Hroniska vēlme pēc miega un miera

28. Sep 2016, 07:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki!

Pēdējā laikā ilgojos pēc miera-vienatnes un kārtīga miega. Nav jau tā, ka bērns negulētu pa naktīm, tieši otrādi viņš vakarā kā iemieg tā līdz rītam, vai būtu jāstrādā daudzās darba stundas un mājās būtu kalniem darba. Vienkārši iekšēji, kopš bērna piedzimšanas , jūtos mūžīgi nogurusi, neizgulējusies. Tūlīt oktobrī paliek 30 gadi un var teikt dzīve tikai sākas, bet es ‘pa dzīvi staigāju meklēdama piekto stūri.

Meklējot cēloni savai problēmai, secināju, ka pie vainas varētu būt mana bērna īpašais statuss, ka ar viņu ir tik daudz kur būts un tik daudz kas darīts, lai attīstība noritētu vairāk vai mazāk veiksmīgi un tas viss notiek tik lēni, ka brīžiem liekas viss ir velti un tas varētu būt cēlonis manai velmei ‘’nozust’’ un pabūt vienatnē, aizmirst visas nebūšanas un pasapņot. Un kad tā apsēdies, padomā – kāpēc? Sāc saprast ka dzīve nav tik sasodīti slikta un visā jāmeklē pozitīvisms, jādodas pastaigās pa mežu, gar jūru – dziļi jāieelpo dzestrais rudens gaiss un dzīve kļūst krāsaināka (arī pateicoties rudenim, lai arī tas nav mans mīļākais gadalaiks, toties tas ir skaistākais), jāatrod laiks sev un mīļotajam vīrietim.

 Iveta

Sūti savu stāstu uz realamamma@maminuklubs.lv!

Stāsti būs kā iedrošinājums katrai mammai par to,ka ir normāli būt nogurušam. Ir normāli atzīt, ka kaut ko nespējam. Ir normāli būt normālai, nevis perfektai mammai!

Reizi mēnesī kādai stāsta autorei dāvinimāsim pārsteiguma balvu!

Skaties jau svētdien TV3 plkst.8:50 Māmiņu Klubā pirmo sēriju seriālā REĀLAS MAMMAS! Parunāsim par nogurumu!

20160927095923-31679.jpg