№48 Jolanta: Kā cimds ar roku!

№48 Jolanta: Kā cimds ar roku!

16. Jan 2015, 11:15 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

1.      Vārds, vecums, foto

20150116111422-85267.jpg

Mani sauc Jolanta, esmu mamma burvīgam dēliņam Gustavam un forša sieva savam vīram Oskaram, man ir 26 gadi...taču mēneša beigās jau būs par vienu vairāk...neraža :D

2.     Pasaule iedalīta optimistos un pesimistos. Kurš jūsu pārī ir pesimists vai optimists? Kurš no jums dzīvē vairāk pamana pozitīvos mirkļus?

Ja salīdzina mani ar manu vīru, tad esmu visai liela optimiste, uz visu raugos no gaišās puses, un lieki nepārdzīvoju par kaut kādiem sīkumiem, kas ir nebūtiski, un nevienam nekaitē. Lai gan mans vīrs ir optimists, jebšu kā viņš saka - Reālists, pesimismu mēģinam izskaust no mūsu mājas!

Pozitīvos mirkļus ievērojam vienlīdz vienādi. Un reizēm sēžot uz dīvāna un sarunājoties, mēdzam atcerēties kādu jauku mirkli no ikdienas, un noteikt, kaut tādu būtu vairāk!

3.     Kas pēc temperamenta esi tu un tavs partneris: sangvīniķis, holēriķis, flegmātiķis vai melanholiķis?

Es esmu melanholisks sangvīniķis, bet man vīrs holērisks sangvīniķis!

4.     Kurš kuru vairāk dzīvē atbalsta - TU viņu vai VIŅŠ tevi?

Domāju, ka cenšamies atbalstīt viens otru vienlīdzīgi, taču, manuprāt, es vīram izrādu lielāku atbalstu kā viņš man. Manam vīram atbalstīšana izpaužās bieži tā, ka es to nespēju uztvert.

5.     Kas katram no jums palīdz tikt galā ar ikdienas nogurumu vienā mirklī: vai jums ir sava ātrā recepte vai pagaidām nav izdevies to atrast?

Šobrīd labākās zāles pret mūsu nogurumu ir mūsu dēliņš, kurš ar savu bērna smaidu un smiekliem momentā izmaina garastāvokli, un viss sliktais pēkšņi kaut kur pazūd nebūtībā.

6.     Vai zinat, kā uzlabot garastāvokli savai otrajai pusītei? JA JĀ, tad kā? Un kas uzlabo jūsu noskaņojumu?

Patiesībā, manu garastāvokli ir visai viegli uzlabot, un tam pat nav jabūt nekam lielam, tas var būt: kāds labs vārds; negaidīts ziedu pušķis; parasta saruna ar sirdij tuvu draugu; kompliments, utt.

Vīram varu uzlabot noskaņojumu, piedāvājot kopā noskatīties kādu labu filmu un klāt nopērkot mūsu gardākos našķus. Bet kā jau īstiem vīriešiem mīlestība iet caur vēderu - labākais uzlabotāks gardas vakariņas!

7.     Cik ļoti svarīgs jūsu attiecībās ir humors, vai arī jums attiecības ir tā lieta, kur "nav līdz jokiem"?

Man humors ir dienas sastāvdaļa, tāpat arī vīram, protams uzturēt labu noskaņu gan sev, gan apkārtējiem: darba kolēģiem, draugiem, un pat svešiem cilvēkiem, kaut vai pajokot pie kases veikalā. Joki labi uzlabo garastāvokli visiem, protams, ne tiem, kas tos nesaprot, tie parasti apvainojas, bet tie liek smaidīt un smieties, un kā zinam smiekli paildzina mūžu!

8.    Vai ir kādi pārbaudīti paņēmieni, ko lietojat, lai nepieciešamības gadījumā, uzlabotu apstākļus attiecībās?

Laikam tik tālu neesam tikuši attiecībās, lai būtu nopietni jāuzlabo apstākļi attiecībās, ja arī rodas kāds lielāks kašķis, tad vienmēr tās pašas dienas laikā arī mēģinam to atrisināt. Sliktākajā gadījumā viens ar otru nerunājam, bet arī tas nav uz ilgu laiku!!!

9.     Vai jums līdz šim ir radušies kādi "ģimenes jociņi"? Ja jā, tad pastāstiet par tiem!

Ģimenes joki mums ir, ar kuriem viens otru pakacinam, uzjautrinam, liekam pasmieties vienam par otru, likt justies labi. Bieži tie mēdz būt salīdzinājumi, piem: „...ja tas ir tas, tad es esmu Britnija Spīrsa” vai arī „tas izklausās pēc slimiem suņa murgiem pustrijos naktī” :D

10.Vai projektā Labākā sieva piedalāties pirmo reizi? Kāpēc nolēmāt piedalīties šajā gadā?

Projektā piedalos pirmo reizi. Nolēmu piedalīties, jo esmu bērna kopšanas atvaļinājumā, un kāpēc, lai šai burvīgajā laikā nepamēģinātu ko jaunu!

20150112124049-86181.jpg

 

16. Jan 2015, 12:57 thegirl

Paldies par jaukajiem vārdiem, Jums to pašu - laimi, veselību, pārticību!!! 🌷

LvMomi LvMomi 16. Jan 2015, 11:54

Turu īkšķus par jums 😀 Ir sanācis ar Tavu vīru strādāt līdzās un varu teikt tikai tos labākos vārdus. Saules mūžu jūsu kopābūšanai 😀