Gatavosim ar multivāres katlu: auzu pārslu putra ar ābolu biezeni

23. Apr 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ielūdzam jūs brokastīs! Brokastis ar žurnāla un interneta portāla "Četras sezonas" galveno redaktori un trīs grāmatu autori -  divu meitu mammu Signi Meirāni.

Šodien brokastīs gatavosim auzu pārslu putru, ko saldināsim ar ābolu biezeni un papildināsim ar dažādām sēkliņām un žāvētiem augļiem un ogām.

Kā jādarbojas ar multivāres katlu?

Galvenais princips – salikt daudzus produktus iekšā, kas ir ideāli sautējumiem, putrām, zupām. Visu saliekam iekšā, uzspiežam pogu attiecīgajai programmai, un daram savas jau citas lietas. Ja vēlamies kaut ko apcept, te var arī cept, un vienīgais, kas būs jādara – mazliet jāpamaisa.

20140422131149-78472.jpg

Lai ģimenei sanāktu brokastis, (4 cilvēkiem) auzu pārslu putrai vajadzēs vajadzēs:

  • 3-4 saujas auzu pārslu
  • 3 veida sēkliņas (ķirbju, saulespuķu un linsēklas)
  • Dabīgi žāvētas aprikozes 
  • Rozīnes
  • Dateles, pēc izvēles
  • 2-3 karotes ābolu biezeņa
  • 400ml-500ml ūdens vai sadalīt pusi uz pusi ūdens ar pienu

Gatavošanas process – pavisam vienkāršs!

Visu sajaucam, samaisam un liekam vārīties Stollar multivāres katlā uz 15-20 minūtēm 140 grādu temperatūrā.

Māmiņu Klubs

ONLINE TV videosarunu piedāvā

20140407142903-60605.jpg