Jutīga āda? Neļauj tam traucēt Tev baudīt dzīvi!

Jutīga āda? Neļauj tam traucēt Tev baudīt dzīvi!

16. Aug 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

REMDĒ ĀDU AR JAUNO MANDEĻU PIENA UN AUZU NOMIERINOŠO MASKU TŪLĪTĒJAM REZULTĀTAM

Pētījumi liecina, ka 85% sieviešu ir jutīga āda*, bet tam nevajadzētu būt šķērslim, lai baudītu dzīvi pilnvērtīgi. Tāpēc The Body Shop ir radījis JAUNU Mandeļu piena un auzu nomierinošo masku sejai.

Šīs 100% vegāniskās maskas maigajā tekstūrā auzu pārslas no Lielbritānijas ir samaisītas ar Godīgas Tirdzniecības organisko mandeļu pienu no Spānijas un Godīgas Tirdzniecības organisko alveju no Meksikas. Šo sastāvdaļu kombinācija nodrošina īpaši saudzīgu kopšanu jutīgai ādai. 

Daudz ir dzirdēts par probiotiķiem jeb labajām baktērijām gremošanas sistēmas veselībai. Šobrīd ir aktuāli runāt par prebiotiķiem, kas rūpējas par ādas veselību. Dažādās baktērijas, kas mājo uz Tavas ādas, veido aizsargslāni, ko sauc par ādas dabīgo floru. Prebiotiķi palīdz stimulēt šīs dabīgās floras jeb organisma vērtīgo baktēriju augšanu. Tāpēc šī nomierinošā maska bagātīgi satur prebiotiķus, kas palīdzēs stiprināt ādas dabīgās aizsargspējas, remdēs sausu un jutīgu ādu, novēršot savilktas un niezošas ādas sajūtas. Papildus tā nodrošina maigu pīlingu ādai. Pēc lietošanas āda jutīsies maigāka un gludāka, un būs atjaunots nepieciešamais mitruma līmenis ādā.  

100% VEGĀNISKA

VAI TU ZINĀJI, KA INSTAGRAM LIETOTĀJI AR #PUTRA IR DALĪJUŠIES VAIRĀK KĀ 1.5MILJONS REIŽU?

Smēlāmies iedvesmu senajās Romiešu receptēs un izmantojām šī brīža populārāko superuztura produktu – auzu putru, un radījām iedarbīga sastāva masku, kas nomierinās sausu un jutīgu ādu. Maskas tekstūra arī vizuāli atgādina auzu putru. Produkta lolojošo sastāvu bagātina arī Godīgas Tirdzniecības organiskā alveja no Meksikas un Godīgas Tirdzniecības šī sviests no Ganas.

EKSPERTU VIEDOKLIS

“Jutīga āda ir viena no izplatītākajām ādas problēmām, ar ko es ikdienā saskaros savā kosmetoloģes praksē. Mandeļu piena un auzu maskas sastāvā pievienotās sastāvdaļas palīdzēs nomierināt jutīgu ādu, un tās maigi lobošā iedarbība būs piemērota lietošanai visiem ādas tipiem. Gluda un labi mitrināta sejas āda izskatīsies un jutīsies daudz veselīgāka, tāpēc ir vērts atvēlēt sev laiku, lai atgūtu ādas komfortu ar lielisku sejas masku!” – sertificēta ārste, kosmetoloģe Dr. Kristīne Choi Kim no The Body Shop 

THE BODY SHOP LIETOTĀJU PĀRSTEIDZOŠIE TESTA REZULTĀTI

TŪLĪTĒJI REZULTĀTI

100% PIEKRĪT- PRODUKTS JŪTAS SAUDZĪGS PRET ĀDU**

95% PIEKRĪT- ĀDA JŪTAS ATGUVUSI KOMFORTU**

96% PIEKRĪT- ĀDA JŪTAS NOMIERINĀTA** 

PĒC 4 NEDĒĻĀM

96% PIEKRĪT- ĀDĀ IR ATJAUNOTS NEPIECIEŠAMAIS MITRUMA LĪMENIS** 

98% PIEKRĪT-  ĀDA JŪTAS ATGUVUSI KOMFORTU**

94% PIEKRĪT- REDZAMI UZLABOJIES ĀDAS STĀVOKLIS KOPUMĀ**

* Avots: ‘Sensitive skin is not limited to the face’, by Saint-Martory et al. from The British Journal of Dermatology. 158. 130-3. 2008. - Pētījumā piedalījās 400 sievietes

**Lietotāju testa rezultāti, kurā piedalījās un produktu izmēģināja 100 sievietes

AIZSARGĀJOT ĀDU VAR PALĪDZĒT ARĪ AIZSARGĀT MŪSU PLANĒTU!

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS MANDEĻU PIENS NO SPĀNIJAS

The Body Shop Godīgas Tirdzniecības organisko mandeļu pienu ilgtspējīgā veidā iegūst kooperatīvs Manan no reģiona Alikante Spānijā. Iesaukti par „mandeļu ekspertiem”, kooperatīvs nodrošina nozīmīgu finansiālo stabilitāti vietējiem, maza mēroga lauksaimniekiem, kuri iegūst mandeļu pienu, izmantojot videi draudzīgas lauksaimniecības metodes. Viņi izmanto fiziski bojātus, sasistus riekstus, kurus nevar izmantot pārtikā, savukārt riekstu čaumalas tiek izmantotas kompostam, lai maksimāli samazinātu ražošanas atkritumus.

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS ORGANISKĀ ALVEJA NO MEKSIKAS

The Body Shop Godīgas Tirdzniecības organisko alveju iegūst Kampečes lauksaimnieki Meksikā. Alveja tiek audzēta uz sertificētas organiskās lauksaimniecības zemes, kas atrodas netālu no trim lietus mežu biosfēru rezervātiem Jukatanas pussalā Meksikā. Sadarbība ar The Body Shop nodrošina vietējām sievietēm, lauksaimniecēm ilgtspējīgus un stabilus ienākumus. Šī sadarbība palīdz mazināt nepieciešamību izcirst lietusmežu teritorijas, tā aizsargājot vietējos resursus. 

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS ŠĪ SVIESTS NO GANAS

Produktus bagātina arī Godīgas Tirdzniecības šī sviests, kuru ilgtspējīgā veidā iegūst Tungteiya sieviešu asociācija Ganas ziemeļos. Ap 500 sieviešu ievāc tikko nokritušus šī riekstus, un tradicionāli apstrādā tos ar rokām. Daži no riekstiem tiek iestādīti, lai izaudzētu jaunus kokus. The Body Shop piešķir papildus finansējumu Tungteiya sieviešu asociācijai, lai tā investētu līdzekļus kopienas attīstības projektos, tādējādi ik gadu nodrošinot atbalstu vairāk kā 45,000 cilvēku.