Jogas cienītāji no Latvijas un ārvalstīm pulcēsies festivālā Siguldā: izmanto īpašo atlaižu piedāvājumu!

18. Jun 2014, 11:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starptautiskais Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls, kas notiks no 20.-22.jūnijam Siguldas novada „Brūveros”, raisa ļoti plašu ne vien vietējās publikas interesi, bet par to interesējas arī daudz ārzemju jogas praktizētāju. Kā vēstīts Yoga Travel Tree portālā, Saulgriežu jogas festivāls ir viens no iedvesmojošākajiem jogas festivāliem pasaulē un portāls to ierindojis sava topa augšgalā.

Atlaides daudzbērnu ģimenēm: ja esat ģimene ar 3 vai vairāk bērniem, tad piedāvājam katram vecākam atlaidi 15 EUR, bet katram bērnam 10 EUR (abas atlaides darbojas 3 vai 4 dienu biļetēm). Papildu darbojas arī vēstnešu atlaides, atlaižu kodi utt. Lai iegādātos biļetes ģimenēm ar 3+ bērniem, lūdzu, sazinieties ar mums uz epastu:info@solsticeyogafestival.com

Festivālu apmeklēs liels skaits izcilu jogas skolotāju no ASV, Krievijas, Vācijas, Anglijas, Itālijas, Spānijas un jogas dzimtenes Indijas. Tāpat arī festivālā ar savām zināšanām un pieredzi dalīsies daudzi jogas skolotāji no Latvijas. Šie skolotāji pārstāv dažādus jogas virzienus, tāpēc apmeklētājiem būs interesanti iepazīt dažādus jogas veidus un festivāls ir veidots tā, lai interesanti būtu gan iesācējiem, gan jogotājiem ar pieredzi. Festivāla sauklis ir „Atvērtas sirds un skaidra prāta gudrība – senas jogas metodes, lai bagātinātu savu dzīvi”, kur ar gadsimtiem senām tradīcijām savā skatījumā dalīsies pieredzējuši gan vietējie, gan ārvalstu jogas skolotāji.

20140611143720-16210.jpg 

Jogas festivāla programma ir ļoti bagātīga un festivāls norisināsies uz divām skatuvēm, kur būs iespējams apmeklēt dažādas meistarklases un nodarbības pie ļoti daudziem jogas un meditāciju skolotājiem, piemēram, Kamalroop Singh, Seva Kaur, Jerome Shankar, Sadhana Singh, Natālijas Frolovas un citiem. Latviju pārstāvēs tādi jogas skolotāji kā Tija Kazāka, Ilvita Kļaviņa, Tamāra Bujanova un citi, kā arī īpašu jogas nodarbību iesācējiem vadīs Agnese Guļāne. Festivāla laikā notiks arī dažādi izcilu pasaules un vietējo mūziķu koncerti, kur īpaši jāuzsver meditatīvi garīgās mūzikas duets „Mirabai Ceiba” – tas ieskandinās festivālu 19.jūnija vakarā, kā arī daudziem Latvijā jau pazīstamā Aleksija Čelluna no Spānijas, kas ne vien sniegs koncertu, bet dalīsies arī savā pieredzē jogas un mantras meistarklasē. Festivāla programmā iekļauta arī nodarbība par veselīgu dzīvesveidu jeb ajūrvēdu, 5 ritmu deju nodarbības, senu indiešu kaujas mākslas veidu Gatku un meistarklases pie izcilajiem pasaules mūziķiem. Festivāla organizatori īpaši ir padomājuši arī par apmeklētājiem ar bērniem, jo kamēr vecāki piedalīsies nodarbībās, bērnus būs iespējams atstāt „bērnu pilsētiņā” profesionālu pedagogu uzraudzībā.

Īpašs uzsvars festivāla laikā tiek likts arī uz saulgriežu svinēšanu, kad dabā ir visspēcīgākās enerģijas, kas nozīmē to, ka jogošana šajā laikā ir īpaši efektīva. Jogas saknes ir rodamas Indijā, bet Latvijā tā pēdējo desmit gadu laikā ir iemantojusi lielu popularitāti. Reiz kāds jogas skolotājs ir teicis: „kad joga sasniegs Latviju, būs skaidrs, ka joga ir nokļuvusi visur pasaulē”. Gan valodas, gan garīgā mantojuma ziņā latviešiem ir ļoti daudz kā kopīga ar indiešu kultūru, lai gan ikdienā mēs to nemaz neapzināmies. Tādējādi festivāls apvienos vienkopus abu kultūru mantojumus gada enerģētiski visspēcīgākajā laikām, vienā no enerģētiski vispēcīgākajām vietām pasaulēm – Latvijā. Festivāla laikā kopā svinēsim saulgriežus, būs iespēja iepazīt saulgriežu uguns rituālu indiešu tradīcijā, izdziedāt kopā latviešu līgodziesmas un radīt pašiem savus svētkus.

Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties festivāla mājaslapā www.solsticeyogafestival.com vai arī uz vietas festivāla laikā. Atsevišķi biļetes uz festivāla iesildes koncertu „Mirabai Ceiba” iespējams iegādāties arī „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī festivāla mājaslapā un uz vietas. 

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 19. Jun 2014, 10:11

Esam jau tūlīt ceļā! Fantastisks pasākums, no sirds iesaku! Braucu jau otro gadu, kopā a rbērnu, jo tur būs bērnu nometne

čabule čabule 17. Jun 2014, 18:48 čabule

Precizēšu- manas biļetes arī ir uz šo koncertu- bet par jogas apmeklējumu- es nezinu 😉

čabule čabule 17. Jun 2014, 14:31

Varu piedāvāt 2 biļetes info:
linda.vintisa@inbox.lv