Izmasē celulītu: piesakies pretcelulīta masāžai Sieviešu Klubā

Izmasē celulītu: piesakies pretcelulīta masāžai Sieviešu Klubā

13. Jul 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cīņu ar šo grubuļainas ādas slimību atvieglosi, ja katru dienu pēc atveldzēšanās kontrasta dušās veiksi arī pašmasāžu.

Iesaka Sieviešu Kluba eksperte Violeta Kalniņa, Estētiskās Dermatoloģijas klīnikas kosmētiķe. 

Tās laikā problēmzonā paātrināsies asinsrite, tādēļ arī pretcelulīta krēms, kuru klāsi uz ādas pēc tam, ādā iesūksies daudz dziļāk. Tātad, pa soļiem – kas jādara!

1. solis: glaudošas kustības. Virzienā no ceļgala uz augšu ar plaukstas uzspiedienu glaudi savas kājas. Kustības atkārto 10 reizes.

2. solis: rullēšana. Rajonā pie ceļa paņem rokās ādas kroku un virzi to uz augšu. Vispirms pa kājas ārpusi, tad priekšējo, mugurējo un iekšējo virsmu. Tas pamatīgi liks pasvīst sastāvējušām tauku šūnām. Kustības atkārto divas reizes. solis: pretcelulīta krēms. To kārtīgi ierīvē ādā.

3. solis: kulaki. Sakļauj rokas dūrēs un ar pirkstu kauliņiem vairākkārt izrīvē problēmzonas. Virziens tikai viens – no ceļiem uz augšu. solis: pliķēšana. Ar plaukstām enerģiski pliķē savus augšstilbus. Tā, lai tie piesarkst. solis: glāsti. Masāžas beigās atkal veic 10 glaudušas kustības.

Ja šādu masāžu sev sarūpēsi katru dienu, izmaiņas savā celulītā manīsi jau pēc 2 nedēļām. Tikai uzmanīgi, kustībām nav jābūt tik asām, lai pēc tam uz kājām rastos zilumi.

Kā tu cīnies ar savu celulītu?

Ķermeņa masāžas Māmiņu klubā veic sertificēta kosmētiķe un masiere Natālija Kirjuhina

20130420000509-44949.jpg


Parastā, klasiskā masāža - droša, nesāpīga metode ar mehānisku iedarbību uz ķermeņa virsmas audiem. Tāda ieteicama jebkuram pieaugušajam, kuram ir aktīvs dzīvesveids, jo ar šīs masāžas palīdzību iespējams atjaunot visa organisma līdzsvaru. Klasiskā ķemeņa masāža atjauno normālu asinscirkulāciju, atslābina muskuļus, uztur formā ādu un uzlabo vestibulāro kustību aparātu.

Dažādi masāžas veidi ir ar dažādām funkcijām: pretcelulīta masāža atbrīvos no liekā svara un ādas, kas atgādina apelsīna mizu, ārstnieciskā masāža palīdzēs atbrīvoties no sāpēm muskuļos.

Ārstnieciskā masāža (parasti – muguras) tiek veikta komplektā ar citām procedūrām, vai arī viena pati, ja tiek ārstēta osteoporoze, asinsrites traucējumi vai nervu sistēmas saslimšanas. Kursi jāiziet periodiski, dažas reizes gadā – vadoties pēc ārsta ieteikumiem.

Atslābinošā kāju masāža

Ja daudz laika pavadāt pie auto stūres vai daudz sanāk kustēties darba dienas laikā, jums patīkami būs sajust spēku pieplūdumu, ko sniedz atslābinošā kāju masāža.

Konkrētais masāžas veids labvēlīgi ietekmē arī nervu sistēmu kopumā, palīdz atbrīvoties no sāpēm kājās, kā arī tiek iegūts vajadzīgais tonuss.

Pretcelulīta masāža

Nepareizs uzturs, kaitīgi ieradumi, mazkustīgs dzīvesveids ir tikai daži no faktoriem, kas palīdz rasties celulītam uz kājām un gurniem. Pie tam, tikai kāju pretcelulīta masāža var palīdzēt tikt galā ar šo kosmetoloģisko problēmu.

Daudzas kāju veselības problēmas gan sievietēm, gan vīriešiem rodas, ja organismā ir šķidruma aizture. Problēmu var atrisināt ar kāju limfodrenāžas masāžu.

Masāža – tā ir jūsu ķermeņa veselība un skaistums!

Māmiņu Kluba Vecāku skolā mazuļiem mazuļiem veic sertificēta kosmetoloģe, sertificēta masiere ar medicīnisko izglītību – Natālija Kirjuhina. 

Natālija jau 7 gadus strādā šajā jomā. Viņa ir beigusi Rīgas kosmētisko skolu CIDESCO un Latvijas Universitāti. 

„Savu darbu es ļoti mīlu. Man tas ir liels gods – palīdzēt cilvēkiem iegūt ne tikai estētisko baudu, bet arī garīgu harmoniju”, - atzīst Natālija.

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:26

Tabletes pret celulītu - http://cellinea.se