Intīmkopšana -mūsu veselības stūrakmens

Intīmkopšana -mūsu veselības stūrakmens

30. Dec 2012, 10:12 nosiguldas nosiguldas

Ar gadiem un pieredzi, katra sieviete atrod tos pašus labākos intīmās kopšanas līdzekļus. Esmu redzējusi arī vannas istabas, kur visādu brīnumu ir vairāk kā saprašanas. Noteikti piekrītu, ka kas par daudz tas par skādi. Kādu laiku atpakaļ, ne pēc manas iniciatīvas bija nepieciešams iegādāties intīmās kopšanas ziepes aptiekā, mans novērojums bija sekojošs, atšķirībā no parAstām, tām nav izteiktas smaržas, tās puto pavisam nedaudz un ilgāk ir svaiguma sajūta, pats galvenais tās nepieciešams pavisam nedaudz. 

Bez tā pats galvenais, ko iesaku, pievērst uzmanību ūdenim ar kuru apmazgājamies, nevienam nav noslēpums, ka ūdens kvalitāte var novest pie dažādiem iekaisumiem, tapēc peldotie svešā ūdenskrātuvē iesaku izmantot tamponus, bet apmazgāties tomēr ar vārītu ūdeni. 

Vēl kādi mazi sīkumi no manas pieredzes, kas man noder ikdienā un ļoti labi palīdz pie mazām problēmām.

Kliņģerīšu tinktūra (10-20 pilieni un 1.l. ūdens) iesaku pēc intīmas tuvības gadījumos, ja partneris nav pastāvīgs, vai viņam piemīt niķis staigāt pa kreisi.

Kumelīšu tēja- lietoju vasarā, ja rodas izsutumi, pēc int. zonas skūšanās, ja rodas nelieli iegriezumi. 

Bēŗnu kopšanas eļļa- lietoju vienmēr pēc skūšanās .

Lai dzīvotu ar mierīgu sirdi vismaz reizi pusgadā ieplānojams gājiens pie ginekologa, ja godīgi arī es ar to grēkoju, bet reizi gada gan. 

BET pats GALVENAIS mans ieteikums, pie problēmām, kas nav ikdienišķas nenodarboties ar ārstēšanos pēc ieteikumiem, vai vadīties pēc principa, gan jau viss pāries, bet meklēt speciālistu palīdzību, jo nevienam nav noslēpums, ka Latvija, tādas smagas slimības ka krūts vēzi bieži atklāj tad, kad neko vairs nevar darīt. Tapēc mans novēlējums:

DOMāSIM PAR SEVI, IEKLAUSīSIMIES SEVī UN NEDAUDZ MīLēSIM SEVI ,TAS IR MūSU VESELīBAS STūRAKMENS.

Blogu konkurss Trīs lietas, ko iesaku ikvienai sievietei

20121219121156-64406.jpg