Nr.10 Andra: Ir vērtīgi reizēm pavērot sevi no malas

Nr.10 Andra: Ir vērtīgi reizēm pavērot sevi no malas

12. Jan 2017, 14:54 nosiguldas nosiguldas

 

1. Kas tu esi - Sieviete ar savu gaumes izjūtu laimē? 

Ja jāatbild uz šo jautājumu, noteikti teikšu nē, es savu laimi izaudzēju ar dzīves pieredzi, ērkšķainu ceļu un dzīves vērtību pārvērtēšanu. Man ir 40 ar astīti. Šogad paliek desmit gadi, kopš esmu precējusies un laimīga laulībā. Esmu atradusi sevi un savu vietu šajā dzīvē, un šajā procesā ne pēdējo vietu ieņem mans vīrs. Katram māksliniekam ir sava mūza, tāpat sievietei, lai viņa lidotu, ir vajadzīgs iedvesmotājs, tāds ir mans vīrs.

 2. Apraksti savu gaumes izjūtu laimē: 

Nav tāda īpaša viena ēdiena, bet ir dažādas mazas delikatesītes, ar kurām labprāt panašķējos. Pieminēšu, ka tās negaršo manai ģimenei, tā kā šo procesu varu izbaudīt vienatnīgā laimes izjūtā.

3. Parādi savas laimes krāsu: 

Par krāsām runājot, tās ar laiku mainās, tagad man mīļākās krāsas ir dzeltena un salātu zaļa.

 4. Ieslēdz savas laimes mūziku: 

Man mīļākā dziesma ir Enya Caribbean blue, tas ir mūsu kāzu valsis, to klausoties, gribas aizvērt acis un atgriezties tajā dienā pirms desmit gadiem.

5. Iekš kā jūties laimīga: 

Mans dzīves ritms ir ļoti straujš un tāpēc mans mīļākais apģērbs ir mīksts halāts un iespēja viņā, ietinoties bez steigas izdzert kafijas krūzi, vai izstaigāt ziedošo dārzu.

6. Nosauc filmu, ko vari skatīties vairākkārt

Ir Krievijas  filma ”Mama”, tā ir filma, kas vēl un vēl liek saprast, cik ļoti es varu būt laimīga, ka esmu mamma un mani bērni ir kopā ar mani.

7. Citāts par laimi

Laime ir smaidīt ar sirdi un acīm, nevis tikai ar lūpām.

8. Atceries savu spilgtāko laimes brīdi: 

Es ilgus gadus vēlējos trešo bērniņu un kad visi teica, ka tas nav iespējams notika brīnums un es uzzināju, ka gaidu savu mazo Katrīnīti.

9. Kāpēc esi nolēmusi 2017. gadā piedalīties šajā projektā?

Šis projekts ir viens no maniem mīļākajiem, jo ir iespēja parakņāties savā būtībā. Uzzināt par sevi lietas, par kurām ikdienā neaizdomājos. Paskatīties uz sevi un savām domām no malas.

20170111004056-47375.jpg

20170111085000-64836.jpg