Ja esi aizrauts konditorejas māksla un vēlies apgūt pamatus no profesionāļiem, piedāvājam neformālās izglītības programmu "Konditorejas pamati". Šī programma ir ideāls solis tiem, kas sapņo par konditorejas biznesa uzsākšanu, karjeru kā konditorejas influenceri vai vienkārši vēlas uzlabot savas prasmes un zināšanas desertu un kūku gatavošanā.
Programmas detaļas:
- Programmas apjoms: 60 stundas
- Zoom lekcijas: 15 stundas (darbdienu vakari, ar ierakstu)
- Praktiskās nodarbības: 45 stundas (nedēļas nogales dienas,Brīvības iela 93, Rīga)
- Maksa: 600 EUR (iespējams maksāt divās daļās)
- Noslēgumā – Apliecība par neformālās izglītības programmas apguvi "Konditorejas pamati" (Rīgas domes atļauja Nr. RIMCK-25-183-ail)
Programmas saturs:
Šī programma aptver visu, kas nepieciešams, lai uzskātu prasmīga konditora gaitas. No teorijas līdz praktiskai gatavošanai, dalībnieki iegūs zināšanas par:
- Konditorejas produktu rašanās vēsturi
- Produktu gatavošanu
- Konditorejas izstrādājumu uzglabāšanu, tirdzniecību un transportēšanu.
Programma būs īpaši noderīga tiem, kas sapņo par:
- Savas kafejnīcas atvēršanu
- Konditorejas influencera karjeru
- Mājražošanu
- Radikālu profesijas maiņu
- Pasniedzēji:
- Lita Līne – Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes maģistrantūras absolvente, inženierzinātņu maģistra grāds.
- Olga Frolova-Družiņina – Mācību centrs Dija, konditora palīgs, eksperte konditorejas mākslā.
- Inese Rugāja – SIA "Made in Latvia" zīmola Gastronomijas Institūta vadītāja, profesionāle konditorejas un gastronomijas nozarē.
Programma piedāvā unikālu iespēju apgūt konditorejas pamatus no pieredzējušiem pasniedzējiem un iegūt apliecību, kas atzīst iegūtās prasmes. Tā ir ideāli piemērota ikvienam, kurš vēlas ieguldīt savu laiku un pūles, lai uzsāktu konditora gaitas uz droa pamata.
Reģistrācija: Lai piedalītos programmā un iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai zvaniet.
Kontaktinformācija:
- E-pasts: info@uhm.lv
- Tālrunis: +371 29537944
- Mājas lapa: www.uhm.lv
Nepalaid garām iespēju apgūt konditorejas mākslu un radīt savus izcilos desertus!