GMT mandeļu eļļas daudzpusīgums

GMT mandeļu eļļas daudzpusīgums

20. Jun 2019, 14:41 Runner Runner

Nesen man radās iespēja notestēt GMT Beauty Almond Massage Oil. Ar prieku nekavējoties piekritu to izmēģināt, jo esmu to redzējusi gan savas kosmetoloģes, gan masieres plauktiņos.

Nedaudz parokoties internetā var ātri atrast mandeļu eļļas labo īpašību uzskaitījumu: “Viena no mandeļu eļļas labajām īpašībām ir tā, ka šis līdzeklis palīdz aizkavēt ādas novecošanos. [..] Regulāra tās lietošana palīdzēs uzlabot ādas krāsu, piešķirs tai mirdzumu, kā arī liks ādai izskatīties jaunākai. Šo eļļu droši var lietot sejas kopšanai. Mandeļu eļļā ir ļoti daudz E un K vitamīna, kā arī retinola. Visas šīs vielas ir lieliski antioksidanti, kas nepieciešami, lai ādas novecošanos padarītu mazāk pamanāmu. Mandeļu eļļa palīdz izlīdzināt nelielus ādas negludumus un krunciņas, kā arī samazina tumšos lokus un maisiņus zem acīm.”

Izlasot visu šo drošu sirdi uzsāku eļļas lietošanu un protama jau pēc pirmās reizes āda bija patīkami maiga, gluda un zīdaina, tādēļ labprāt, padalīšos ar veidiem un iemesliem kā lietoju šo eļļu:

* tā kā pirms 3 mēnešiem piedzima mans otrs dēls, tad esmu ceļā un sava ķermeņa atgūšanu vecajā formā. Tas, ko uzsāku pēc dzemdībām, ir vakuuma masāža ar tādu kā mazu silikona banku. Izmasēju augšstilbus, dibenu un vēdera zonu. Lai veiktu masāžu, ar šo vakuuma ir nepieciešama eļļa un neko labāku par šo mandeļu eļļu es nevarētu ieteikt, lai veiktu savu ik rīta procedūru.

* tā kā ārā ir baudāma un saulaina vasara, tad arī iedegšana saulīte ir neizbēgama un pēc manas kosmetoloģes ieteikuma, tieši mandeļu eļļa ir tā, kas vasarā ir ieteicama ādai pēc uzturēšanās saulē.

* manam mazajam ir sākusi parādīties piena krevele un arī cīņai ar to lieliski noder maigā mandeļu eļļa, kas nav piesātināta ar nekādiem sintētiskiem aromātiem;

* tā kā, barojot mazo, ir savilkti pleci, tad esmu sākusi apmeklēt masāžas un tieši ar šo eļļu vienmēr izbaudu savu ik nedēļas prieciņu.

GMT ir radījis lielisku produktu līniju ar eļļām, no kurām mans favorīts ir mandeļu. Eļļām ir ļoti glītas iepakojuma pudelītes un neitrālas etiķetes, kas man ļoti patīk un noteikti labprāt uzdāvinātu un ieteiktu arī savām draudzenēm.