Hatha vinyasa jogas meistarklase sirds atvērtībai

Hatha vinyasa jogas meistarklase sirds atvērtībai

16. Jan 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

23. janvārī, plkst.19:10 aicinām visus Jogas mīļotājus uz īpašu HATHA VINYASA JOGAS MEISTARKLASI SIRDS ATVĒRTĪBAI Labo Sajūtu Laboratorijā! Kopā mēs atvērsim mūsu sirdis, izveidojot lielāku telpu mūsu sajūtām un emocijām, kā arī pateicībai, augstsirdībai, līdzjūtībai un, protams, mīlestībai.  

Anahata čakra ir mūsu sirds čakra un tā ir enerģijas centrs, kas pārvalda mīlestību, attiecības, sevis apzināšanos un harmoniju mūsu dzīvē. Kad šis enerģijas centrs ir harmonijā, mūsu dzīves tiek sabalansētas un mēs kļūstam līdzjūtīgi un sevis apzinoši. Fiziski izstiepjot muskuļus mūsu krūtīs, plecos, augšējā un vidus muguras daļā, un vēderā tiek radīta dziļa emocionāla atbrīvošanās, kas palīdz novērtēt un cienīt sevi, kā arī tuvos cilvēkus.

Specifiskas sirds atvēršanas jogas pozas radīs fizisku vietu krūtīs, atverot un izstiepjot augšējo ķermeņa daļu, ļaujot atslēgas kauliem plesties, krūtīm izvērsties un visam sirds apvidum piepildīties ar brīvu vietu, vieglumu un enerģiju. Papildus tam, ka tiek piedzīvots elastīguma pieaugums un samazināts spiediens uz sirds apvidu, šīs pozas var palīdzēt sasniegt augstāku līmeni ar sava ķermeņa garīgo apzināšanos. Kamēr strādāsim ar specifiskām sirds atvēršanas jogas pozām, mēs koncentrēsim uzmanību uz lēnu un dziļu elpošanu, lai maksimāli palielinātu šo pozu efektu, palīdzot ieviest viegluma, apmierinātības un svētlaimes sajūtu.

Nodarbība notiks angļu valodā.
Šī meistarklase ir piemērota cilvēkiem ar visām fiziskās sagatavotības pakāpēm.

Meistarklasi vadīs jogas pasniedzēja Lisa Biffin
Meistarklase notiks: 23. janvārī, ceturtdien, plkst.19:10 – 21:10
Meistarklases cena: tiem, kas pieteiksies uz nodarbību līdz 16. janvārim – 10 EUR

Tiem, kas pieteiksies pēc 16. janvāra, meistarklases cena būs 15 EUR

PIESAKIES:

www.karstajoga. lv
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)