Izaicini sevi! Uzturs+ treniņu plāns tieši Tev! Bonusā pārvērtību fotosesija!

Izaicini sevi! Uzturs+ treniņu plāns tieši Tev! Bonusā pārvērtību fotosesija!

24. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tavs attaisnojums nebūšanai formā ir mammas loma 24/7?! Mēs tādas esam tik daudz! Un lai gan šis ir labākais iespējamais attaisnojums, nenoliegsim, ka mēs visas vienlaikus sapņojam arī par slaidu vidukli un sievišķīgām auguma aprisēm, par iespēju randiņā ar vīru uzvilkt pieguļošu kleitu un vasarā pludmelē neslēpties zem maisveidīgiem peldkostīmiem. Vairums skaisto augumu īpašnieču ir iesprūdušas sporta zālē, bet ko darīt, ja tam trūkst laika vai finanšu!? Izrādās arī Latvijā mums ir pašiem sava mājas fitnesa aplikācija, ar kuru mēs varam vingrot pēc trenera sastādīta plāna un ēst pēc uztura speciālista īpaši Tev sastādītas ēdienkartes, neizejot no mājām! Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesībā!? Māmiņu klubs izmēģina.

Kas lācītim vēderā

Nekādas diētas vai badošanās! MonacoFit.com efektivitāte balstīta uz visā pasaulē apstiprināto proporciju 80% veselīgs un sabalansēts uzturs un 20% sports.

Reģistrējoties programmai, Tev tiek uzdoti jautājumi, kas skar Tavu mērķi svara izteiksmē, šī brīža auguma propocijas, aktivitātes līmeni, ēšanas paradumus un citus būtiskus jautājumus, kas palīdzēs programmai sastādīt Tev piemērotu uztura un treniņa plānu. Labākais, ka pati vari noradīt, kādus produktus šajā plānā vēlies redzēt, un kādus- it nemaz. Jāatzīmē, ka programma ir piemērota arī māmiņām, kuras baro ar krūti.

Ejot pēc plāna, rezultātam vajadzētu sekot jau pēc nedēļas. Turklāt izskatās, ka šoreiz rezultāts nāk kopā ar lērums gardu un sātīgu veselīgo recepšu.

Iedvesmai un vēlmei vismaz pamēģināt savu vērtējumu gribam lūgt sniegt māmiņām no mūsu pašu pulka

Jaunā māmiņa Lueta Reiniece (24) par programmu ir sajūsmā:

Foto no personīgā arhīva

MonacoFit.com vingrinājumi bija tieši laikā - tas, kas bija vajadzīgs. Vingroju brīvajos brīžos. Patika, ka varu ietekmēt vingrinājuma slodzi: ja kādu dienu slodze bija par lielu, uzspiedu "par grūtu", un nākamreiz vingrinājumiem jau bija samazināta slodze.
Jauns bija pilnīgi viss, vislabākajā nozīmē! Un domāju, ka tā tas būs jebkuram, kas pievienosies programmai. Nevarēju iedomāties, ka ēdot normāla izmēra porciju, varēšu nomest lieko svaru. Atzīšos, ka reizēm ēdiena porcijas man bija pat par lielu!

Biju ļoti pārsteigta par to, ko spēj piedāvāt šāda programma - varu izvēlēties produktus, kurus gribu savās maltītēs un katrai ēdienreizei ir sava recepte. Nebija jādomā, ko taisīt, turklāt ēdienu gatavošana ir ātra un vienkārša. Vienmēr varēju piemeklēt brīdi, lai sagatavotu ēdienu.

Rezultātus pamanīju jau uzreiz pēc programmas uzsākšanas. Ar katru dienu kļuvu daudz mundrāka. Protams, bija nokrities arī svars un apkārtmērs bija sarucis. Tas deva stimulu neapstāties pie iesāktā. Tagad esmu nometusi 8 kg, mana vidukļa apkārtmērs redzami ir samazinājies un jūtos daudz enerģiskāka nekā jebkad iepriekš!

Tā ir superīga iespēja beidzot tikt pie slaida auguma! Domāju, ka šobrīd nekas līdzīgs vispār nav radīts!

Jaunā māmiņa Justīne Plūmiņa-Margeviča (42) ir atklātāka:

Foto no personīgā arhīva

MonacoFit.com piedāvā gan ēdienkarti, gan vingrojumus, ko esot mājās ar mazuli, pildīju tad, kad man bija brīvs brīdis. Tas ļāva ietaupīt laiku, plānojot ēdienkarti un iepirkumus.

Kaut arī bjiu mājās ar zīdaini, kas ikdienā paņem daudz vairāk spēka un enerģijas, tomēr jutos pietiekami enerģiska, lai pagatavotu sev gan maltītes, gan pavingrotu. Kopumā gan vingrot sanāca maz, un tas apstiprina, ka galvenais tomēr ir pareizs uzturs, lai atbrīvotos no liekajiem kg.

Forši, ka nav vairs tā stresa par katru kg, kas draud atgriezties, ja dzimšanas dienā (un varbūt arī vēl nākamajā dienā) apēdīšu kūkas gabalu! Esmu iemācījusies ēst veselīgi un līdz ar to esmu zaudējusi 8 kilogramus. Baigais prieks, ka atklāju MonacoFit.com!

3 bērnu māmiņa Jana Romanovska (36) par savu pieredzi:



Foto no personīgā arhiva

“Nebija grūti motivēt sevi - ēdienu pagatavošana ir ļoti vienkārša, bet treniņus izpildīju reizēs, kad tam sanāca laiks. Ja redzi un jūti rezultātu uzreiz – tā ir labākā motivācija!

Ēdiens šeit ir ne vien veselīgs, bet arī gards. Sākumā, taisot visu pēc proporcijām, centos arī apēst, bet tas bija par daudz. Vēlāk jau zināju un taisīju uz pusi mazāk, tāpēc galīgi nebūs melots, ja teikšu, ka vienmēr biju paēdusi.

Programma ir ļoti pārdomāta, tāpēc nebija nekādu problēmu pieturēties pie plāna. Nu, jā - kādreiz sanāca arī kādas atkāpes, taču zināju, ka varēšu ātri atgriezties pie jau iemīļotās programmas.

Jau nedēļas laikā jutu un redzēju pirmos rezultātus - samazinājās gan svars, gan muskuļi kļuva tvirtāki. Īpaši nemērīju auguma apkārtmērus un tikai pa retam kāpu uz svariem. Tā vietā skapī meklēju pēc apģērba, ko nesāju agrāk. Bija tik lieliska sajūta, kad beidzot varēju atkal ielīst biksēs, kuras nēsāju pirms grūtniecības. Mammas, tas ir tieši, kas mums vajadzīgs!”

4 bērnu mamma Baiba Dorne (44) ar savu piemēru cer iedvesmot visas sievietes:

Foto no personīgā arhīva

“Nekad neesmu uzskatījusi, ka biju baigi apaļa. Vienkārši tā sajūta, ka esmu par "lielu" un "mīkstu". Vajadzēja atrast veidu, kā izskatīties un justies labāk!

Programmu ievērot bija ļoti vienkārši - es pat teiktu, ka neko pielikt un neko atņemt! Ļoti palīdzēja, ka varēju tiešsaistē uzdot jautājumus un saņemt konsultācijas, kaut vai lai iegūtu papildus motivāciju un iedvesmojošus vārdus.

Visvairāk man patika programmas piedāvātie ēdieni, jo, sākot lietot uzturā tieši tos, jutu, kā uzlabojas pašajūta un sāka samazināties svars. Programmā pati izvēlos produktus, kas man garšo. Tomēr svarīgākais, ka vienmēr jutos pāēdusi! Sākumā pat nelikās, ka kaut kas tāds ir iespējams - ēst veselīgi un nejusties izsalkušai.

Tagad esmu atradusi savu ideālo svaru - 56 kg un normālus - sievišķīgus muskuļus. Mani vairāk interesē veselīgs dzīvesveids un pievilcīgs izskats! Jau pirmās nedēļas laikā jutu rezultātus - viss ķermenis kļuva vieglāks un jutos arvien foršāk! Turpinājumā svara zudums bija vienmērīgāks, un kopumā īsā laikā nometu 7 kilogramus. Vidukļa apkārtmēru neesmu mērījusi, taču tagad no 42.izmēra esmu pārgājusi uz 36.izmēru. Kā es vienmēr saku savējiem - grūtākais ir sākt, bet pēc tam jau vissir  ļoti vienkārši! Mūsu veselība ir svarīgākais, un vēl vairāk - bērnu un ģimenes dēļ, lai varētu ilgāk rūpēties, būt kopā ar tuvajiem un baudīt dzīvi! Iesaku noteikti vismaz dažas dienas pamēģināt!”

Un kā vasaru sagaidīsi Tu?! Beidz sapņot par skaistu augumu, bet sāc rīkoties - piedalies lielajā MonacoFit.com pavasara izaicinājumā! Komentārā raksti savu stāstu, kāpēc tieši Tu gribētu laimēt 3 mēnešu dalību MonacoFit.com PRO programmā un īpaši Tev organizētas pārvērtības ar “pēc” fotosesiju 300 eur vērtībā. 3 laimīgos vārdus paziņosim 30. aprīlī.

mincenee mincenee 29. Apr 2019, 23:11

Pavisam nupat man palika 29 gadi, un man nepavisam nepatīk tas, ko redzu spogulī. Pēc dzemdībām es ļoti nokritos svarā, taču pēc atgriešanās darbā svars strauji pieauga. Stress, laika trūkums, žonglēšana starp privāto dzīvi un darbu, bērna slimošanas utt. mudināja ieslīgt arvien greizākos paradumos. Man ļoti noderētu palīgs, atbalsta plecs, jo esmu apņēmības pilna mainīt savus paradumus, kas arī ļoti būtiski manai veselībai. Lai atgūtu ideālo svaru jāzaudē teju 20kg. Vispār jau kādu laiku raugos uz Monaco fit, bet neesmu saņēmusies pamēģināt. Ceru, ka tagad būs tāda iespēja.

Banija Banija 25. Apr 2019, 23:05

Pēc pirmā bērna piedzimšanas biju savā līdz šim ideālākajā formā - aizvien skatos uz sevi tā laika fotogrāfijās un priecājos. Es daudz skrēju, braucu ar velosipēdu. Arī gaidot otro bērnu turpināju sportot (varbūt tāpēc meita man padevusies tik kustīga), taču pēc viņas piedzimšanas svars man parādīja garu mēli. Es skrēju, vingroju, bet svars tikai kāpa augstāk un augstāk. Beigās jau sasniedzot skaitli, uz kuru pašai nav patīkami skatīties, tāpēc gluži vienkārši uz svariem vairs nekāpu. Bet, neskatoties uz to, ka izvairījos no svariem, pašsajūta tāpat teica priekšā, ka labi nav - skrienot ciskas saberztas, jūti, ka tauku krokas kļuvušas vairāk, lai gan līdz ziemai vēl tālu. Punkts visam uz "i" bija atgriešanās biroja apritē, kur lielākā dienas daļa tiek pavadīta sēžot un rokas stiepiena attālumā turot kādu kārumiņu, jo... es taču esmu to pelnījusi. Lai gan esmu aktīva un vēlos turpināt tāda būt, ar svariem vairs nedraudzējos. Piesakoties programmai vēlos atgūt to svaru, kas bija laikā, kad man patika uz sevi noraudzīties bildēs un saprast, cik daudz apēst vienā porcijā ir normāli, jo slimīgi svērt katru apēsto kāpostlapu būtu priekš manis ļoti slimīgi.
Ak, jā, pagājušajā vasarā svaram strauji pieaugot, protams, apmeklēju arī ārstus, veicu analīzes un izmeklējumus, bet es esmu vesela. Tātad, problēma ir mana šķīvja saturā. Taču kādam tam ir jābūt? Nezinu!

Mairita Mairita 25. Apr 2019, 09:14

Sveiki,
Esmu 2 bērniņu mamma, kura ir emocionālā ēdāja.... pēc otrā bērniņa mēneša laikā pēc dzemdibām zaudēju 10 kg, bet tad 2 men laikā svars ļooti staigāja un galu gala plus 15kg! Jāieliek sevi grožos, jo bieži pēc garas darba dienas mājās tiek āpēst daudz un ne parāk veselīgs un vēl drusku 😃 Kā aŗī ir ieplānotas kāzas, kas ir labs motivātors un protams, protams- vasaras sezona! Un patiesība pilns skapis ar drēbēm, kas neder 😃

Laura Kronberga Laura Kronberga 24. Apr 2019, 07:26

Labdien!
Esmu viena bērniņa mamma. Pēc bērniņa dzimšanas , teikšu kā ir, IZLAIDOS! Liekais svars pieauga par 20kg, bet tieši šogad es cenšos ar to cīnīties no sirds, man tikai pietrūkst nedaudz palīdzības.
No janvāra beigām 5 dienas nedēļā intensīvi sportoju un jūtos jau daudz labâk, taču ar ēšanu nepavisam neiet tik viegli...šobrīd esmu zaudējusi 5kg, un vairāk nekas nenotiek.
Esmu apņēmības pilna un ceru, ka arī man vienu reizīti paspīdēs veiksmes stariņš un varēšu izlabot savu kļūdu!

laaceniite1122 laaceniite1122 15. Apr 2019, 13:29

Sveiki. Man ir divi burvīgi puikas, bet diemžēl pēc otrā dēliņa piedzimšanas mans izskats un arī svars nemaz nav apmierinošs. Jūtu, ka arī vīram mans izskats vairs nepatīk. bet mazais kuram ir 4,5 mēneši paņem lielāko dienas daļu mana laika. Ļoti vēlētos atgūt gan izskatu, gan arī pašapziņu, ka neesmu apaļīga, ko daudzi akcentē pēc mazuļa piedzimšanas - tas ir sāpīgi, jo pati apzinos šo skaudro patiesību. Gribu izskatīties skaista un atkal ieraudzīt vīra acīs dzirkstelīti, kā arī būt skaista mamma abiem puikām, jo vecākajam kā reiz maija beigās ir bērnudārza izlaidums, kas dotu vēl lielāku motivāciju sākt strādāt pareizi ar savu uzturu un ķermeni.

Marika Elizabete Voldiņa Marika Elizabete Voldiņa 15. Apr 2019, 09:26

Kāpēc vēlos pieteikties? Atbilde pavisam vienkārša - pēc otrās grūtniecības vēlos tikt vaļā no "dažiem" liekajiem kilogramiem ar veselīga uztura palīdzību. Kādu laiciņu atpakaļ, Māmiņu klubs bija izsludinājis svara zaudēšanas konkursu, kur intensīvi jāapmeklē sporta zāles un citas treniņu iespējas. Ļoti gribēju pieteikties, bet tā kā nedzīvoju Rīgā, nespētu izbraukāt uz sporta zālēm un nav kam atstāt mazo. Klusībā cerēju, ka tās mammas, kas uzvarēja, dalīsies ar savu pieredzi Māmiņu kluba rakstos, sniegs kādu vērtīgu padomu, bet viss ir noklusis. Izlasot iespēju pieteikties šim konkursam, sapratu, šis ir man. Nav jādomā kā tikt līdz sporta zālei, visu varu darīt mājās un viss būs manis pašas rokās. Šobrīd apmeklēju 1x nedēļā jauno māmiņu vingrošanu kopā ar mazuļiem, ko piedāvā mūsu pašvaldība, bet svars nekrītās kā gribētos. Iemesls - sliktās zināšanas par pareizu un sabalansētu uzturu. Piesakoties šim konkursam, es nebūtu vienīgā, kas sāktu ēst pareizi, bet arī mans dzīvesbiedrs vēlētos atbrīvoties no pāris kg.

Sanga Sanga 13. Apr 2019, 01:19

Vēlos sākt ar to, ka piesakoties šai programmai nemeklēju motivāciju, bet gan reālu darbību!
Pēc kāzām, abi ar vīru ļoti vēlējāmies bērniņu, bijām ļoto priecīgi par pozitīviem jaunumiem. Tomēr (iespējams) manas dzemdes anomālijas dēļ (divzaru dzemde) notika "missed abort". Lieki teikt, ka ļoti bēdājos, ieslīgu sava veida depresijā. Lai arī turpināju sportot un aktīvi kustēties arī hormoni darīja savu un svars un apkārtmērs manāmi pieauga.
Gadu vēlāk ar vīru atkal saņēmām priecīgu ziņu, jo bija pieteicies bērniņš. Šoreiz, baidoties bērniņu atkal pazaudēt, strauji pārtraucu fiziskās aktivitātes. Vienīgi katru dienu devos garās pastaigās. Pēc bērniņa piedzimšanas, protams, vēlējos pēc iespējas vairāk laika un enerğijas veltīt bērniņam un nedaudz aizmirsu par sevi. Lai arī atsāku treniņus, tomēr uzturā ļāvu vaļu visam.
Pieteicās otrs bērniņš, protams, baidījos un vēlējos nosargāt grūtniecību. Tomēr biju jau nedaudz drosmīgāka un turpināju iet uz ārstniecisko vingrošanu. Toties uzturā mēdzu grēkoties.
Tagad vienam bērniņam ir gads un devińi mēneši, otram bērniņam mēnesis.
Teikšu godīgi, man pašai kauns par savu svaru un kauns skatīties uz sevi spogulī.
Lai arī sports un kustēšanās nav šķērslis, esmu gatava no sevis izspiest pat pēdējo sviedra lāsīti. Tomēr uztura jautājumi man ir liela migla. Nekad neko neesmu sapratusi no kaloriju skaitīšanas, olbaltumvielām, ogļhidrātiem utt. Tā kā šīs programmas pamatā ir uzturs (80%) un tikai tad treniņi (20%), tad tas būtu man milzīgs palīgs, lai kliedētu miglu un es varētu saprast kā veidot veselīgu un sabalansētu uzturu gan sev, gan ğimenei.
Kad stāstīju par šo iespēju mammai, viņa novēlēja veiksmi, tomēr teica, lai īpaši uz to nepaļaujos, jo man tak ir vecmāmiņas gēni. Vēlos arī viņai pierādīt pretējo, ka nav tādu gēnu, ka ar motivāciju, gribasspēku un pareizu uzturu var panăkt daudz.
Vēlos būt laimīga un aktīva mamma saviem bērniņiem, nevis saliecoties iebļauties, jo lieki piebilst, ka liekasis svars rada problēmas veselībai un spiež uz dažādiem nerviem. Kā arī vēlos būt skaista, pirmkārt, jau pati sev un arī panākt, lai vīrs pamana to mirdzumu manās acīs un iemīlas atkal no jauna.

Agnese Ezis Agnese Ezis 12. Apr 2019, 21:10

Sveiki! Esmu 2 meitu mamma. Esmu dekrētā jau 2 gadus(liekas kā vesela mūžība). Pirms grūtniecības mans svars bija 70kg, tagad ir 81kg. Vēlamais svars būtu 68kg.Vēlos piedalīties programmā, lai atgūtu pašpārliecinātību, spētu ielīst mīļākajā biksēs neiespīlejoties "spanx", vēlos palutināt savu ķermeni ar veselīgām uzkodām un galvenais ,lai nebūtu iemesla padoties .... Pirmās 3 dienas izturēt un turpināt, tas ir mērķis, šis konkurss neļaus palaisties un atkal ieslīgt rutīnā kopā ar šokolādi un našķiem, kurus noteikti nedrīkst atrast bērni. Esmu gatava mainīt savu ēdienkarti un pieņemt monacofit izaicinājumu.