GMT beauty testiņš

GMT beauty testiņš

19. Mar 2019, 22:16 Melānija Melānija

 Izmēģinu GMT Beauty Expecting mitrinošu un nomierinošu sejas krēmu.

Ir pagājušas nepilnas divas nedēļas un mana sejas āda izskatās jau daudz labāk. Vairāk mitrināta, vairāk barota un saudzīgi kopta. Es pat teiktu, ka izskatās daudz maigāka sejas āda, kā arī pazuduši sīkie asinsvadi kas moka mani jau  gadiem. Protams ne visi, bet rezultāts ir acīmredzams.
Lietoju  šo krēmu no rīta un vakarā. Pirms tā uzklāšanas seju notīru ar micelāro ūdeni, nomazgāju ar želeju un kārtīgi atīru ar toniku. Krēmu smērēju saudzīgi un akurāti lai nav pa maz, vai pretēji par daudz. Sejas āda uzsūc krēmu tik daudz cik tai nepieciešams un lieko reizēm sanāk ar salvetīti noslaucīt. Tad kad pagājis kāds ilgāks laiks. 

Ļoti žēl, ka nesanāca krēmu lietot grūtniecības laikā, jo tad tik tiešām mana sejas  āda bija briesmīga. Sausa, nebarota un ar izsitumiem kas mani mocīja visu grūtniecības laiku. Noslēpt tos nebija iespējams un nekādi citi krēmi man nelīdzēja. Jeb neieteica lietot. Visiem zināms, ka bērniņš arī caur ādu var uzņemt vielas kas ir krēma sastāvā. Tādēļ tikai saudzīgi produkti un to dabīgais sastāvs. 

Šis mitrinošais un nomierinošais sejas krēms ir maigs, ādu nomierinošs un mīkstinošs krēms grūtniecēm un sievietēm, kuras baro bērniņu ar krūti. Samazina ādas jūtīgumu un sausumu, kas ir tik raksturīgs šajā delikātajā periodā. Krēms atjauno ādas dabīgās aizsargspējas un nodrošina dziļu un ilgstošu mitrināšanu. Krēma inovatīvais dabīgais sastāvs ir nekaitīgs lietošanai grūtniecības un zīdīšanas periodā.Galvenās aktīvās vielas- babasu eļļa, kviešu dīgstu eļļa, naktssveces eļļa. Dabīgo sastāvdaļu unikālā kombinācija, ieskaitot jauno biotehnoloģiju PENTAVITIN, hidrolizētu kviešu proteīnu, pienskābi un dabīgās eļļas, mitrina ādu visos līmeņos un atjauno ādas aizsargspējas.

Es ne mirkli nenožēloju un esmu pateicīga par iespēju šo krēmu izmēģināt. Šis tiešām ir kā radīts māmiņām, kas mokās ar sauso sejas ādu un visādiem citiem pigmentiem un problēmām. Paldies par mitrināšanu GMT un Māmiņu klubs.  Es Iesaku, no visas sirds, pamēģināt!

Atbalstīsim savējos:

Made in Latvia