Jaunajā Rīgas klīnikā māmiņām palīdzēs atjaunot figūru un novērst citas problēmas

Jaunajā Rīgas klīnikā māmiņām palīdzēs atjaunot figūru un novērst citas problēmas

12. May 2015, 12:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2015. gadā Rīgā tika atvērta jauna klīnika, kas Latvijā ir ieviesusi visjaunākās lāzertehnoloģijas ādas skaistumam un veselībai, kā arī ir izstrādājusi jaunajām māmiņām īpaši noderīgus piedāvājumus.

Lāzerdermatoloģijas klīnika ERA ESTHETIC ir slavenās Lietuvas klīnikas filiāle, kas savas durvis Latvijā vēra 2015. gada janvārī. Klīnika ir plaši pazīstama ar to, ka tā strādā ar visprogresīvākajām tehnoloģijām un īpašu uzmanību velta savu klientu komfortam. Klīnikā strādājošie ārsti ir augsta līmeņa speciālisti, kuri spēj atrisināt jebkuru ādas veselības problēmu, ― vai tas būtu likvidējams ādas defekts, ķermeņa atbrīvošana no liekajiem matiņiem vai ādas atjaunošana, un ne tikai to vien. 

Klīnika ERA ESTHETIC ir aprīkota atbilstoši jaunākajiem atklājumiem lāzertehnikā. Un runa nav par modes tendenču ievērošanu ― klīnikā piedāvātās medicīnas tehnoloģijas ir uzskatāmas ne vien par mūsdienīgākajām estētikas un lāzerdermatoloģijas jomā, bet arī par efektīvākajām, tādēļ profesionāļi tās uzskata par tā dēvēto „zelta standartu” dažādu ādas problēmu risināšanā. Tādējādi klīnika ir apvienojusi veselu dermatoloģijas „zelta fondu”:

  • Candela GentleLase Pro aleksandrīta lāzeru, kas tiek izmantots efektīvai lāzerepilācijai, pigmentācijas likvidēšanai un ādas fotoatjaunošanai;
  • Candela VBeam Perfecta impulsu krāsu lāzeru lāzeru, kas tiek izmantots asinsvadu bojājumu ārstēšanai un apsārtumu likvidēšanai;
  • divu lāzeru sistēmu Fraxel re:store Dual ādas slīpēšanai un atjaunošanai divos līmeņos (jaunums Latvijā);
  • Thermage CPT unikālo aprīkojumu ādas nostiepšanai bez operācijas, ko tautā dēvē vienkārši par „termāžu” (jaunums Latvijā);
  • pasaulē unikālāko pretcelulīta metodiku VelaShape

un vēl daudz ko citu. 

Māmiņām – īpašas iespējas

Klīnikā ir padomāts arī par māmiņām ― sievietēm, kurām prieku par bērniņa piedzimšanu nedaudz aizēno auguma un ādas kvalitātes izmaiņas ―, ERA ESTHETIC klīnikā tām ir pieejami īpaši piedāvājumi.

Pirmkārt, šeit, izmantojot mūsdienīgus lāzerus CO2RE, Fraxel re:store Dual un VBeam Perfecta, koriģē strijas un pēcoperāciju rētas. Lai atjaunotu ādu un izlīdzinātu tās toni, lāzers veicina ādas atjaunošanas procesus, liekot izstrādāties jaunam kolagēnam. Turklāt ar lāzeru var arī „noslīpēt” ādu, padarīt acīm neredzamas operāciju dēļ radušās šuves un rētas.

Otrkārt, jaunajām māmiņām klīnikā ir paredzēti īpaši izdevīgi piedāvājumi, kas ļauj mazināt ķermeņa apmērus. Unikālā VelaShape tehnoloģija apvieno uzreiz četras metodikas, kas ietekmē zemādas tauku slāni, lai izvadītu to un veicinātu svara mazināšanos. Tādējādi procedūras laikā jūsu ķermenis vienlaikus ir pakļauts pulsējošā vakuuma, mehāniskās ruļļu masāžas, radioviļņu un infrasarkanā starojuma ietekmei. Tas ļauj sasniegt ļoti labus rezultātus, īpaši jau tad, ja pacientes ievēro arī pareiza uztura ieteikumus. Jāpiebilst, ka atšķirībā no citām aparātu procedūrām VelaShape ir izturējis klīniskos testus, kas apliecina tā efektivitāti. Parasti redzami rezultāti ir sasniedzami jau pēc četrām procedūrām. Līdztekus ķermeņa apkārtmēra samazināšanai šī procedūra palīdz efektīvi  ārstēt celulītu.

Jaunajām māmiņām VelaShape II procedūra klīnikā ERA ESTHETIC ir pieejama par īpaši izdevīgām cenām ― „māmiņu cena” ir tieši puse no parastās cenas, proti, ir paredzēta 50% atlaide.

20150512124128-52640.jpg 

Klīnika ERA ESTHETIC atrodas pašā Rīgas centrā, Jeruzalemes ielā 2/4, un saviem viesiem tā piedāvā bezmaksas autostāvvietu. Šeit klientus sagaida komforts, rūpīgas profesionāļu rokas un labākās tehnoloģijas, kas ļaus jums atklāt jūsu ādas skaistumu un veselību un parūpēties par slaidām auguma aprisēm.

Vairāk informācijas par klīniku ERA ESTHETIC var iegūt: www.eraesthetic.lv.

Lai uzzinātu vairāk par procedūrām vai pieteiktos konsultācijām klīnikā, zvaniet pa tālruni +371 25711117.