Iegādājies savai ģimenei pārtiku internetā. TOP 25 veikali

Iegādājies savai ģimenei pārtiku internetā. TOP 25 veikali

18. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai pasargātu gan savu, gan arī savas ģimenes veselību un rūpētos par sabiedrības veselību kopumā, speciālisti iesaka ievērot vairākus nosacījumus. Viens no tiem ir iespēju robežās palikt mājās un iepirkties doties tikai reizi nedēļā, lai pakļautu sevi mazākam inficēšanās riskam. 

Tiesa, kāpēc gan doties uz veikalu, ja veikals var atbraukt uz mājām pats, ne? Līdz ar Covid-19 izplatīšanos ir strauji pieaudzis to uzņēmumu skaits, kas piedāvā attālināti iegādāties vajadzīgos produktus un tos piegādāt mājās. Ērti un izdevīgi!

Māmiņu Klubs apkopojis 25 populārākos interneta veikalus, kuros atradīsi dažādus pārtikas produktus. 

GEMOSS.LV

Ja iepriekš iegādāties riekstus, dažādus konservējumus un kulinārijā vajadzīgas lietas devies uz Gemoss veikaliem, tad tagad to pašu iespējams izdarīt, nepieceļoties no mājas dīvāna. Viss, ko sirds vien kāro kulināriem eksperimentiem, ikdienišķām maltītēm un svētku brīžiem. Preces ar pakomāta starpniecību tiek piegādātas uz jebkuru adresi Latvijā.

LULU.LV

Ieimīļotais picu cepējs ir izveidojis Lulū Bodi, piedāvājot dažādu pārtikas produktu, sadzīves preču un dzērienu piegādi. Sola, ka visi izvēlētie produkti tiks piegādāti divu stundu laikā, kas ir īpaši liela priekšrocība salīdzinājuma ar citiem tirgotājiem, kuriem preču piegāde pieejama tikai pēc vairākām dienām.

AUGLUSERVISS.LV

Bez augļiem un dārzņiem piedāvā arī plašu klāstu ar gaļas izstrādājumiem, piena produktiem un bakalejas precēm. Piegādi veic nākamajā vai aiznākamajā dienā atkarībā no pasūtījuma saņemšanas laika un piegādes grafika. Nodrošina piegādi visā Latvijas teritorijā.

SVAIGI.LV

Svaigi.lv radīts ar ideju padarīt iedzīvotājiem pieejamāku Latvijas zemnieku ražoto produkciju. Ar laiku pieejamo produktu klāsts papildināts arī ar eksotiskākiem augļiem, dažādiem tīrīšanas līdzekļiem un pat dāvanām. Šeit atradīsi visu, kas nepieciešams ģimenes galdam. Nodrošina piegādi ne tikai Rīgā, bet arī tās apkārtnē.

BARBORA.LV

Ieejot Barbora.lv, sajūtīsies kā nonākusi fiziskā veikalā, jo šeit ir pieejams viss. Veikalā darbojas arī Maxima atlaižu piedāvājumi un par veiktajiem pirkumiem vari uzkrāt bonusu punktus savā Paldies kontā, lai tos tālāk tērētu citiem pirkumiem. Tagad iepirkties Barbora.lv var ne tikai Rīgas un Pierīgas iedzīvotāji, bet arī iedzīvotāji pārējā Latvijā, jo veikals piedāvā sakomplektēt pirkuma grozu, kas nozīmē, ka tev nebūs pašai jāstaigā pa veikalu, vien jāaiziet uz preču saņemšanas punktu, lai paņemtu savu sakomplektēto pirkuma grozu.

RIMI.LV

Daudzu Latvijas iedzīvotāju iemīļotais pārtikas un sadzīves preču veikals RIMI pieejams arī internetā, nodrošinot visu fiziskajā veikalā pieejamo preču klāstu. Jaunums RIMI.LV pirkumu saņemšanā - tagad veiktos pirkumus var saņemt 24 stundas diennaktī Rimi Ozols un Rimi Spice. Šobrīd e-veikalā veiktos pasūtījumus iespējams saņemt trīs veidos – pasūtīt piegādi uz mājam, saņemt tos “Saņem veikalā” punktos pie Rimi Ozols un Rimi Spice informācijas centriem, kur, ievadot speciālā terminālī pasūtījuma PIN kodu, Rimi darbinieks izsniegs sakomplektēto pirkumu grozu. Tāpat pirkumus iespējams saņemt pie veikala Rimi Ozols izveidotā Rimi Drive, kurā pircēji var ierasties ar savu auto un saņemt e-veikalā veikto pasūtījumu tieši automašīnā pēc automatizētas auto numura zīmes atpazīšanas vai PIN koda ievadīšanas.

LATVIJASMAJRAZOTAJI.LV

Ja vēlies celt savā galdā vietējo mājražotāju ražoto produkciju, tad šis interneta veikals būs īstais. Plašs klāsts un produkti, kurus citur nemaz nevari iegādāties. Pirkumu saņemšana - ar pakomātu starpniecību vai arī veikaliņā Mārupē.

KUNTURI.LV

Latvijā audzēta svaiga cūkgaļa un tās izstrādājumi. Daudzu gadu garumā pārbaudīta kvalitāte, kas nekad nepieviļ. Minimālais pasūtījuma apjoms uz vienu adresi - 30 EUR.

SKRIVERUSALDUMI.LV

Šajā laikā, kad paliekam mājās, kur vienlaikus strādājam, skolojam bērnus un pieskatām mazākos, dažkārt enerģijai kārojas arī kāds saldumiņš. Tāpēc ieskaties Skrīveru saldumu interneta veikalā, kur pieejams plašs klāsts ar dažādām konfektēm Gotiņa un citiem šī ražotāja našķiem. Zibenīga piegāde!

DABASDOBE.LV

Eko interneta veikals ar bioloģiski sertificētu produktu klāstu. Veikalā atradīsi: bioloģiski tīru pārtiku, dabai draudzīgu sadzīves ķīmiju, eko kosmētiku, bezglutēna produktus, bērnu pārtiku, svaigus eko dārzeņus un augļus, bioloģiski sertificētu gaļu, kā arī griķus, rīsus un citus graudaugus. Pasūtījumus ieteicams noformēt līdz svētdienas vakaram, piegāde tiek veikta ceturtdienā.

JELGAVASAUGLI.LV

Augļu un dārzeņu paradīze. Pieejami arī jau gatavi produktu grozi, taču katram ir iespēja sev vajadzīgo sakomplektēt arī pašam. Minimālā pasūtījuma summa ir 30 EUR.

AGROSET.LV

Viens no vadošajiem svaigu augļu, dārzeņu un pārtikas preču piegādātājiem Latvijas tirgū. Piedāvājumā augļi, dārzeņi, zivis, maize, piena produkti, arī bakalejas preces. Sola veikt piegādi jau nākamajā dienā. Atkarībā no piegādes adreses, ir noteiktas arī minimālās pasūtījumu summas.

BIO.LV

Populārā ekoloģisko preču Biotēka veikalu brālis. Atradīsi visu to pašu, ko Biotēkas veikalos, sākot no bioloģiskas kosmētikas un mājsaimniecības precēm, beidzot ar dažādiem pārtikas produktiem. Ekskluzīvāka produkcija nekā ierastajos pārtikas veikalos.

AVOKADO.LV

Ja mājās aptrūkušās garšvielas (bez garšvielām dzīve taču būtu pavisam pliekana), tad šī ir īstā vieta, kur iegādāties augstvērtīgas garšvielas, ar kurām papildināt ikdienas maltītes.  Garšvielu paradīze. Pasūtījumu iespējams saņemt gan Avokado veikalā, gan arī ar pakomātu starpniecību uz jebkuru vietu Latvijā.

IECENUDELIKATESES.LV

“Iecēnu delikateses” ir mūsdienīgs, ģimenes radīts gaļas produktu ražošanas uzņēmums. Lai produkts būtu gards, svarīgs ir ne tikai pagatavošanas veids, bet arī tas, no kādām izejvielām produkts tiek ražots. Tāpēc “Iecēnu delikates” top sadarbībā ar pašmāju gaļas lopu audzētājiem. Veikala piedāvājumā atradīsi gan svaigu gaļu, gan kūpinājumus, desiņas, šašliku un arī piena produktus. Veicot pasūtījumu, tas tiks piegādāts nākamajā nedēļā.

NUKO.LV

Pārtikas un sadzīves preču lielveikals, kurā atradīsi visu sākot no iecienītākajiem pārtikas produktiem, beidzot ar autiņbiksītēm par izdevīgām cenām. Piedāvā preču piegādi visā Latvijas teritorijā.

OSCARSFISH.LV

Mēs Latvijā zivis ēdam daudz par maz, tāpēc obligāti iegriezies šajā veikalā, kurā atradīsi augstvērtīgu zivju produkciju - gan saldētas svaigas zivis, gan arī kvalitatīvus zivju konservus un citus produktus, kurus celt galdā savai ģimenei. Aprīlī piegāde Rīgā pieejama bez maksas!

HEREFORD.LV

Visaugstākās kvalitātes liellopu gaļa, kas audzēta tepat Vidzemē. Nekautrēsimies teikt, ka šeit liellopu gaļas mīļotāji jutīsies kā nonākuši paradīzē, jo Hereford virtuālajos plauktos atrodams viss sākot no gulaša, beidzot ar liellopu gaļas burgeriem, antrekotu un pat desiņām. Minimālais pasūtījuma apjoms 20 EUR, tiek solīta piegāde jau nākamajā dienā.

TIRZASBULLIS.LV

Ja runājam par gaļas iegādi, vēl viens interneta veikals, kurā der ielūkoties, ir šis. Plašs liellopu gaļas piedāvājums un to starpā arī pelmeņi ar liellopu gaļu. Drošības pēc kādu paciņu var uzglabāt saldētavā nebaltai dienai. Piedāvā bezmaksas piegādi pirkumiem no 30 EUR Rīgas teritorijā un Mārupē. 

SEKOEKO.LV

Sekoeko.lv veikalā atradīsi gan eko kosmētiku, gan bio pārtiku, gan preparātus veselības uzlabošanai, gan dažādus citus dabīgus produktus. Nodrošina piegādi ar kurjeru un pakomātu starpniecību visā Latvijā, savukārt Valmierā pasūtījumu var bez maksas saņemt firmas veikalā vai arī tad, ja pasūtījuma apjoms pārsniedz 40 EUR, tos piegādās Valmieras teritorijā uz mājām bez papildu maksas.

AGENSKALNATIRGUS.LV

Pārtikas pasūtījumi no Āgenskalna tirgus sadarbībā ar Kalnciema kvartāla tirgu. Piedāvājums gluži kā īsts virtuālais tirgus - gaļa, dārzeņi, augļi, konditoreja, konservējumi un pat vīns un alus! Pirkumu var saņemt Āgenskalna tirgū vai arī tiek nodrošināta piegāde Rīgas teritorijā par papildu maksu.

ZALAGOVS.LV

Dažāda veida bioloģiski audzēti dārzeņi, augļi, gaļa, zivis, olas un citi dažādi ēdami un saimniecībā noderīgi produktus. Zaļā govs sadarbojas ar lielākajām Latvijas bioloģiskajām zemnieku saimniecībām. Pirkumiem virs 45 EUR piegāde Rīgā un tās rajona robežās bez papildu maksas. Atkarībā no pasūtījuma veikšanas brīža, piegāde tiek nodrošināta tajā pašā vai arī nākamajā dienā.

NEGANTIGARDI.LV

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus. Negantigardi.lv piedāvā bioloģiski sertificētu liellopu gaļu, kas audzēta uz vietas saimniecībā. Pirkumiem virs 29 EUR bezmaksas piegāde.

KEKIS.LV

Interneta veikalā Ķēķis.lv varēsi piemeklēt un nopirkt sev visu nepieciešamo virtuvei, ēdiena pagatavošanai, galda servēšanai un noformēšanai, kā arī konditorejas piederumus un rīkus. Tiešsaistes veikals šobrīd veic pasūtījumu piegādi visā Latvijā!

SALAS-ZIVIS.COM

Viens no vadošajiem zivju un jūras produkcijas importētājiem Baltijas valstīs. Uzņēmuma virtuālajos plauktos atradīsi arī dažādus citus saldētus produktus - maizi, gaļu, pelmeņus, saldējumu u.c.

George Vartanov George Vartanov 06. Jun 2022, 13:15

Šo veikalu ( www.nuko.lv ) izmantoju jau 3 gadus un esmu ļoti apmierināts. Preču pasūtīšana ir lētāka nekā citos veikalos un piegāde visā Lavijā.

Ir atlaide, kas darbojas jaunajiem reģistrētajiem lietotājiem, ievadot kodu „pirmaisNUKO”.