Kā lietot mākslīgās skropstas

Kā lietot mākslīgās skropstas

14. Apr 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vislabāk šo darbiņu uzticēt profesionālim, bet ir, kas tomēr riskē un darbojas arī pašas mājās, izmantojot mākslīgās skropstas, speciālo līmi, laineri un skropstu tušu.

Ja tomēr izlem līmēt pati -

1. Ērtāk līmēt būs, ja mākslīgās skropstas sadalīsi vairākos nelielos "pušķīšos". Pielaiko tos un pārliecinies, ka pēc garuma un biezuma šīs skropstiņas tev piestāv. Ja tas ir pārāk garas, var garumu aplīdzināt.

2. Izmanto tumšās ēnas vai zīmulīti un novelc līniju mazliet nost no skropstu augšanas līnijas

3. Uz mākslīgo skropstiņu pamata liec līmi un ļauj kādas 15 sekundes skropstiņu pamatam saķerties ar to. Uz plakstiņiem līmi neliec nekādā gadījumā!

4. Sāc līmēt no ārējā acs kaktiņa un ērtībai izmanto pinceti. Pieliec skropstiņas pie tās līnijas, ko iezīmēji pēc iespējas tuvāk savām skropstām. Piespied skropstiņas klāt. Pieturi dažas sekundes, lai līme kārtīgi piestiprinās.

5. Kad skropstiņas apžuvušas, jāpārbauda ar pinceti, vai tās kārtīgi pielipušas, un tad var ar laineri vai zīmulīti uzvilkt līniju, lai glītāks skats.

Dažkārt pielīmētās skropstas izskatās neglīti, šķības un greizas, situāciju var labot ar skropstu atliecēju, piemēram.

Grims ar mākslīgajām skropstām

Galvenais, kas jāatceras - jums jau ir garas, biezas skropstas, tāpēc tās ar tušu lieku reizi nav jāpārkrāso, pretējā gadījumā izskatīsies visai komiski.  Akcents ir jau jūsu acis, nevajadzētu krāsot vēl skropstas pārāk biežas vai, piemēram, spilgtas plakstiņu ēnas un tikpat spilgtu lūpu krāsu.

1. Pievilcīgāku skatienu izdosies padarīt ar zīmulīša palīdzību

2. Tuša - lietojot to jāmēģina sapludināt mākslīgās skropstiņas ar savējām, lai tās izskatītos dabīgākas.

3. Ēnas

Kā noņemt mākslīgās skropstas?

Parasti tās noņemt ir ļoti viegli, atliek vien pavilkt aiz kāda stūrīša, kurš pirms tam samitrināts ar kosmētikas noņēmējā iemērcētu vates gabaliņu.

Māmiņu Klubs

20150408100656-71146.jpg

Lash Couture - Classical Volume mākslīgās skropstas

Šosezon mākslīgās skropstas ir katra perfekta acu meikapa neatņemama sastāvdaļa. Skropstu lenta rada garas, biezas skropstas valdzinošam iespaidam dažās sekundēs. Pievienota arī līmīte. Pieejami dažādi skropstu stili. 

20150408100737-10873.jpg

Lash Couture - Single Lashes - atsevišķas mākslīgās skropstas

Šosezon mākslīgās skropstas ir katra perfekta acu meikapa neatņemama sastāvdaļa. Ievieto tās starp savām dabīgajām skropstām. Trīs dažādie garumi ļauj izveidot unikālu, individuālu skropstu stilu. Pieejamas dažādas versijas.