Nr. 14 Ilze: Mana vājība ir kurpes un brūnas acis.

Nr. 14 Ilze: Mana vājība ir kurpes un brūnas acis.

13. Jan 2017, 14:36 mamma27 mamma27

1.Kas tu esi - Sieviete ar savu gaumes izjūtu laimē? Pastāsti par sevi dažos vārdos, un pievieno vismaz vienu fotogrāfiju.

Mani sauc Ilze ,un nu jau esmu 32 gadi jauna.

20170113142841-94039.jpgEsmu vispusīga,jo dzīve to no manis prasa. Esmu kā mazs tornado,kas kas visu laiku virpuļo un nespēj apstāties. Ir brīži ,kad nedaudz norimstos, ieraujos un uzkrāju spēkus,lai pēc laika atkal atgrieztos un turpinātu virpuļot. Esmu meita, mamma, sieva, sieviete, skolotāja, draudzene, kaimiņiene.....

2.Apraksti savu gaumes izjūtu laimē: kurš ēdiens tevī raisa vislielākās prieka izjūtas, vislielāko baudu?

Laime ir tāds savāds jēdziens. Katram tā ir citādāka,tomēr es laimi varētu salīdzināt ar gardu kafiju un Serenādi,kas manas garšas kārpiņas burtiski uzspridzina! Tā ir bauda un atpūta man ,lai spētu dzīvot un iet dzīvē uz priekšu.

 

3.Parādi savas laimes krāsu: iespējams, tev jau ir konkrēta atbilde uz šo jautājumu, bet, ja nav, tad vienkārši uzdod šo jautājumu savai sirdij, tverot pirmās asociācijas. Par tām arī uzraksti. 

Violētie toņi rada šo dīvaino laimes sajūtu. Tādu es bieži nepiedzīvoju,bet tieši šogad bija man pārsteigums no vīra- dāvana- bet nebija svarīgs saturs,bet krāsa. Pirmo reiz dzīvē sajutu tādu superīgi sajūtu- tāaaaa krāsa!!!Es varēju sēdēt un skatīties uz to,pat vaļā nevēru vairākas stundas,jo man ļoti patika tieši krāsa! Šis krāsu salikums man atgādināja tādu rotaļīgumu, meitenīgumu,tai pat laikā nopietnumu ..... grūti vārdos aprakstīt.

20170113143104-38304.jpg

4.Ieslēdz savas laimes mūziku: vai ir kāda īpaša melodija vai dziesma, kas palīdz tev iegrimt tavos laimes brīžos, lai piepildītu tevi ar labsajūtu, pozitivitāti?

Man nav konkrētas dziesmas, izpildītāja,kas patīk,iedvesmo. Man patīk braukt ar mašīnu un uzgriezt skaļi mūziku- tā var būt Musiq Silta sirds, tas var būt Placebo, tas var būt arī Lauris Reiniks. Galvenais skaļi J Tādu īpašu sajūt manī rosina HIM, tā ir mūzika ,kas man patīk jau no skolas laikiem ,tāpēc ir īpaši feini to klausīties.

5.Iekš kā jūties laimīga: vai tavā garderobē ir kāda īpaši mīļa kleita, kostīms, bikses, varbūt svārki, kas glabā sevī laimes izjūtu?

Ha!!! Pirmais ,kas nāk prātā tā ir apakšveļa,ko vīrs man uzdāvināja Ziemassvētkos. Jo jāatzīst,ka man līdz šim apakšveļa bija tikai kārtējais drēbes gabals- skaistāks ,ne tik skaists, ērts...bet šī ,lai arī ir ērta,ir aŗi seksīga, skaista un man tiešām viņa ļoti patīk,un es viņā jūtos labi,iekārojama un skaisa!

Vēl mana vājība ir kurpes! Nu tajās es jūtos kā zivs ūdenī, īpaši uz papēžiem mmmm. Tagad ļoti reti sanāk uzvilkt,jo ikdiena paiet ar bērniem,bet tiklīdz ir iespēja kur iziet,kurpes ir pirmās ,kuras es izvelku no skapja!

6.Nosauc filmu, ko vari skatīties vairākkārt, lai tvertu gabaliņu laimes.

Tā noteikti ir filma Ātrs un bez žēlastības. Īpaši sirdi aizkustina pēdējā daļa. Te pat grūti ko paskaidrot- kas šo filmu ir skatījušies sapratīs. 
Un pēdējā filam,ko redzēju, un kura mani iedvesmoja bija- BAD MOMS. Nu filma gandrīz par mani. Lika paskatīties uz sevi no malas un saprast,ka ir arī kļūdas ,ko es pieļauju savā dzīvē. Tad nu mēģināju pēc šīs filmas ņemt to vērā un jutos laimīgāka! 

7.Citāts par laimi: internetā ir ļoti daudz un dažādu citātu par laimi. Izvēlies vienu. Savu. Par sevi. Un uzraksti to. 

Nebiju tā iedomājusies par laimes definīciju, citātiem.Bet nu ierakstīju google un man izleca daudz citātu- sev izvēlējos šo:

“Laimīgākie cilvēki pasaulē ir nevis tie kuriem nav nekādu problēmu, bet gan tie, kuri ir iemācījušies baudīt dzīvi neskatoties uz to, ka viss nav ideāli!”

- ne ko pielikt ,ne atņemt!

 8.Atceries savu spilgtāko laimes brīdi: pastāsti par to tik daudz, cik vēlies mums atklāt.

Tā īsti sajūta ,ka esmu laimīga bija brīdī ,kad pēc strīda salabu ar vīru! Jo sastrīdoties dažādi scenāriji ir galvā. Bet salabstot sapratu – ir tik superīgi ,ka viņš man ir!!! Lai arī mūsu viedokļi nesakrīt dažās lietās un mēs noteikti vēl strīdēsimies ne vienu vien reiz, tomēr es sajutu to,ka viņš man ir nenormāli svarīgs un tieši esot ar viņu kopā es jūtos laimīga!

20170113143534-68594.jpg

9. Kāpēc esi nolēmusi 2017.gadā piedalīties šajā projektā?

Tā ir tradīcija. Kad sākās jauns gads ar kaimiņieni,kura arī ir MK lasītāja un kad bērns bija mazs arī blogotāja runājām, diez vai šogad atkal būs šis projekts!? Tā ir tāda feina lieta. Man patīk izzināt sevi, katru gadu ko jaunu atklāju sevī , arī vīrā, un šādi mazi grūdieni no malas spēj iedvesmot pat lielām lietām. Un es nevarēju atrast nevienu iemeslu ,lai nepiedalītos! Man patīk rakstīt, rakņāties sevī, pafilozofēt par dzīvi... un arī aktīvi darboties!

20170111085000-64836.jpg