Jivamukti jogas nodarbība

Jivamukti jogas nodarbība

17. Mar 2015, 16:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

19. martā aicinām visus jogas mīļotājus uz vēl nebijušu jogas piedzīvojumu - JIVAMUKTI JOGU - ko pasniegs Jivamukti jogas pasniedzēja no Amerikas Ali Boak!

Jivamukti Jogas metode, ko dibinājis Devids Laifs un Šarona Ganona, ir ceļš uz apgaismību - caur līdzcietību pret visām dzīvām būtnēm. Senā jogas filozofija saka, ka cilvēkā pastāv mūžīga, vienmēr klātesoša realitāte, kura pārspēj tās robežas, kuras mums uzspiež sabiedrība. Jivamukti Joga ar asanu (pozu), meditācijas, svēto rakstu izpētes, ziedošanās, mūzikas un dziedāšanas palīdzību atraisa mūsos jogas pārveidojošo spēku - prātam, ķermenim un garam. 

Nodarbība paredzēta visiem jogotājiem - gan pieredzējušiem, gan tiem, kas ar jogu iepazinušies nesen! 

Ali ciemosies Latvijā tikai īsu brīdi un šī nodarbība būs viņas mīlestības apliecinājums Latvijai un Jogai - ienākumus par šo nodarbību viņa ziedos Latvijas Bērnu namiem!

Jivamukti nodarbība notiks 19. martā plkst.19:10 - 21:10
Ziedojums par nodarbību: 10 EUR

Lūdzam pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits nodarbībā ir ierobežots!

Jivamukti jogas nodarbību pasniegs Jogas pasniedzēja Ali Boak, kura ir sertificēta Jivamukti skolotāja, kurai ir 300 sertifikāciju stundas un kura praktizē jogu vairāk kā 14 gadu garumā. Jiivamukti Skolotāju Apmācības Kursu daudzi uzskata par “jogas skolotāju apmācību zelta standartu” un par visaptverošāko skolotāju apmācību, kāda vien mūsdienu pasaulē ir pieejama. 

Būdama starptautiska advokāte un jauniešu ekspluatācijas aktīviste vairāk kā 20 gadu garumā, Ali iesaistījās Jivamukti Jogā, jo tā iedvesmo praktizētājus uz: “Kļūsti par tām pārmaiņām, kuras tu gribi redzēt.” Ali mērķis ir izplatīt zināšanas, ko viņa ir guvusi no saviem skolotājiem, it sevišķi no Sharon Gannon, David Life, Jules Febre, un Basil Jones, lai iedvesmotu savus skolniekus atklāt viņu patieso dabu un izbaudīt savās dzīvēs prieku, jēgu un piepildījumu.

Ali sevi velta apkārtējo cilvēku dzīves augšupejai. Trīs gadus viņa pavadīja Latvijā, kalpojot kā Savienoto Valstu Miera Korpusa Brīvprātīgā un kā Fulbraita stipendiāte, dibinot šeit jaunatnes veselības centrus. Atgriežoties Savienotajās Valstīs, Ali ieguva maģistra grādu Sabiedrības Veselības fakultātē Kolumbijas Universitātes Mailmana Sabiedrības Veselības Skolā, specializēdamās iedzīvotāju un ģimenes veselības programmā. Būdama Starptautiskās Pusaudžu Organizācijas prezidente un līdzdibinātāja, Ali strādā ar jauniešiem vairāk nekā 20 valstīs, novēršot bērnu tirdzniecību, virzot vadības apmācības attīstību jaunietēm, un aizsargājot bāreņus un bez vecākiem palikušus bērnus. Ali vada kopienu Pound Ridge, NY, kur viņa dzīvo kopā ar savu vīru un viņu abu četrām brīnišķīgajām meitiņām, kā arī strādā pilsētas padomē. 

PIESAKIES:
www.karstajoga. lv
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)