Ieskats piedzīvojumā- Heidparks

Ieskats piedzīvojumā- Heidparks

24. Jul 2015, 18:19 Cielavinna Cielavinna

Neiedziļināšos mega informācīja, bet caur bildēm centīšos radīt to, lai arī Jūs vēlētos nokļūt šai prieka pasaulē. Šeit var izdzīvot visas emocijas: prieku, kliegšanu, asaras, bailes. 

Visu svarīgo informāciju var atrast https://www.heide-park.de/ 

Cielavinna Cielavinna 26. Jul 2015, 22:10 ievukitis

Tieši tā. Ja ceļo kopā ar gidu, gids visu izdara Tavā vietā, nopērk biļetes, aizved Tevi tur kur vaiga un diez vai kāds interesējas par precīzām adresēm vai ko citu. Ceļojot pašam, Tev par visu jādomā pašam un līdz ar to informācijas ir vairāk.

Ja cilvēku ieinteresē bildes tad visu vajadzīgo informāciju atradīs manis norādītajās saitēs. Es dalījos ar bildēm un emocijām.😀

Cielavinna Cielavinna 24. Jul 2015, 19:37 IlvaV

Nākošajā tūrā ar gidu, prasīšu viņam precīzu atrašanās vietu visam ko redzēsim, kur būsim😃

Cielavinna Cielavinna 24. Jul 2015, 19:32 IlvaV

Veids, kā sniedz man atbildi, gan liecina, ka esi saniknota, ne tikai apvainojusies. Nopietni? 😃 Ak, Dievs!
Novēlu veiksmi tikt pie jūlija galvenās balvas, citu vairs nav ko teikt.

IlvaV IlvaV 24. Jul 2015, 19:28

Nu es taču arī nepiedalos konkursa dēļ. Par to jau nav runas. Bet acīmredzot Tu pat nesaproti, ko Tev cenšos pateikt. P.S. Braucot ar gidu, pat nezini, kur atrodies?😀 P.P.S Veids, kā sniedz man atbildi, gan liecina, ka esi saniknota, ne tikai apvainojusies.

Cielavinna Cielavinna 24. Jul 2015, 19:24 IlvaV

Par ko apvainoties? Vēlreiz atkārtoju- MĒS BRAUCĀM AR GIDU. Jūs varat rakstīt plaši un gari, man tas nav vajadzīgs. Es nepiedalos tikai dēļ konkursa, es dalos ar to, kur esam bijuši. Lūdzu augustā varēsiet izpausties plaši un gari.

IlvaV IlvaV 24. Jul 2015, 19:18

Pirmkārt, es taču lūdzu neņemt ļaunā, bet Tu apvainojies. Otrkārt, vismaz es Vasaras gida konkursa noteikumos esmu izlasījusi, ka jāsniedz maksimāli daudz informācijas par apmeklēto vietu. Tu nesniedz informāciju pat par pilsētu, kur katrs no apskates objektiem atrodams. Nu atzīsti, ka tas nav īpaši pareizi. Es jau nerunāju par manieri, kā mēs katra rakstām, bet vismaz kādu emociju, kādu adresi, cenas-vismaz tik daudz varēji minēt vai noskaidrot pati internetā, nevis uzrādīt web lapu.. Kritiku vajag izvērtēt,-kas zina, varbūt kas vērtīgs aizķersies?😀
Peace!

Cielavinna Cielavinna 24. Jul 2015, 19:04 IlvaV

Piedevām ir norādīta interneta adrese parkam, kur var atrast visu iespējamo informāciju par parku. Es savos blogos nemīlu izplūst informācijas ziņā, tiem kam vaiga, vēlmi braukt uz turieni izjuties caur manām bildēm.

Cielavinna Cielavinna 24. Jul 2015, 19:01 IlvaV

Ja lasām pirmo blogu par Vāciju, tad tur bija rakstīts, ka uz Vāciju devāmies kopā ar gidu. Kādu informāciju gribi dzirdēt par atrakciju parku? Cik atrakciju, vai kāds svars vai garums pieļaujams, lai baudītu atrakciju? Ja būtu braukuši paši par sevi, tad visu zinātu vairāk, bet tākā braucām ar grupu, tavs komentārs lieks😀

IlvaV IlvaV 24. Jul 2015, 18:48

Vēru vaļā ar interesi, jo paši augustā dodamies turp. Jāsaka gan, neko jaunu neuzzināju-nav nekādas informācijas, tikai bildītes, ko var atrast arī internetā. Un norādītā cena arī ir nekorekta. Tās ir cenas grupu biļetēm, ja tās tiek iegādātas vismaz nedēļu iepriekš. Ģimenēm cenas ir pavisam citas!
Lūdzu, neņem ļaunā manis rakstīto, taču šie blogi taču ir paredzēti tam, lai sniegtu informāciju un iedvesmotu doties kaut kur. Šis un arī iepriekšējie divi Tev diemžēl sanākuši sasteigti, manuprāt.