JAUNUMS Latvijas tirgū: HEYCOMFORT. Papīra maliņu pārklāji tualetes podam

JAUNUMS Latvijas tirgū: HEYCOMFORT. Papīra maliņu pārklāji tualetes podam

11. Feb 2019, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kas pietrūkst, lai sabiedriskās vietās, apmeklējot labierīcības, justos cilvēcīgāk? HEYCOMFORT ir atbilde: Neliela plastikāta paciņa, kurā atrodas tik ļoti noderīgi un parocīgi vienreizlietojamie papīra maliņu pārklāji tualetes podam. Tagad, izmanto HEYCOMFORT papīra maliņu pārklājus un droši vari sēsties, nesatraukties par higienu un diskomfortu!

Divu bērnu mamma Sandra stāsta, ka ikreiz lielveikalā vai jebkurā izklaides vietā, kur kopā ar bērniem jāapmeklē labierīcības, saskaras ar nepatīkamām sajūtām. Kā bērnu apsēdināt? Tualetes kabīnes ir nehigieniskas un tik ļoti pietrūkst kāda iespēja, lai tualetes apmeklējums nebūtu tik satraucošs un nepatīkams.

Divpadsmitgadīgajai Nikolai arī ir līdzīgs viedoklis: skolā tualetes apmeklēt ir nepatīkami. Skolēni bieži vien ir nekārtīgi, tapēc ļoti noder kāds neliels palīgs – HEYCOMFORT papīra maliņu pārklājs, kas pasargā no nepatīkamām sajūtām.

HEYCOMFORT maliņu pārklāju pēc lietošanas var droši noskalot podā. Vienā plastikāta paciņā ir 6 HEYCOMFORT maliņu pārklāji. Iepakojums ir neliels un aizņem pavisam maz vietas. To var paņemt līdzi jebkur un lietot, kad vien rodas nepieciešamība – lielveikalā, sabiedriskās vietās, publiskās tualetēs, atpūtas vietās un citur.

HeyComfort HeyComfort 11. Feb 2019, 19:17

Labdien! Paldies par interesi! Esam tik tikko uzsākuši ceļu uz Latvijas tirgu, tapēc pirmā vieta, kur varēs iegādāties HEYCOMFORT, ir Māmiņukluba rīkotajā Sieviešu festivālā 2.martā. Laika gaitā ceram nonākt arī citās tirdzniecības vietās. Uz tikšanos!

Mamm.mamm Mamm.mamm 11. Feb 2019, 15:22

Kur tos var iegādāties?