Jaunā ARTDECO pavasara/vasaras kolekcija Love the iconic Red

03. Mar 2020, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunā ARTDECO pavasara/vasaras kolekcija Love the iconic Red ir minimālisma, tomēr rūpīgi detalizēta kolekcija, kas radīta sadarbībā ar vācu dizaineri Stefanu Šrautu (Steffen Schraut). Kolekcijas atslēga ir ikoniski sarkanā krāsa, kas simbolizē sievišķīgu juteklību. Spēcīgā sarkanā krāsa ir ne tikai modes zīmogs, bet arī labs kompanjons ikdienas dzīvei.  Sarkanā krāsa simbolizē pašpārliecību un skaidrību. Kolekcija Love the iconic Red iedvesmo sievietes atklāt savu stipro pusi. Tajā ir iekļauti arī uzmanību saistoši rozīgi toņi. Dažādie sarkanie toņi komplimentēs šīs sezonas spēcīgos rozā un oranžos toņus, radot harmoniju kombinācijā ar ādas krāsas (nude) toņiem.

Jūties spēcīga, iedvesmota, brīva, iekārota – atklāj sevī sarkano!

Stefans Štrauts : ’’ ARTDECO ir premium klases līderis dekoratīvās kosmētikas tirgū. Mēs bijām ļoti sajūsmināti par ielūgumu uz pasaules mēroga sadarbību. Kampaņa ar “ Beauty meets Fashion’’ (‘’Skaistums sastopas ar modi’’) mums ir ļoti nozīmīga, kā arī kreatīva sadarbība. Kopā mēs esam radījuši visu, sākot ar krāsu gammām, beidzot ar iepakojuma dizainu.’

Kolekcijas sirdsāķītis ir limitētā The Beauty Box Quattro kastīte. Kastīte ir ideāli piemērota gan ARTDECO acu ēnu uzglabāšanai , gan arī citiem ARTDECO produktiem ar magnētisko pamatu. Kastīte ir īpaši parocīga esot ceļā.

Ar zīdainajām un ilgnoturīgajām acu ēnām, kas ir ar izteiktu mirdzumu, var radīt maigu un delikātu efektu.  Lūdzu, iedvesmojieties no mūsu jaunajiem pērļu toņiem -  Nr 31 ‘’pearly rosy fabrics’’  starojošas rozes tonis, Nr 47A ‘’pearly inspiring dust’’ akmenspelēks mirdzums,           Nr 183 ‘’pearly ginger water’’ zaļgani brūns tonis un Nr 188 ‘’pearly catwalk show’’ klasiski tumši brūns tonis.

Limitētā ‘’Sarkanā ‘’ izlaiduma  barojošā un ilgnoturīgā skropstu tuša ‘’All in One Mascara’’ maigi pārklāj skropstas, vienlaicīgi tās pagarinot un kuplinot. Divu dažādu tipu otiņas ir savienotas kopā tā, lai, kur otas sariņi ir ciešāki viens otram, skropstas tiktu atdalītas, bet, kur sariņi ir retāki, skropstām tiktu piešķirts vairāk krāsas un apjoms. Rezultātā skropstas ir apjomīgas un atdalītas viena no otras vienlaicīgi. Karnaubas palmu vasks rūpējas par skropstām un piepilda tās. Tuša ir bez smaržas un klīniski testēta. Tuša ir dermotoloģiski pārbaudīta.

Augšējās un apakšējās acu līnijas kontūras pastiprināšanai ideāli piemērots ir ūdensnoturīgs Soft Eye Liner acu zīmulis. Pateicoties tā īpaši radītajai formulai, acu līnija ūdensnoturīga un neizsmērējas. Pateicoties patīkami krēmīgajai konsistencei, līnijas uzklāšana ir viegla un precīza. Jums patiks šī skaistā un necaurspīdīgā krāsa. Jaunais tonis Nr 88 ‘’deep berry’’ tumšā oga ir perfekti piemērota drosmīgam izskatam.

Lūpu krāsa The Perfect Color Lipstick  pārsteidz ar bagātīgo krāsu un optimālu necaurredzamību, savienojamā ar jaunāko tehnoloģiju un efektīvu kopšanu. Ar balansējošo un nogludinošo 3D struktūru, lūpu krāsa nodrošina optiski palielinošu efektu, kas liek lūpām izskatīties pilnīgām un gludām. Vaska un inovatīva gēla bāzes kombinācija rada zīdainu, vieglu tekstūru, kas nodrošina vienmērīgu krāsas slāni uzklāšanas laikā. Mitrinošās sastāvdaļas rūpējas par lūpām ar hialuronskābi, aminoskābi, ziedu ekstraktiem no ūdenslilijas un mēness orhidejas , kukurūzas eļļu, mango sviestu , vasku un ar vitamīnu E. Rezultātā lūpas ir pārklātas ar maigu, aizsargājošu slāni, kas pasargā jutīgo lūpu ādu no ārējās ietekmes.

Četri jauni, limitētas kolekcijas lūpu krāsas toņi sarkanā dizaina iepakojumā: Nr 804 ‘’kisses from Steffen’’ ieskaus lūpas koši sarkanā krāsā. Oranžais Nr 868 ‘’creative energy’’ radīs ekspresīvu vasaras tēlu. Sievišķīgi rozīgam tonim iesakām Nr 887 ‘’love item’’ un Nr 896 ‘’the feminine style’’.

Lūpu krāsas The Perfecr Color Lipstick izstaro delikātu vaniļas aromātu. Tās ir bez lanolīna, parabēeniem, silikona un talka.

Ādas panesamība ir  dermotoloģiski pārbaudīta.

Lūpu balzams The Color Booster Lip Balm pabaros un izcels Jūsu lūpu dabisko toni ar delikātu pigmentu. Pigments, kas rodas saskarē ar Jūsu lūpām, savienojas ar lūpu aizsargslāni un glaimos Jūsu dabiskajai lūpu krāsai. Tonis variē atkarībā no Jūsu unikālā pH līmeņa lūpās. Lūpas būs atjaunotas un starojošas. Dārzeņu eļļas ekstrakts no tropiskā ‘’maģiskā koka’’ sēklām dabiski veido aizsargājošu slāni pret ūdenī šķīstošo piesārņojumu un pasargā lūpas no mitruma zaudēšanas. Barojošās aprikožu un persiku kauliņu eļļas uztur mitrumu lūpās, delikātāis piparmētru aromāts pamodinās un atdzīvinās. Jaunais tonis Nr 6 ‘’red’’  izstaros burvīgi sarkanu toni.

Balzāms The Booster Lip Balm nesatur glutēnu, lanolīnu vai silikonus.

Jūs varat radīt perfektu lūpu līniju izmantojot lūpu zīmuli Mineral Lip Styler. Kandelia vasks piešķir maigu tekstūru,  kamēr vizla atvieglo uzklāšanas procesu.  Hialuronskābe mitrinās lūpu mīksto daļu. Lūpu zīmulis nesatur minerālās eļļas vai parabēnus.  Gumijas iestrādājums satvēruma vietā nodrošina ērtu lietošanu, kamēr iestrādātais asinātājs atļauj atjaunot nepieciešamo spico formu. Zīmuļa gals var tikt paslēpts izmantojot vienkāršo mehānismu. Izmēģiniet jaunos toņus Nr 03 ‘’mineral orange thread’’ un Nr 09 ‘’mineral red’’ ekspresīvam tēlam.

Vaigu sārtums The Blush Couture ‘’cheek kisses’’ (skūpsti uz vaigiem) piedāvā perfektu trīs toņu kombināciju. Šie toņi, kuri piestāvēs jebkurām ādas nokrāsām, var tikt izmantoti gan atsevišķi, gan miksēti kopā.  Minerāls sericīts nodrošina maigu un delikātu uzklāšanu. Sārtuma tekstūra Jūs pārsteigs ar tā tīro krāsu un ilgnoturīgumu, kas sniegs ādas krāsai klasisku un svaigu nobeigumu. Vaigu sārtuma sarkanā dizaina kastīte ar atkārtotās uzpildes iespēju un sakniebtu lūpu tekstūras reljefu, būs pārsteigums, kas priecēs Jūsu acis.

Vaigu sārtums nesatur lanolinu, minerāleļļas vai parabēnus, smaržvielas.

The Art Couture Nail Lacquer nagu laka. Augstās tehnoloģijas nodrošina ilgnoturību un burvīgu mirdzumu pateicoties  to patentētajām sastāvdaļām. Izteiktais pigments garantē dziļu krāsu un pārklājumu. Pateicoties gēla bāzei un efektīvam pārklājuma aģentam, laka nožūs daudz atrāk. Garums, platums un apaļās formas otiņa ir izgatavota no Tynex šķiedrām, kas garantē precīzu un nevainojamu lakas uzklāšanu. Barojoši aktīvie ingredienti, kā amino peptīdi, pantenols, vitamīns A, C un E, uzlabos nagu struktūru. Jaunie toņi Nr 661 ‘’Capri at sunset’’ maigi oranžs tonis, Nr 670 ‘’lady in red’’ klasiski sarkanā un Nr 710 ‘’piazetta’s flowers’’ pavasarīgs sārtums.

Nagu laka ir klīniski testēta.

Jaunā acu ēnu otiņa All in One Eyeshadow Brush ir izgatavota no augstas kvalitātes zirgu matiem. Biezā, apaļā otiņas galva ar kupola formas galu ir speciāli radīta profesionālai lietošanai. Ota perfekti adaptējas acs plakstiņa formai. To var izmantot gan maigai gaišu un tumšu ēnu pludināšanai, gan līniju mīkstināšanai.

Ar jauno otiņu Profi Eye Blender, kas ir izgatavota no zirgu matiem, būs ļoti viegli pludināt gan pūdera, gan krēmveida tekstūras acu ēnas. Otas galva ir īsa un apaļa, ar kupola formu. Kompaktais galiņš ir perfekti piemērots acu ēnu uzklāšanai gan uz acs plakstiņa, gan iekšējos un ārējos acs kaktiņos. Pateicoties augstajai kvalitātei, mīkstajiem, cieši novietotajiem matiņiem, acu ēnas var tikt uzklātas pakāpeniski. Ota ir ideāli piemērota dūmakainam efektam.