JAUNUMS! Intensīvais kurss: Sevis prezentēšanas māksla

JAUNUMS! Intensīvais kurss: Sevis prezentēšanas māksla

27. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienmēr esi gribējusi kļūt pašpārliecinātāka, runājot ar svešiniekiem? Nemulst priekšniecības klātbūtnē? Pateikt tieši to, ko vēlies, nevis pēc tam nožēlot, ko aizmirsi pateikt?


Piesakies uz Māmiņu Kluba vienas dienas semināru un apgūsti sevis prezentēšanas mākslu. Apgūsim ne tikai teoriju, bet zināšanas uzreiz liksim arī lietā praktiskajos treniņos!

Seminārā būs gan teorētiskā, gan praktiskā daļa!

Ko apgūsim „Sevis prezentēšanas mākslas“ seminārā?

  • Uzzināsi, kā prezentēt sevi svešiem cilvēkiem, sapratīsi, kā ienākt telpā, kā pastāstīt par sevi, kā uzvesties. Tas noteikti palīdzēs arī darba intervijas sarunā, vai dodoties runāt uz oficiālu iestādi.
  • Apgūsi tehniskus paņēmienus, kā nomierināties un pārvarēt satraukumu;
  • Runāsim arī par teikuma uzbūvi, runu, mīmiku, žestiem un stāju! Uzzināsi arī, kā vispār uzsākt sarunu, kā atbildēt uz jautājumiem, neapmulstot
  • Sapratīsi, kā rīkoties neveiklās situācijās, jo runāsim arī par biežāk sastopamajām kļūdām un to, kā tās novērst.
  • Uzzināsi par smaida un smieklu nozīmi publiskajā telpā.
  • Būs arī praktiskais darbs - VIDEOprezentācija un atdarināšanas māksla!

Seminārs pasniedzēja TV režisore Kristīne Kandere

20130423221910-85698.jpg

Televīzija, Māmiņu Klubs, mācījusies Nīderlandes Mediju Akadēmijā, Latvijas Kultūras akadēmijā, Baltijas Mediju skolā Dānijā, krievu režisora Aleksandra Mittas meistarklasē u.c.Ikdienā strādā par TV raidījumu režisori.

„Ikdienā strādājot ar raidījuma vadītājiem un raidījuma dalībniekiem, sapratu, ka šādi treniņi ir ļoti nepieciešami, lai veiksmīgi prezentētu sevi, lai izdotos katram parādīt sevi no vislabākās puses. Parasti, laiks, kas mums dots, lai ar sevi iepazīstinātu, ir ļoti īss, bet, ja to pavada vēl milzu satraukums, tad mums no labās ieceres nekas neizdodās, un pāri paliek tikai vilšanās sajūta: "Ak, es, neveiksminiece! Patiesībā, ir daži pavisam vienkārši paņēmieni, kā likt citiem sev noticēt, kā tikt sadzirdētam, pamanītam  un kā iepatikties darba devējam vai projekta vadītājam.“

Vēlies apgūt šīs prasmes? Piesakies uz Māmiņu Kluba pašizaugsmes nodarbību! 

Kad?

18. maijā plkst. 10.00 līdz 17.00

Kur?

Māmiņu Kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1/9, ieeja no Elizabetes ielas, 5. Stāvā.

Cik maksā?

Ls 30

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!