni

Kā pašai ieskatīties savā nākotnē? Nopietni

02. May 2013, 12:19 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Man jau šķiet, ka jebkuram cilvēkam reizi pa reizei uznāk lielā vēlme ieskatīties savā nākotnē. Dzīves krustceles jau faktiski ir gandrīz katru dienu - mums vienmēr jāizdara kāda izvēle PAR vai PRET. Tāpēc jau šad tad arī nākas meklēt kādu palīdzību, kas it kā padara šo izvēlnes momentu vieglāku, kaut vai caur kādu atslēgas šķirbiņu ieskatoties nākotnē - nu kā būtu, ja būtu...?

Es neesmu par zīlniecēm, tomēr eksistē ļoti daudz dažādu veidu, kā arī pašai iemācīties ieskatīties savā nākotnē, kļūt pašai par savu zīlnieci! Jā, varbūt daudzas no mums baidās sev uzticēties - sak, nu ko tad es vispār pati varu zināt? Man jau vajag kādu palīgu - kāršu tanti, astrologu vai kādu pareģi. Bet izrādās, ka var gan - pie tam, diezgan elementāri.

Šo lielisko mākslu mācījos pie ļoti interesantas meistares, kas reizi pa reizei ciemojas Māmiņu Klubā un Sieviešu Klubā, vadot pašhipnozes un eņģeļu seminārus - pie Kristīne Nagornajas.

Kristīne dzīvo Lielbritānijā, bet uz Latviju ik pa laikam dodas vadīt seminārus un individuālos seansus, kas māca katram pašam sastapties aci pret aci ar savu dvēseli un  sargeņģeļiem.

Gribi tici, gribi netici, bet mēs kaut kā redakcijā esam kļuvušas ļoti ieintriģētas - nu tā tas var būt, ka tīri fiziski sajūti un redzi šīs smalkās matērijas Kristīnes klātbūtnē?

Bet nu atpakaļ pie savas nākotnes zīlēšanas - šo tehniku apguvu seminārā par pašhipnozi (starp citu, tieši 6.maijā tāds notiek MK). Tā ir dziļas relaksācijas metode, kur meistare tikai palīdz ieiet sevī, meditatīvā prāta stāvoklī, kad atslēdzas loģiskā prāta daļa (uz brīdi) un varam sākt skatīties ļoti interesantas filmas paši par sevi.

Kā var noderēt pašhipnozes māksla un nākotnes progresija ikdienā? Nu, piemēram, Tev jāizvēlas starp diviem vai pat trim darba piedāvājumiem, vīriešiem, ceļojumiem, mācību iestādēm - visi varianti šķiet interesanti, bet arī māc bažas - ja izvēloties kādu no šiem ceļiem, man izmainās liktens? Uz kuru pusi? Atzīstat, ka ir tādas situācijas bijušas, kad mokaties izvēles priekšā un tā arī nesaprotat, "kam sēdēt kamanās"?

Ar pašhipnozes palīdzību var ieraudzīt visus šos variantus - savas nākotnes progresiju, izspēlējušos dzīvē (pagaidām - virtuālā, savā iztēlē, bet ne loģiskajā prātā, kas parasti ir ar bažām mākts). 

Pirms laišanās pašhipnozes stāvoklī, kas starp citu, ir ļoti viegli izdarāms, ja zina, kā, nosaki, kādus trīs variantus tu vēlētos apskatīt. Tad atstāj vēl ceturto variantu - vislabāko tev, bet par ko neko vēl pagaidām nenojaut. Tad pašhipnozes vadītājs vai arī,ja būsi labi trenējusies, pati ieraudzīsi katru no šiem variantiem, realizētiem savā nākotnē. Iztēle darbojas ļoti interesanti brīdī kad atslēdzies loģiskais prāts - tās var būt spilgtas vīzijas, pat smaržas, sajūtas - it kā tu tiešām esi iekāpusi savā nākotnē un skaties filmu, "pēc pieciem gadiem es...". Interesanti ir arī tas, ka vērojot sevi šajā nākotnes progresijā vari pat pavaicāt redzamajam paštēlam "kā Tu jūties  - tur esot? kas Tev palīdzēja tur nokļūt? Kristīne Nagornaja mums stāstīja, ka šādā veidā arī pati uzzinājusi par savu nākotni ļoti interesantas detaļas, kas arī palīdzējis nokļūt tur, kur viņa ir tagad. Piemēram, nākotnes progresijā var uzzināt īpašus cilvēku vārdus, vietu nosaukumus, kam pievērst uzmanību tagadnes situācijās, jo tieši tie ir atslēgas vārdi uz laimīgāku nākotni, vai tieši pretēji - ja kādā no redzamajiem variantiem tev galīgi nepatīk tas, ko redzi - zināsi, no kā sevi pasargāt tagadnē, lai nerealizētos šis bēdīgākais no scenārijiem.

Es šādu pašhipnozes seansu ar nākotnes progresiju veicu pie Kristīnes Nagornajas seminārā un mani vēl ilgi pavadīja dziļas pārdomas. Pats interesantākais, ka neviens cits tev priekšā neko nesaka - pašas dvēsele zina vislabāk, kas viņai vajadzīgs un kāds no daudzajiem iespējamajiem ceļiem būs vislabākais un tieši to arī spēsi ieraudzīt.

Iesaku tām meitenēm, kas šobrīd stāv izvēles priekšā; kas vēlas nodibināt ciešāku kontaktu ar savu dvēseli, instinktīvo dabu, intuīciju. Būs ļoti interesanti!

6.maijā, pirmdien, Māmiņu Klubā būs tikšanās ar Kristīni Nagornaju. Jau otrdien viņa atkal dodas prom uz Īriju, tāpēc, ja kādai intriģē šī tēma, izmantojiet izdevību!