Kā lietot Maria Bust it Up krēmu, lai iegūtu labu efektu

Kā lietot Maria Bust it Up krēmu, lai iegūtu labu efektu

28. Apr 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieredzē dalās produkta lietotāja Agnese Bērziņa (40). 

„Krēmu ar liftinga efektu krūtīm Maria Bust it Up nolēmu pamēģināt lietot pēc paziņu pieredzes uzzināšanas. Viņas teica, ka krēma lietošanas efekts bijis manāms jau pēc dažām dienām.

Bērni man dzimuši pirms laiciņa, bet atmiņas no to iznēsāšanas un barošanas saglabājušās striju veidā. Pašlaik tievēju un arī tas motivēja mēģināt novērst iespējamās vizuālās problēmas.

Krēmu lietoju divus mēnešus, katru vakaru to iemasējot ādā krūšu zonā. Tā smaržu varu raksturot kā neitrālu, krēms labi uzklājās un labi iesūcās ādā. Tas nekož, nekņudina, bet rada patīkamu, maigu sajūtu.

Pozitīvus rezultātus pamanīju jau pēc dažām dienām. Āda vizuāli sāka izskatīties gludāka, pēc nedēļas pazuda maza strija, pēc mēneša vēl divas mazākas, tad pakāpeniski pazuda lielākā daļa striju, bet pašas lielākās strijas nepazuda, toties kļuva ievērojami gaišākas.

Manu problēmu var uzskatīt par hronisku, domāju - tas ir iemesls, ka visas strijas nepazuda. Pēc laiciņa plānoju šo kursu atkārtot. Esmu pārliecināta, ka krēmu lietojot pēc dzemdībām, pēc mazuļa barošanas vai jau grūtniecības laikā, efekts būtu vēl labāks, tāpēc varu sievietēm ar līdzīgām problēmām ieteikt noteikti to izmēģināt”

20150427114358-27281.jpg

Sērijas Maria nostiprinošais liftinga krēms krūtīm paredzēts sievietēm, kuras vēlas uzlabot krūšu  tonusu un ādas elastību, un arī māmiņām, kas baro bērnu ar krūti. Maria Bust it Up paaugstina ādas reģenerācijas spējas, mitrina un tonizē to. Tātad arī aizkavē novecošanas procesus. Krēma sastāvā NAV minerāleļļu, parabēnu, sintētisko sastāvdaļu vai citu izejvielu, kas varētu kaitēt ādai.

Svarīgi, ka šis krēms izgatavots bez aromatizētājiem, lai ļautu bērnam apzināties viņa paša vai mātes ķermeņa dabisko smaržu. Tas nozīmē, ka krēmu iespējams lietot jau mazuļa zīdīšanas laikā.

Aktīvās vielas krēma sastāvā

- Akantu baltdadzim piemīt atjaunojoša, nostiprinoša iedarbība. Tas veicina epidermas jeb ādas virsējā slāņa atjaunošanos.

-        Nātrija hialuronāts jeb dabiskais polisaharīds intensīvi mitrina ādu, uz ādas veidojot aizsargplēvīti, kas palīdz piesaistīt mitrumu.

-        Bioloģiskā kokosriekstu eļļa ir ādu remdējoša, mitrinoša, kā arī veido aizsargājošu slāni.

-        Plūškoka ekstrakts vizuāli palīdz samazināt asinsvadu tīklojumu un ādas tūsku. Tam piemīt arī pretiekaisuma iedarbība.

-        Bioloģiski iegūtajam basijas (šī) sviestam piemīt šūnu atjaunojošas īpašības, tādējādi tas efektīvi aizkavē ādas novecošanu. Sviests arī mitrina un mīkstina ādu.  

-        Dabiskā augstākās kvalitātes jeb pirmā spieduma sezama sēklu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu, minerālsāļiem, selēnu un nepiesātinātajām taukskābēm, tostarp linolēnskābi. Eļļa satur arī divus dabiskus antioksidantus: sezamolu un lecitīnu.

-        Rudzupuķu ziedūdens, ko iegūst destilācijas procesā ar ūdens tvaiku, nomierina ādu. Ziedūdens ir piesātināts ar antociāniem, kas veicina audus savelkošu efektu.

-        Ruskusa ekstraktam, kas iegūts no bioloģiski audzētiem augiem, piemīt nomierinošas un savelkošas īpašības. Tas palīdz mazināt apsārtumu un smaguma sajūtu.

Lietošana: uzklājiet uz krūtīm un maigi masējiet ar pieaugošas intensitātes apļveida kustībām, līdz produkts ir iesūcies ādā.

Klīniskie pētījumi liecina: divus mēnešus katru dienu lietojot nostiprinošo liftinga krēmu krūtīmMaria Bust it Up, uzlabojās ādas biomehāniskās īpašības, tostarp tā kļuva gludāka, stingrāka un vairāk tonizēta.

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:25

Krūšu palielināšana - http://tonzes.com/breastlv.htm Jau 30 dienu laikā manas krūtis palielinājās par 2 cm, turklāt kļuva ne vien lielākas, bet arī tvirtākas.