Ineses Prisjolkovas četru soļu programma veiksmīgam dienas iesākumam

Ineses Prisjolkovas četru soļu programma veiksmīgam dienas iesākumam

04. Feb 2020, 12:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 

Vairāku grāmatu autore Inese Prisjolkova pirms pāris gadiem pārvarēja milzu traģēdiju – neilgi pēc piedzimšanas mira viņas dvīnīši. Taču, par spīti visām grūtībām, viņa atzīst, ka ir patiesi laimīga. Viņa arī “Pavasara studijas” radītāja un četrgadīgā dēliņa Kaspara mamma.

Inese pēc izglītības ir skolotāja un, kā atzīst pati, viņai ir iekšēja vajadzība dalīties ar savām zināšanām, tāpēc pēc tam, kad iemācījusies dzīvot veiksmīgi un laimīgi, viņa ar saviem padomiem, kā to paveikt, dalās ar citiem.

Dzīvot laimīgi pēc traģēdijas

Būt laimīgai pēc tam, kad piedzīvota sievietes lielākā traģēdija – piedzīvot bērnu došanos uz debesīm? Tam ir nepieciešama liela apņemšanās un gribasspēks.  Inese savus pirmdzimtos sagaidīja 46 gadu vecumā, kaut gan par mammu vēlējās kļūt jau no 18 gadu vecuma. Ceļš līdz bērniņiem ilga 28 gadus: “Nebija tā, ka es ilgotos. Es katru dienu tā labā kaut ko darīju un raudāju, kad tas nenotika,” par piedzīvoto stāsta Inese.

Pēc pāris nedēļām, kad nomira ilgi gaidītie dvīnīši, Inese piedzīvoja dzīves sabrukumu.  Kā atzīst viņa, tas bija ļoti grūti, jo bija visas iespējas, lai iedzīvotos depresijā un sajuktu prātā, taču viņai blakus bija gudrs vīrs, kurš atkārtoja, ka tā ir bijusi laime bērnus satikt, tā ir laime, ka viņa bijusi stāvoklī. Viņš mudinājis skatīties uz to, kas iegūts, nevis uz to, ko dzīve nav devusi. “Gribēju gaudot, bet viņš atkārtoja, ka nekur nav teikts, ka cilvēkam jādzīvo 100 gadi. Katram atvēlēts savs mūža garums.” Inese notikušajam piegājusi kā normālam dzīves notikumam, kuram šobrīd jāiet cauri, darot to ar gaismu un mīlestību, roku rokā ar savu mīļoto cilvēku.

Pēc traģiskā zaudējuma nepagāja ne pāris mēnešu, kad Inese gaidīja Kasparu. “Tad man bija divi vienā, jo ar domām aizvien biju sērās un bailēs, ka tā var notikt arī ar Kasparu,” saka viņa. Inesei vajadzēja ļoti daudz metožu, kā sev palīdzēt, lai ar lielām bailēm neizstumtu gaidāmo dēliņu ārā un neatkārtotos notikušais. Viņai bijusi vesela sērija, ko darīt, lai transformētu bailes: “Nepārtraukti atkārtoju sev mantru, kas stūma ārā bailes – Dievs, palīdzi man radīt veselu bērnu un pašai būt veselai.”

Tik ilgi runājot un strādājot ar sevi, vienā brīdī Inese jutusi, ka ir atdevusi savas bailes Dievam pie kājām, tāpēc no gaišajām domām radās mierpilnā platforma, kurā varēja piedzimt dēls.

Piedzimstot Kasparam, Inese uz brīdi piedzīvojusi apskaidrību. Tajā brīdī šķitis, ka viņa ir izdarījusi ko milzīgu, taču, uz to atskatoties ar šodienas acīm, viņa bilst, ka tā noteikti jūtas katra mamma.

VISU INTERVIJU SKATIES ŠEIT

Nolemt kļūt laimīgai

Mums katram jau piedzimstot līdzi iedoti neskaitāmi likumi, kuri mūs ietekmē neatkarīgi no tā, vai par tiem domājam, vai arī nedomājam. Tajā pašā laikā, uzzinot un tos ievērojot gluži kā satiksmes drošības noteikumus, saprotam, ka varam izvairīties no avārijām un dzīvot ērtāk, jo zinām lietu kārtību.

Citiem Inese māca to, ko pati savulaik izdarījusi intuitīvi, drīzāk izmisuma dzīta. Atceroties savus dzīves notikumus, Inese saka, ka reiz bijusi diena, kad no bezspēka apstājusies un teikusi: “Dievs, es dzīvošu laimīgi!”

Viņa sekojusi līdzi tam, lai noturētos uz laimes ceļa, bet, tiklīdz kaut kas sācis brukt, sev atgādinājusi, ka ir sev apsolījusi būt laimīga. “Kādu laiku sev to atgādināju, bet ar laiku tas iegājās un interesantākais, ka ar laiku sāka sakārtoties viena dzīves joma pēc otras. Nebija tā, ka es atrotītu piedurknes un kārtotu attiecības, naudu, karjeru,” stāsta “Pavasara studijas” radītāja, norādot, ka laimīgi dzīvodams pievelc laimīgos notikumus un laimīgā vibrācija visu sakārto.

Inese Prisjolkova novērojusi, ka cilvēki ir ļoti iztukšojušies, izdeguši un palikuši bez enerģijas. “Fantastisks paņēmiens ir no rīta celties ar citu kārtību – četru soļu programmu”, saka viņa.

Ineses Prisjolkovas četru soļu programma:

  • Pirmā doma, kad esi vēl gultā un mosties, – padomā par debesīm, par Dievu, esi pateicīgs, ka esi piedzīvojis jaunu dienu, ka esi milzīga dvēsele, kas iet cauri pasaulīgai pieredzei.
  • Otrais solis – ar mīlestību pamodini savu ķermeni. Dari to pašu, ko katru rītu, bet dari to ar mīļumu pret sevi.
  • Trešais solis – sakārto savu ligzdu – uztaisi ar mīļumu brokastis, pamodini bērnus, pavadi viņus. 
  • Ceturtais solis – pirmo reizi padomā par to, kas šodien tev ir jādara.

Māmiņu Kluba organizētajā Sieviešu festivālā, kas norisināsies jau 29.februārī, “Pavasara studijas” radītāja Inese Prisjolkova uzstāsties ar lekciju "Audzēt Mīlestību jeb dzīvē vissvarīgākais”. Tajā Inese stāstīs par Dieva likumiem, bez kuriem nevaram iztikt gluži kā bez gravitācijas, un kā to apzināties un izmantot.

Meistarklasē Inese runās, kā materializēt savus sapņus, jo daudzi dzīvo sapņu līmenī un ir neapmierināti, ka tie nerealizējas.

Pasākumam un programmai vari sekot līdzi, apmeklējot Facebook lapu->>>