Izmēģini smieklu terapiju!

Izmēģini smieklu terapiju!

19. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai ārstētu īpaši smagas saslimšanas, ir jāsmejas ilgi – tik ilgi, cik vien ir spēka un kamēr esi atbrīvojusies no visām vecajām atmiņām! Tas ir viens no smieklu terapijas principiem. Vairāk par to stāsta bioenerģētikas eksperts un izaugsmes treneris Andžejs Reiters.

Smieklu terapija ir viena no alternatīvās terapijas metodēm, kas ir ļoti iedarbīga, jo ārstē vairākas, pat ļoti dziļas, saslimšanas. Tā kā smiekli cilvēkam sniedz pamatīgu antistresu, šajā terapijā ārstējamas pat onkoloģiskās slimības,” atklāj Andžejs Reiters. 

Lai ārstētu īpaši smagas saslimšanas, ir jāsmejas ilgi – tik ilgi, cik vien ir spēka un kamēr esi atbrīvojusies no visām vecajām atmiņām!

Vēl viens veids, kā cīnīties ar slimībām izmantojot smieklu terapiju, ir padarīt jebkuru piedzīvoto notikumu triviālu. Vienkārši sakot - nenopietnu!

„Tātad stāstot kādam par briesmīgo atgadījumu, kas ar tevi noticis, kā likums, pēdējā reizē to atstāstot, ir jābūt jautrajai versijai!

Vispirms ir jāizstāsta notikuma dramatiskā versija, pēc tam smagā, tad versija ar pārdzīvojumiem, pēc tam stāsta vienaldzīgais variants, bet pēdējā reizē jāizklāsta notikuma jautrā versija! Tas nozīmē, ka vienu un to pašu stāstu tev jāizstāsta vairākiem cilvēkiem un katram ar citu izteiksmi un attieksmi,” pamāca Andžejs Reiters.

Ja tā rīkosies, ar katru nākamo reizi šis, ievainojumu nesošais notikums, kļūs arvien mazāks un vairs neatstās tevī nekādus negatīvus nogulsnējumus.

Smieklu terapija ir unikāla metode, kas palīdz uzlabot arī sirds ritmu un gremošanas sistēmas darbību. Vēl, cilvēkam smejoties, palielinās arī plaušu apjoms, nemaz nerunājot par skaistuma efektu, ko tā rada, jo smiešanās laikā darbojas ļoti daudz sejas muskuļu.

Vai Tu ikdienā mēdz pielietot smieklu terapiju?